100tl yaptimmm! =)
merhabalar..
eşarplar ve pembe+ kahve çantanız duruyor mu acaba?
takasa açık mısınız?
satıldımı acaba?
Nakit ihtiyacim oldugundan maalesef takas dusunmuyorum..
Esarplarin hepsi ve pembe canta duruyor. Kahve canta da sutlu DESENSIZ olani ustunde bi tek cizgi olani soruyorsaniz duruyor. Yani bu duruyor.
Esarplarimin tanesi 10 tl, hepsini alicak olursaniz 30 olur (3 al 1 ode gibi hehe) :)
Pembe cantam yuz kez ayirtildi bi turlu gidemedi sahibine :) 20tlydi 15 de size olsun. Kahve de 20ydi o da 15 olsun.
:) aynı sorunu bende yaşadım defalarca.. çok sinir bir durum rezerve edilip alınmaması gerçekten..
çantaların kumaşı nasıl, leke vs var mı? eğer temiz diyorsanız alıcıyım:)
fot. makinasının faturası duruyor mu sizde acaba?
garantisi bitiktir muhtemelen ama ben yinede sorayım:)
cantalarim tertemiz, pembeyi 1 2 gunduz kullandim kahve hic kullanilmadi da, ince deri bunlar yumusacik hafif o yuzden tam yazliklar.
Makinanin faturasi da durmuyor maalesef bi 4 yil oldu alali acikcasi garantisi bittigi an faturayi da cope atiyorum..ama internetten de bakabilirsiniz ben ta ozaman vatan bilgisayardan almistim 450 liraya malum ozamanlar modaydi herkesin elinde kucuk bitane =) Cantasi falan yoktu sarji da yoktu ben aldim ayriyetten onlari :) cizigi falan da yok ekraninda merceginde.temiz oldukca.kargoyu da karsiliyorum tabii :)
44-46 beden elbise 20tl ^_^
satıldımı bu acaba?
evet, size :) :)
Pembe ruj ve vucut spreyi disinda ;
The balm eyeliner
H&M buyuk bronzlastirici pudra
H&M bugday renk kapatici pudra
H&M kirmizi parlaticili ruj
4ü de hic kullanilmadi kutulari dahi acilmadi toplamda normalde 55tl ediyor.hepsini 30a veriyorum kargo benden ^_^
Canım balm eyeliner ve pudranın son fıyatı nedır ? Ve ben cok beyaz tenlıyım pudra bana olur mu?
Bronz olani soruyosan o baya bronz bebegim sana olmaz. Obur acik olani soruyosan acik bugday o tam olur bence. Onu 10 liraya birakirim, balm eyeliner da 38 küsüre aldim anneme, kalem eyeliner istiyomus o o yuzden kullanmadi elimde kaldi ondan satiyorum.en son 15 olur o da yani hic acilmadi bile. + gecikmeli elbise 30 tl toplam :)
hı yok öbürünü soruyodum ben canım buğday dediğin, açık tenliyim, hı yok o zaman şimdilik aşar beni canım sen bana öbür elbiseyle pastel eyelineri gönder anlaştığımız gibi