Güzel bir kolye al bence
ben sevmiyorum öyle hediyeleri açıkcası.. herkes yapıyor yapmacık geliyor. hazır satanını bile gördüm onları. yine de teşekkür ederim yorumunuz iiçin.Bence saat gömlek gibi maddi birşey yerine sen yokken seni hatırlatacak birşey al.
Mesela bir arkadaşım sevgilisine küçük renkli şekilli kağıtlara tam 100 dilde renk renk seni seviyorum yazmış, arkalarına da onunla ilgili düşüncelerini, duygularını ifade etmişti (Onu görünce hissetiklerin, ilk tanışma tarihi, onun en sevdiği özellikleri vs vs) O kağıtları koymak için şirin küçük bir kutu yapmış (basit bir karton kutuyu kaplamış) , üstüne de fotolarını yapıştırmış, deniz kabuğu, çiçeklerle falan süslemiş. Bayılmıştım. Çok yaratıcı bir fikir bence ve en pahalı saatten bile daha anlamlı..
Hani varya su kolyeler icine resmini falan taka biliyorsun... bence ondan takar ve herzaman kalbinin üzerinde olursunkolye takmıyor maalesef..
Üstüne isim yazdırılan bir şey olabilir mi? Bir dolmakalem gibi? Ne iş yapıyor bu arada?
Telefonları şarj etmek için power bank cihazı olabilir, onun da üzerine isim yazdırılabiliyor, özelden link gönderebilirim isterseniz.
Hani varya su kolyeler icine resmini falan taka biliyorsun... bence ondan takar ve herzaman kalbinin üzerinde olursun
internetten araştırdım bir kaç video izledim gerçekten hoş olabilir.. teşekkürlerYeteneğin, vaktin, imkanın varsa kendin şeker hamuru kurabiyelerden yap.. Cüzdan alabilirsin her gün kullanır, içine de bir uğur parası ya da fotoğrafın gibi.. O uzaktan geldiği için hediye getiriyor, sen de giderken verebilirsin böylece karşılığı gibi de olmaz
Benim için özel günlerde alınması gereken 2 tür hediye var:
1-kitap
2-ihtiyacı karşılayan bir şey
Onu unutmuşum3- Hediye çeki