Ne acı annesiz kalmak..

'babam kral olacağına anam dilenci olsunda başımda olsun' demişler annesizlik çok zor yaç kaç olursa olsun Allah sabır versın zamanla acıları hafifler .inşallah hayırlı insanlarla karşılaşırlar sahipsizliklerınden yararlnamaya çalışmazlar

annemin sagligi iyi degil bu aralar o kadar uzuluyorum ki. bir de uzagiz. bir gun iki kez aradigimda acmazsa felaket senaryolari uretiyorum gozlerim doluyor. rabbim annesini kaybetmislere sabir ve destek versin. annesi yasayanlarin annelerine de uzun omurler.

Allah nur icinde yatirsin o ANNEMIZI.... Kizlarimizada yardimci olsun InsAllah...
göz yaslarimizi tutamadik.... cok aci...

Anneyi de kaybetsen babayı da kaybetsen evladı kardeşi de kaybetsen hepsi aynı...
Adı ölüm sonuçta ..

Hepsi can hepsi canan ateşi.
Kor gibi düşüp dağlar adamın yüreğini.

Babamı kaybettiğimde anladım ilk ölümün nasıl bişey olduğunu.
Yüreğimi de söküp ta içimden gömdüler babamla birlikte...

Ölümün soğuk nefesi hep ensemizde...Hepimizin gideceği yer aynı.Tek tesellim de bu benim.

Bu kızcağızlarında başları saolsun.
Elden ne gelir ki...
Ölümün karşısında eller kollar diller bağlanıyor.

okuyunca çok etkilendim. o kızların hissettiklerini çektikleri acıyı her zerresine kadar anlıyorum. çünki bende annemi kaybedeli tam 40 gün oldu. duasını okuttum. bağıra çağıra ağlamak istiyorum ama kimseye belli etmeden ağlıyorum. rabbim yardımcıları olsun. sizde yardım ettikça yüce allah çok büyük sevap yazıyor seni takdir ettim. rahmetli annelerinin bile haberi olur evlatlarına yardım eden var diye. şimdi yürekleri yanıyodur bi zaman sonra yangı yerini özleme hasrete bırakacak. rabbim kimseyae genç yaşta ölüm acısı yaşatmasın. ateş düştüğü yeri yakıyor, yakmak nedir kavurup geçiyor. annesini bizim gibi genç yaşta kaybedenler, susmuş acısı dinmiş gibi görünüyoruz ama içimize bir baksalar, cayır cayır yanıyoruz dumanımızı gören yok.........

Bende annemde uzaktayım içim sızladı tutamadım gözyaşlarımı ...
Gencecik kızlar Allah namuslarına halel getirmeden okullarını bitirip evlenmeyi nasip etsin . yaşadıkları acı kendilerine yetiyor zaten o babayı o halayı Allah ıslah etsin yazık .... Allah yardımcıları olsun .

okuyunca çok etkilendim. o kızların hissettiklerini çektikleri acıyı her zerresine kadar anlıyorum. çünki bende annemi kaybedeli tam 40 gün oldu. duasını okuttum. bağıra çağıra ağlamak istiyorum ama kimseye belli etmeden ağlıyorum. rabbim yardımcıları olsun. sizde yardım ettikça yüce allah çok büyük sevap yazıyor seni takdir ettim. rahmetli annelerinin bile haberi olur evlatlarına yardım eden var diye. şimdi yürekleri yanıyodur bi zaman sonra yangı yerini özleme hasrete bırakacak. rabbim kimseyae genç yaşta ölüm acısı yaşatmasın. ateş düştüğü yeri yakıyor, yakmak nedir kavurup geçiyor. annesini bizim gibi genç yaşta kaybedenler, susmuş acısı dinmiş gibi görünüyoruz ama içimize bir baksalar, cayır cayır yanıyoruz dumanımızı gören yok.........

başınız sağolsun, ölüm acısı birde anne acısı geçmez bir sızı geçmez bir yara.

Son düzenleme:
Of nasil gözlerim doldu kiyamam :KK43:
ALLAH'im kimseyi annesiz babasiz evlatlarindan yoksul birakmasin..
Simdiden böyle aci hissediyorsak kim bilir nasil bir aci yasiyorlardir..
Rabbim sabir versin yar vede yardimcilari olsun..

