Ara sıra çalıştığım yere geliyor ne zaman kafamı cevirsem göz göze geliyoruz bi ara ikimiz tek kaldık muhabbet açmaya çalıştı neden bu saate kadar durdun vs gibi biraz konuştuk biraz zaman geçti yine geldi bu sefer beni görünce kafasını indirip telefona baktı:/ görmemiş gibi davrandı sonrasında aynı ortamda denk geldik orada konuşurken baktı ben konuştuğum zaman atladı cevap verdi yine bir şey var ama çözemiyorum ben mi çok önemsiyorum ben hoslandım ama o¿
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne anlamalıyım
- Konu Sahibi dewilll
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #anlamsız #kararsızım
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Temmuz 2014
- 3.837
- 16.913
- 408
- 32
- 14 Ağustos 2018
- 19.657
- 2
- 73.872
- 598
Ortada bir şey yok hoşlandığınız için anlam yüklemeye çalışıyorsunuz sadeceAra sıra çalıştığım yere geliyor ne zaman kafamı cevirsem göz göze geliyoruz bi ara ikimiz tek kaldık muhabbet açmaya çalıştı neden bu saate kadar durdun vs gibi biraz konuştuk biraz zaman geçti yine geldi bu sefer beni görünce kafasını indirip telefona baktı:/ görmemiş gibi davrandı sonrasında aynı ortamda denk geldik orada konuşurken baktı ben konuştuğum zaman atladı cevap verdi yine bir şey var ama çözemiyorum ben mi çok önemsiyorum ben hoslandım ama o¿
- 23 Temmuz 2014
- 6.341
- 17.932
- 448
- 4 Kasım 2022
- 2.435
- 3.843
- 53
- 30
Hoşlanmış gibi değilde aynı ortamda olduğu için konuşmuş gibi geldi bana sende tepkisiz kalıp hareketlerini ona caktirmakdan takip et belkide ilk konustugunda senin ilgini anlayıp yanlış anlaşıldığını düşündüğü için 2.gelisinde ilgisiz davranmış olabilirAra sıra çalıştığım yere geliyor ne zaman kafamı cevirsem göz göze geliyoruz bi ara ikimiz tek kaldık muhabbet açmaya çalıştı neden bu saate kadar durdun vs gibi biraz konuştuk biraz zaman geçti yine geldi bu sefer beni görünce kafasını indirip telefona baktı:/ görmemiş gibi davrandı sonrasında aynı ortamda denk geldik orada konuşurken baktı ben konuştuğum zaman atladı cevap verdi yine bir şey var ama çözemiyorum ben mi çok önemsiyorum ben hoslandım ama o¿
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
Ara sıra çalıştığım yere geliyor ne zaman kafamı cevirsem göz göze geliyoruz bi ara ikimiz tek kaldık muhabbet açmaya çalıştı neden bu saate kadar durdun vs gibi biraz konuştuk biraz zaman geçti yine geldi bu sefer beni görünce kafasını indirip telefona baktı:/ görmemiş gibi davrandı sonrasında aynı ortamda denk geldik orada konuşurken baktı ben konuştuğum zaman atladı cevap verdi yine bir şey var ama çözemiyorum ben mi çok önemsiyorum ben hoslandım ama o¿
Biri daha vardı böyle inerken baktı çıkarken baktı uçarken baktı dişe geçmeyen hiçbir hareket nazarım da hoşlantı sayılamaz.
Anlayacak bir durum yok orta da yani. Havadan sudan konuşmuş fazla anlam yüklemeye çalışmışsınız bence. Zamana bırakın bakalım ne olacak/
- 23 Temmuz 2014
- 3.837
- 16.913
- 408
- 32
Yıktınız hepiniz kızın hayallerini
İşte insan kendisi hoşlanınca hele platonikse böyle her harekette mana arıyor. Her davranıştan kendine pay çıkarmaya çalışıyor.
Zamanında ekşi sözlükte "platoniğin umut veren sıradan davranışları" diye bir konu bile vardı kaç sayfalık.
Bu gece bana da bi pozitiflik geldi daha anlayışlıyım aşk meşk konularına
İşte insan kendisi hoşlanınca hele platonikse böyle her harekette mana arıyor. Her davranıştan kendine pay çıkarmaya çalışıyor.
