Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
70 liraya indirdim, son fiyat. Kargo benden.
Selam miray hanim özelden yazdigim mesajlara neden cevap yazmiyorsunuz.whatsaptanda size ulasamiyorum beni engellemissiniz.
Hic kullanilmadi 1 yillik garantisiyle birlikte gonderiyorum 40 tl son fiyat
bunu alıyım ben ayırırmısın ben bi bakıyım başka neler alabilirim diye
70 liraya indirdim, son fiyat. Kargo benden.
canim fotograf makinasi hangi model? ve ne durumda ariza var mi?
canim hm bronzer ve pudrayi bana ayir mutlaka.bi de kot ceketlerini cok begendim ama 36 bedenim. ozellikle gomlek gibi olana talibim nasil olur sence? ha bir de arzum maşanun genisligini olcer misin cok ince bukle mi yapıyor
Numaram degisti bana ait degil cunku artik :) halledicem bu hafta var sizin numaraniz ararim da aksama
Tatlim fotograf makinasi HP PHOTOSMART hicbir arizasi biseyi yok hic kullanmadigimdan satiyorum 8MP cozunurlugu var, video da kaydediyo, zoom olaylari falan cok iyi. Cantasi ve pil sarj aletiyle gonderiyorum.
Arzum masa da ince hic degilki, baya kalin yuvarlaklardan hatta :) sevmiyorum oyle ben minik minik ince ince dugun saci gibj almam o yuzden ince masa. Kalin ariyosaniz ideal o bence. Kot ceketlerim de gomlek gibi olan 36 38 beden digeri de 38 bedenken giyiyodum ben ama gayet rahatti 36ya da cuk oturur yani. Pudrayla bronzlastirici da sizin tamamdir :) mesaj atarsaniz ozelden anlasabiliriz :) fotograf makinasini da 60liraya indirdim :)
Canım kargomu aldım dün teşekkür ederim elbise tam oldu üzerime :)
Ohhh yerim seni, gule gule giy tatlim benim ^_^
Ohhh yerim seni, gule gule giy tatlim benim ^_^