- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 35
- Konu Sahibi thichquang
-
Bugün değil canım teşekkür ederim. Bat günüm cuma günü. Valla zor islermis. Allahim aratmasınSlm.
Lh testi ile bat gunu ogrenmistim hamileliğimi.
Benimki iki cizgi de kopkoyu çıkmıştı.
Sirf umutlanip üzülmemen icin yaziyorum ki bu sekilde olunca maalesef negatif oluyor.
Bat gunun degilse bugun o zaman umut var.
Ama bu ovulasyon canım karıştırdın mı yoksa gebelik testi değil bu
Insallah canım beklemek zormuş bakalım nolcak hayirlisi olsun insallahBen umutluyum sen umutlanma ama, insallah hayirlisi olur
Cuma gunune cok var, belki de bebis gelmistir.Bugün değil canım teşekkür ederim. Bat günüm cuma günü. Valla zor islermis. Allahim aratmasın
Ahahahaa ben de diyorum bu kiz niye bu kadar emin konusuyor
Evdeki tüm test zulamı bitirdimCuma gunune cok var, belki de bebis gelmistir.
2 gun kala gebelik testi ile idrarda silik cizgi cikiyor.
Yarin ilk idrarla yapsana test
Olur öyle canımm güzel dileklerin icin cok tesekkur ederim tutmadiysa gelecek aya ya nasip dicez artik Rabbimden gelene raziyizyaa o kadar odaklanmisim ki teste, yaziyi dikkatli okumamisim bile
Nedir bu ovulasyon mu hcg testi mi ?Benim de 3 gündür böyle çıkıyor pko oldupum için ne zaman olurum bilemiyorum
Hcg gebelik :) ovu da yaptım bugün 26. Gündü kıpkırmızı pozitif verdi. Acaba şimdi mi yumurtlama oldu. Pko yum 30günden uzın sürüyor döngüler. Bazen bi ay atlıyor bile. Ama öa bu ay soğan suyu içtimNedir bu ovulasyon mu hcg testi mi ?
O zaman hayirli olsun canim ben gördüm cizgiyi. Ayyy Allah tamamina erdirsin. Kan ver yarınHcg gebelik :) ovu da yaptım bugün 26. Gündü kıpkırmızı pozitif verdi. Acaba şimdi mi yumurtlama oldu. Pko yum 30günden uzın sürüyor döngüler. Bazen bi ay atlıyor bile. Ama öa bu ay soğan suyu içtim
İnşallah ama bi geçsin adet tarihi.. Kimyasal yaşamak istemiyorum adet günüm giderim :) ama 3 gündür koyulaşmadıO zaman hayirli olsun canim ben gördüm cizgiyi. Ayyy Allah tamamina erdirsin. Kan ver yarın
Kac gunun kaldii ki bat aİnşallah ama bi geçsin adet tarihi.. Kimyasal yaşamak istemiyorum adet günüm giderim :) ama 3 gündür koyulaşmadı
Canım iste belli değil 28 günde 1 olsam cumartesiye olmam lazım. Ama ben pko yum belli olmuyor bazen 35 güne bazen hiç olmuyorum. O yüzden belki bugün yumurtlamış da olabilirim. İnşallah hamilesindir sen deKac gunun kaldii ki bat a
Belki geç döllenme olur gecikirse bir daha yaparsınızBugün kan verdim battan 2 gün önce 1.7 çıktı sonuç yani tescillendi benim için beyaz çizgi negatifmiş. Önümüzdeki maçlara bakıcaz gari
Pek sanmıyorum canım bakalim hayirlisi adeti bekliyorum sancim epey cok. Zaten cocuk dusunmeye basladigimizdan beri adetlerim daha sancılı geçiyorBelki geç döllenme olur gecikirse bir daha yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?