Zamanında ekşi sözlükte "platoniğin umut veren sıradan davranışları" diye bir konu bile vardı kaç sayfalık.
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
Yıktınız hepiniz kızın hayallerini
Ay ayrılan kızlarda da aynı durum var arkadaşım şey dedi siyah kalp koymuş story de biz hep atardık birbirimize falan seda sayan programında kadın diyor ya seni kalbimden attım dedin ama Kalp kelimesini kullandın...
şifre var dememi bekliyor. Umut dünyası
- 23 Temmuz 2014
- 3.837
- 16.913
- 408
- 32
İşte hep bir mana arayışı , acaba bana bir mesaj mı veriyor, sevdiği için mi baktı yoksa sevdiği için mi bakmadı gibi gibi.Ay ayrılan kızlarda da aynı durum var arkadaşım şey dedi siyah kalp koymuş story de biz hep atardık birbirimize falan seda sayan programında kadın diyor ya seni kalbimden attım dedin ama Kalp kelimesini kullandın...
şifre var dememi bekliyor. Umut dünyası
Halbuki bu kadar derin varlıklar olduğunu düşünmüyorum erkeklerin.
İşte hep bir mana arayışı , acaba bana bir mesaj mı veriyor, sevdiği için mi baktı yoksa sevdiği için mi bakmadı gibi gibi.
- 23 Temmuz 2014
- 3.837
- 16.913
- 408
- 32
İşte sen gözlemle biraz ama çok da önemseme. Bir adım atacaksa atar zatenBiz çok inceliyoruz anlam çıkartmaya çalışıyoruz. Onlarda biraz açık olsa ya arkadaşça bir bakma veya konuşma mı bunu ayırt etmek zor değil ben çekingenim:/
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
İşte hep bir mana arayışı , acaba bana bir mesaj mı veriyor, sevdiği için mi baktı yoksa sevdiği için mi bakmadı gibi gibi.
Ay hiç bile dümdüz varlık nasıl kakalak dümdüz koşar onlar da aynı. O demiş ki ben beğenmedim reelde onu demiş.
Benim eski exe gelince de mesela birşey paylaşmıştı onu neden yazdın dedim bilmem kafama esiyor oan hatırlamıyorum bile demişti. yazdığı şey de sadece " ya Sen" yani bunun üzerine arkadaşımla konuştuk bu ne diye hahahahhah mantık aradık.
*Bulunmadı errorr>
- 23 Temmuz 2014
- 3.837
- 16.913
- 408
- 32
Ya of niye böyleAy hiç bile dümdüz varlık nasıl kakalak dümdüz koşar onlar da aynı. O demiş ki ben beğenmedim reelde onu demiş.
Benim eski exe gelince de mesela birşey paylaşmıştı onu neden yazdın dedim bilmem kafama esiyor oan hatırlamıyorum bile demişti. yazdığı şey de sadece " ya Sen" yani bunun üzerine arkadaşımla konuştuk bu ne diye hahahahhah mantık aradık.
Sen üzerine tez yazacaksın neredeyse o farkında bile değil niye paylaştığının, çok utanç verici
Sadece bir kaç kez denk geldik ve iş yeri sahibi biziz herkes tanıdık o da çekinmiş olabilir adım atmak için aile yeri sonuctasize direk gelip açılmayan yada bariz ilgisini belli etmeyen erkek hoşlanmıyordur.
inanın hoşlansa buraya gelip bunu yazmazdınız, asla soru işareti olmazdı.
siz oyle istediğniz için kuruyorsunuz.
Rahatsızsan oku geç ne diye yorum yapıyorsun ? Ne yazacağımızı önce size mail atalım istersemiz bir deAy bana silgisini verdi kesin bana aşık
Bu ne anlam çıkarmaktır yahu
Otu bku da buraya yazmayın
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
Ya of niye böyle
Sen üzerine tez yazacaksın neredeyse o farkında bile değil niye paylaştığının, çok utanç verici
Gerçekten bizim gibi ileri zekalı kadınları derin ruhaniyetli ve dikkatli bir karşıcinsi hak etmiyorlar. O yüzden tutarlı davrandıkları , birebir diyalog kurdukları sürece karar veriyorum bir kanıya onlarla ilgili.