- 28 Kasım 2006
- 3.481
- 748
- 648
- Konu Sahibi thichquang
-
Öyle canım ben de sabah yaptım çıkmadı çok çok silik var gibi geldi ama sanirim bana görünüyorlar artık galiba
Valla benim son bi testim kaldı onu da akşam yapıcam. Sabah yaptım yine çok net bi şey göremedim. Görmek istediğim için görüyorum sanki gördüğüm çizgiyi de. Tekerleme gibi oldu amaBenim test 2 saat sonra biraz koyulasarak belli etti kendini. Testler de kafayi yemeye basladi. Olsun test bitene kadar devam
Hahaha kafayı yemek üzereyiz az kaldi.Valla benim son bi testim kaldı onu da akşam yapıcam. Sabah yaptım yine çok net bi şey göremedim. Görmek istediğim için görüyorum sanki gördüğüm çizgiyi de. Tekerleme gibi oldu amabide geçen ayki kimyasal gebeliğimi tam 3 gün kala okuldan eve geçince fark etmistim. Toteme de basladim hayrolsun
En son telefonun feneriyle baktığımı fark edince, telefonu usulca sehpaya bıraktım ve napıyorum ben dedimHahaha kafayı yemek üzereyiz az kaldi.
Heryerde cizgilerrrr. Silik cizgilerrr. Isikta gözüken cizgiileeeer. Kaybolan cizgileeerr laylaylaayyyy
Bence ikinizde kan verinson günlerde bende hep siz gibiydim. Minicik gorunmesi yetti bana. Adanadan fethiyeye evimize geldik tatili birakip. Kan verdim ve cıktı simdi 5,5 aylik bi kizim var
En son telefonun feneriyle baktığımı fark edince, telefonu usulca sehpaya bıraktım ve napıyorum ben dedim
Bence ikinizde kan verinson günlerde bende hep siz gibiydim. Minicik gorunmesi yetti bana. Adanadan fethiyeye evimize geldik tatili birakip. Kan verdim ve cıktı simdi 5,5 aylik bi kizim var
Allah bağışlasın canım.. darısı bize isteyenlere olsun. Ben umutsuzum canım bu ay silik cıktı ama bi çıktı bi cikmadi o yüzden pek umudum yok. Tek şüphem geçen ayki kimyasal gebelikteki gibi sabahları yoğun göğüs ağrım var. Bakalım sanırım yarin kan vericem dayanamayıpBence ikinizde kan verinson günlerde bende hep siz gibiydim. Minicik gorunmesi yetti bana. Adanadan fethiyeye evimize geldik tatili birakip. Kan verdim ve cıktı simdi 5,5 aylik bi kizim var
Bende niyeyse hamilesin gibi hissediyorumAllah bağışlasın canım.. darısı bize isteyenlere olsun. Ben umutsuzum canım bu ay silik cıktı ama bi çıktı bi cikmadi o yüzden pek umudum yok. Tek şüphem geçen ayki kimyasal gebelikteki gibi sabahları yoğun göğüs ağrım var. Bakalım sanırım yarin kan vericem dayanamayıp
Ayyy insallah eşim de çok umutlu ama korkuyorum ben yine kimyasal olursa diye Allah korusun. Çok tesekkur ederim canim hepimiz icin hayirlisi olsun insallah. Yarin kan yaptirirsam sonucunu paylasicam hemenBende niyeyse hamilesin gibi hissediyorumhakkinizda hayırlısı olsun canım ❤
Merakla bekliyorum kuzum. Yinede olmayacak gibi git, olursa havalara uçarsın. Olmazsa da hayırlısı der yıkılmasın. Allahim hayırlı evladi, hayırlı zamanda nasip etsin inşallahAyyy insallah eşim de çok umutlu ama korkuyorum ben yine kimyasal olursa diye Allah korusun. Çok tesekkur ederim canim hepimiz icin hayirlisi olsun insallah. Yarin kan yaptirirsam sonucunu paylasicam hemen
Oldu benceKızlar şimdi ovulasyon testi yaptım sonuç bu. Eğer ovulasyon testiyle hamilelik anlasılıyorsa hakkaten bende bata 3 gün kala durum bu. Sanırım bu ay olmadı nasip gelecek aya artıkEki Görüntüle 2277707
Ya ama ümitleniyorumOldu bence
Var isteeeNet açısı bu. Ya yoktur bence yokturvarsa sürpriz olacak evetEki Görüntüle 2277749
Ama bu ovulasyon canım karıştırdın mı yoksa gebelik testi değil buNe kadar heyecanlandım
Slm.Net açısı bu. Ya yoktur bence yokturvarsa sürpriz olacak evetEki Görüntüle 2277749
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?