Haklısın ama benim okulum bitince oraya atanirim 1 sene kaldı. Acaba o da mı bunu problem ediyor. Ha bide mesleğimi sevmiyor :)Farklı şehir olmaz gözden uzak olan gönüldende uzak olur yıpranırsın
Hahaha :))Bence kendi kendinize gelin güvey olmuş gibisiniz.
Mesleğin ne ?Haklısın ama benim okulum bitince oraya atanirim 1 sene kaldı. Acaba o da mı bunu problem ediyor. Ha bide mesleğimi sevmiyor :)
ParamedikMesleğin ne ?
Çok güzelde mesleğin evlenince sorun yaratabilir çocuk bu mesleği seven birini bulParamedik
Merhaba ben yeniyim ve fikrinize ihtiyacım var. Sevdiğim bi cocuk var farklı şehirlerdeyiz ve gorusmeyeli 7 6 yıl oldu ama ben birden buna ilgi duymaya başladım neyse bi şekilde ulaştım ona ilgimi belli ettim uğraştım bayagi. 6 ay oldu. Ben arayinca normal konuşuyoruz iyi güzel ertesi gün o ariyo ama sonra kesiliyor. Bazen beni kıskandı gibi hissediyorum. Hatta bi ara gittiğin yerden haberim olacak falan dedi sen evlenecek kizsin falan ama adım atmiyo? Kendisi boğa burcu sizce ne yapmalıyım?
Merhaba ben yeniyim ve fikrinize ihtiyacım var. Sevdiğim bi cocuk var farklı şehirlerdeyiz ve gorusmeyeli 7 6 yıl oldu ama ben birden buna ilgi duymaya başladım neyse bi şekilde ulaştım ona ilgimi belli ettim uğraştım bayagi. 6 ay oldu. Ben arayinca normal konuşuyoruz iyi güzel ertesi gün o ariyo ama sonra kesiliyor. Bazen beni kıskandı gibi hissediyorum. Hatta bi ara gittiğin yerden haberim olacak falan dedi sen evlenecek kizsin falan ama adım atmiyo? Kendisi boğa burcu sizce ne yapmalıyım?