- 18 Eylül 2014
- 195
- 23
- 48
- 38
- Konu Sahibi beautysidny
-
güle güle kullan canım:)canım ürünler elime geçti. beklediğimden dah temiz kullanılmıştı. Ayrıca hediyelerin için teşekkürler çok beğendim.
Arkası fermuarlı lacivert elbise ile önü fermuarlı kadife elbise satıldı .taytları da bir arkadaş sordu ama ayırtmadı eğer istemiyorsa size ayırırım.Arkası fermuarli lacivert elbise, omuz detaylı siyah elbise, siyah Adidas tayt, mavi Adidas kapri, beyaz abercrombie sweat, nbb pijama takımı, siyah kadife onu fermuarli elbise, s beden siyah kapsonlu, s m dekolteli siyah latine uygun elbise, diğer konudaki keman canta bunlardan hangileri duruyor
Arkası fermuarlı lacivert elbise ile önü fermuarlı kadife elbise satıldı .taytları da bir arkadaş sordu ama ayırtmadı eğer istemiyorsa size ayırırım.[/QUOTE
diğerleri duruyorArkası fermuarli lacivert elbise, omuz detaylı siyah elbise, siyah Adidas tayt, mavi Adidas kapri, beyaz abercrombie sweat, nbb pijama takımı, siyah kadife onu fermuarli elbise, s beden siyah kapsonlu, s m dekolteli siyah latine uygun elbise, diğer konudaki keman canta bunlardan hangileri duruyor
Bunlara kırmızı Adidas ve 4. Sayfadaki A harfi olan 7 liralık üst eklnirse kavga lira oluyorArkası fermuarlı lacivert elbise ile önü fermuarlı kadife elbise satıldı .taytları da bir arkadaş sordu ama ayırtmadı eğer istemiyorsa size ayırırım.
canım seçtiklerin 42 yapıyor çanta da 50 toplamda 9 ürün.80 yapabilirim:)Bunlara kırmızı Adidas ve 4. Sayfadaki A harfi olan 7 liralık üst eklnirse kavga lira oluyor
Tamam ptt ile mi gonderiyorsun. Yani kapıda ödeme ile micanım seçtiklerin 42 yapıyor çanta da 50 toplamda 9 ürün.80 yapabilirim:)
canım kalan bütün kıyafetleri 50 ye veririm çanta da 50 toplamda 100Ya ben baktıkça yeni şeyler buluyorum ilk sayfadan :) Sen 72 parça 70 demişsin ama bir kısmı satıldı sanırım onların. Sen o 73 parçadan kalanlara A yazan 7 liralık üste üstü çizgili 5 liralık elbiseye kırmızı Adidas eşofman ve keman canta ya bir fiyat versen :). Cok mu şey istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?