Ne alırsan 5 tl sayfa 43 den itibaren

valla tam olarak hangilerini kastettin anlamadım ama ipek değillermiş. tesekkür ederim yine de.

canım orjinaline yakın kardeşimin hiç giyilmedi 38-40 beden kardeşim 100 tl ye almış 60 a vericem

Mutlu kız ,canım eşarp aldınya bnden ,para yatırması ile falan uğraşma ben senin ürünlerinden bna uyanlarından beyeneyim ,olmazmı canım ,bnm üst 44 varmı bişiylerin 44e

canlarım fiyatları siz belirleyin hadi çıksın elimdekiler

Mesela canım lacivert sırtı dantelli hırlka ,birde sevın hıllin çizgili hırkası ,birde bir gomlek vardı omuzları zımbali siyahmı lacivertmi bişiy ,senin için uygunmudur ,birde olurmuki bna ,hırkalar olur diye duşunuyorum ama

canım bak yeni eklediklerim var onlarada bak canım siyah gömlek olmaz sanırım bitanem sana başka beğen tatlım

canım bak yeni eklediklerim var onlarada bak canım siyah gömlek olmaz sanırım bitanem sana başka beğen tatlım

Canım üstteki kelebekli hırka nasıl küçükmü ,sırtı dantelli hırka güzel onu beyendim canım ,gömleklerden kahve gomlek var yukarda o nasıl yakası büzgü gibi olan ,zaten alıcagın bir eşarp ,parayla uğraşma istiyorum ,zaten bu kıyafetleri satıyısun ,

Canım ,uzun bir beyaz hırkan varmış o satıldımı ,şu yukardaki yeşil gomlek vs,canımcım sen bnm beyendiklerimi beden olarak yorumla istersen ,esnek olanlar olur bana ,ona gore bakayım diğer sayfalarada canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…