Sevdikleriniz hayatinizdayken degerlerini bilin birgün yanadini degil topradindan öpersiniz :KK43:

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun..Allah dayanma gücü kuvveti versin.Allah yardımcıları olsun..

Allah'ım yardımcıları olsun.
Biz yaşayanlar kadar anlamayız acısını.
Ama eminim dünyadaki en acı olaydır.
Çook çook sabır ve dayanma gücü versin Rabbim. :KK14::KK14:

evet kızlar allah kalanlara sabır versin..BİRGÜN HEPİMİZİN GİDECEĞİ YER ORASI..

ama yinede gönül isterki çocuklar annesiz kalmasın..anneler evlatsız kalmasın...olmuyor işte

rabbim ne yazmışsa onu yaşıyoruz...ama ne olursa olsun ölüm acı işte..

allah rahmet eylesin,nurlar içinde yatırsın..
annesizlik çok zor,allah yardımcıları olsun
insanın annesi olmadı mı hayat da hayattakiler de eziyorlar insanı,
babasızlık hiçbir şey değil,allah annesiz bırakmasın,
çok üzüldüm kızlara

Tek duam ondan önce ben öleyim ..

Çok tuhaf geldi bende bazen düşünürüm bunu ama senin gibide diyemem en büyük acı evlat acısıymış hepimiz bir gün öleceğiz mutlaka keşke hiçbirimiz görmesek bu acıları sevdiklerimizde aynı anda ölsek sormak istiyorum kendi taşıyamayacağını düşündüğün bu acının daha fazlasını ona çektirmek daha acı değilmi ne bileyim ben karar veremiyorum ikiside çok acı :KK43:

Allahım o arkadaşlarda sabır versin çok zor :KK50:

"rabbim kimseyi annesiz kimseyide evlatsız bırakmasın...çok zor gerçekten.. "

Amin canım...diyecek birşeyim yok ki..annem hep evlatlarımın yuvadan uçtuğunu görmeden canımı alma Rabbim diye dua ederdi de anlamazdım neden böyle diyor diye..bende anne olduktan sonra daha iyi anlar oldum onu..

tüm annelerimizin mekanı Cennet olsun..

evet kızlar allah kalanlara sabır versin..BİRGÜN HEPİMİZİN GİDECEĞİ YER ORASI..

ama yinede gönül isterki çocuklar annesiz kalmasın..anneler evlatsız kalmasın...olmuyor işte

rabbim ne yazmışsa onu yaşıyoruz...ama ne olursa olsun ölüm acı işte..

Basınız sagolsun, böyle bir kardeşiniz olduğu icinde cOk sanslisiniz

Anne acisi cok zordur Allahım geçinden versin, ama evlat acısını yasamış bir insan olarak söylüyorum dayanılacak dert degil
Allahım ana baba kardes ama en cok da evlat acisi çekenlere peygamber Sabri versin, sabrımıza sabırlar eklesin

Ağlıyorum şuan :KK14: Ailemden 3 aydır ayrıyım hergün konuşmamıza rağmen o kadar özledim ki onları bu aralarda ölüm konusu,ailemi kaybetme korkusu sarmıştı içimi çok özlediğim için heralde.Benim annemde evlere temizliğe gider.Sırf kardeşimle beni okutup rahat ettirebilmek için.Sadece babamın maaşıyla geçim çok zor.Yazık bu kızların babaları var ama babalarında,halalarında insaf ya Allah hepsini bildiği gibi yapsın.Çok üzüldüm kızlara.Allah yardımcıları olsun.
Allah'ım sen annemi,babamı,kardeşimi başımdan eksik etme ya Rabbim (Amin)Allah hepimizin ailesine uzun,sağlıklı ömürler versin.Çook zor Allah'ım bu acıyı yaşatmasın ne bana ne başkasına.Anne,baba,kardeş acısı çok başka.Ölüm hepimizin başına gelicek bu bir gerçek ama insan kabullenemiyor!Bu yalan dünyada kimseye güvenemiyorsun ki bir ailen hep yanındadır o kadar.O da olmazsa bu dünya nasıl çekilir? :KK14:

X