Anlaşılan bizim kk kadınları hiç sporla ilgilenmiyorklava:
ben hamile kalmadan önce zayıfken her sabah mutlaka sabah egzersiz yapardım gün içinde çalışrken aktiftim merdivenleri koşarak inip çıkardım akşam eve gelirken 15 20 dk yürürdüm. ağzım hiç boz durmazdı mutlaka bişeyler atıştırırdım özellikle fındıkve mandalina çok yerdim 49 kilo idim
sonra doğum yaptım her ay kilo alır oldum. şuan 69 kiloyum meğerse çalışırken attığım bir adım bile kıymetliymiş. evde çok tembelleştim. hareketlerim ağırlaştı. günde 1 sefer yiyorum bu sabah biraz egzersiz yapıyım dedim daha ısınma hareketlerinde yoruldum çok hamlamışım...
ben zayıflamak için tekrar egzersize başlıcam
ben sağlıklı kalmak için yapıyorum sporu..tamam fazlalıklarım var kilo vermek istiyorum ama zayıfkende düzenli olarak yaptım sporu..ne zamanki kızımın hamileliğinde düşük tehlikesinden dolayı yatmak zorunda kaldım ipler koptu o zaman..hareketsizlik ardından kiloyu getiriyor hemen..geçtiğimiz nisan ayından bu yana başladım yeniden..yürüyüş ve egzersizlerime..bu soruyu kendimede sormuştum ve sağlıklı olmak için özellikle ilerleyen yaşlarda daha sağlıklı olup ilaç mahkumu olmamak için düzenli yapmak istiyorum