Ne Alırsan 2-3 Tl Kalmasın SATILDI

canım bi kaç şey daha beğendim ama satılmış sanırım elinde başka eşofman var mı..bir de eşofman m beden sanırım 54 kg ya olur mu sana bolmu eşofman.bir de beyaz çanta düz renk mi düz beyaz mı

Senin öncelıgın hangı urunler canım dolabı bır kurcalayım bak kolları tul detaylı elbıse ekledım cok hoş bir elbise sadece benı ıstemeye geldıklerınde gıymıstım broşu vardı cıkarmıstım bel kısmnda diz ustu boyu. Ne tür urun arıyorsun yazarsan ona göre kurcalayım dolabımı son aldıklarımla fazlasıyla doldu taştı.

kumaşı esnek mi peki m bedene olur mu sence

kaç kg sın cnm sen ? Esortman oldugundan esnıyor tabi olur sanırıyorum cunku senınle alısverıslerımızde genelde bedenlerımız uyumlu oldu.Bu bana hedıye geldi sevmedıgım bırınden o yuzden ıstemıyorum gıymeyı :KK52::KK52::KK52:

kaç kg sın cnm sen ? Esortman oldugundan esnıyor tabi olur sanırıyorum cunku senınle alısverıslerımızde genelde bedenlerımız uyumlu oldu.Bu bana hedıye geldi sevmedıgım bırınden o yuzden ıstemıyorum gıymeyı :KK52::KK52::KK52:

canım en son 54 tüm ama zayfladım 52 falanımdır ..165 e 52 kg yum bende.eşofman elbise falan bakıyorum,okulda giymek için ağır bişiyler spor elbise yasak okulda çünkü

canım en son 54 tüm ama zayfladım 52 falanımdır ..165 e 52 kg yum bende.eşofman elbise falan bakıyorum,okulda giymek için ağır bişiyler spor elbise yasak okulda çünkü

sen benden zayıfsın o zaman cnm :))) Elbise olarak eklicegım yok eşortmanda yok sevmıyorum esortmanı zaten :KK52::KK52: Üst giyim v.s eklerim 1 hafta ıcınde yazlık kışlık ayrımı yapacagım :)))

sen benden zayıfsın o zaman cnm :))) Elbise olarak eklicegım yok eşortmanda yok sevmıyorum esortmanı zaten :KK52::KK52: Üst giyim v.s eklerim 1 hafta ıcınde yazlık kışlık ayrımı yapacagım :)))

tamam canım hatta istersen elden teslim bile alabilirim hafta içi maltepedeydin dimi bende o tarafta bi lisede öğretmenlik yapıyorum şuan

Son düzenleme:
Birkaç ekleme :))

$asset.jpg Etek s-m uyumlu 7 TL

$asset (1).jpg İçi sıfır kollu dışı hırka ikili takım 5 Tl

$Pucca - Ay Hadi Ýnþallah.jpg 22 tlye aldım okudum bitti 10 tl ye satıyorum :)

Diğer kalanların tümü 26. sayfadadır:KK8::KK8:

Elimde 3g wodafone vınn da var 1 ay kadar kullandım düşünen olursa resim ek bilgi paylaşabilirim :)

minieli tişörtü önünde kız resmi olan gri tişörtü ve alt eşofmanı almak istiyorum

Son düzenleme:
bol kazançlar
2tl liklerde ilk sıradaki çizgili etek ve 3 tl liklerdeki 36 beden kemerli elbiseyi almak istiyorum

X