- 10 Kasım 2014
- 582
- 204
- 73
- Konu Sahibi heceyarisi
-
Valla ben denk geldikçe alıyorum. Bunu benim bey sever ya da ihtiyacı var dedim mi paketlenir hemen. Ama özel günlerde de abartmadan alırım. Doğum günü evlilik yıldönümü ve yılbaşıdır kutladığımuz özel günler de. Vırt günü zırt günü benİ de sinir ediyor.Ayy ne kadar zor isler bunlar. Tanisma yildonumumuz hooop hediye alalim, nisan yildonumumuz hoop hediye, doğum günü hele asla unutulmamalihooop ona da hediye.
simdi de yılbaşı mi çıktı?
Ayy Allahtan bizde öyle seyler yok.. önemli olan siradan bir günde bir hediye almaktir bana gore..
Valla ben denk geldikçe alıyorum. Bunu benim bey sever ya da ihtiyacı var dedim mi paketlenir hemen. Ama özel günlerde de abartmadan alırım. Doğum günü evlilik yıldönümü ve yılbaşıdır kutladığımuz özel günler de. Vırt günü zırt günü benİ de sinir ediyor.
Valla ben geçen doğumgününde armonika aldım. Gayet yaratıcı oldu. İlgi alanlarını da göz önünde bulundr.Ama zaten ikimizindr parfumu var yani buna ihtiyaci yok. Ben ozel olsun belki birazda yaratici olsun istiyorum ama birturlu bulamiyorum iste catlicam valla
Armonika ne?Valla ben geçen doğumgününde armonika aldım. Gayet yaratıcı oldu. İlgi alanlarını da göz önünde bulundr.
Bayilir futbola ama kendisi alman tuttugu takimin formasini nasil bulabilirim bilmiyorumTuttuğu takımın atkısını alabilirsin hani erkekler futbolu seviyor sonuçta
Müzik aleti ayol. Mızıka da denir. Benimki biraz müzik manyağı.Armonika ne?
Oyla 20-30 liralik bisey degil tabiki. Ama 200liralik falanda degil. Hosuma giden bisey olsun yani onu mutlu edicegimden emin olayim butcemi yine dusunurumButcenizi de soylerseniz daha fazla fikir gelebilir bence.
İnternetten bakabilirsinBayilir futbola ama kendisi alman tuttugu takimin formasini nasil bulabilirim bilmiyorum
Ya hic aklima gelmedi bu ama gercekten eger yapabilirsem cok mutlu olcagina eminim çünkü futbol manyagi kendisiİnternetten bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?