ne alsam ne yapsam :-/

heceyarisi

I wanna feel your love until end of time...
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
582
204
73
Kizlar ya yilbasi geliyo. Ben bi türlü esime ne hediye alcagimi bilmiyorum. Parfum dedim hem cok basit hemde o bana surekli senin kendi kokunu seviyorum diyo. Parfum alirsam yanlis anlayio kirilabilir. Hem özel olsun istiyorum ama beynim durdu yani. Düşündüm ne yaparim ne ederim diye şükür size sormak aklima geldi yani. Yardimci olurmusunuz

Bu tarz konulara hep verdiğim cevaptır ihtiyacı olan bişey alın. Eşinizin neye ihtiyacı olduğunu bilirsiniz.

Bir de kendi kokunu seviyorum diyenlere anlam veremiyorum. Tamam sen seviyorsun da otobüsteki, yoldaki, işyerindeki insanlar svmek zorunda değil.

Ayy ne kadar zor isler bunlar. Tanisma yildonumumuz hooop hediye alalim, nisan yildonumumuz hoop hediye, doğum günü hele asla unutulmamali hooop ona da hediye.
simdi de yılbaşı mi çıktı?
Ayy Allahtan bizde öyle seyler yok.. önemli olan siradan bir günde bir hediye almaktir bana gore..

Valla ben denk geldikçe alıyorum. Bunu benim bey sever ya da ihtiyacı var dedim mi paketlenir hemen. Ama özel günlerde de abartmadan alırım. Doğum günü evlilik yıldönümü ve yılbaşıdır kutladığımuz özel günler de. Vırt günü zırt günü benİ de sinir ediyor.

Ama zaten ikimizindr parfumu var yani buna ihtiyaci yok. Ben ozel olsun belki birazda yaratici olsun istiyorum ama birturlu bulamiyorum iste catlicam valla

Bizimde kutladigimiz ozel gunler dogum gunu yilbasi evlilik yildonumu daha olmadi ama her seyi kutlamayiz yani

Ben de kafama estikce aliyorim. Özel günleri pek onemsemiyoruz aslinda. Eşim de vakit buldukca aliyor. Ama bana hediye alinmasini her kadin gibi ben de cok severim

Ama zaten ikimizindr parfumu var yani buna ihtiyaci yok. Ben ozel olsun belki birazda yaratici olsun istiyorum ama birturlu bulamiyorum iste catlicam valla
Valla ben geçen doğumgününde armonika aldım. Gayet yaratıcı oldu. İlgi alanlarını da göz önünde bulundr.

Ya hani bi illada sevgiliye hediye grubundan bisey sormuyorum. Yani cok yaratici seyler oluyo bazen komik. Bu tarz seylerin onun hosuna gidiceginede eminim. Belki internette falan gormussunuzdur o yuzden size bi sormak istedim.

zamaninda ben sevdigime atki oruyordum ama sonra aramiz bozuldu atkiyida daha bitirmeden cope atmistim .

yani orgu biliyorsan belki atki veya kazak fln orebilirsin , hem kendi ellerinle yaptigin icin esin icin daha kiymetli bi hediye olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…