- 25 Haziran 2012
- 3.261
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okuyunca çok etkilendim. o kızların hissettiklerini çektikleri acıyı her zerresine kadar anlıyorum. çünki bende annemi kaybedeli tam 40 gün oldu. duasını okuttum. bağıra çağıra ağlamak istiyorum ama kimseye belli etmeden ağlıyorum. rabbim yardımcıları olsun. sizde yardım ettikça yüce allah çok büyük sevap yazıyor seni takdir ettim. rahmetli annelerinin bile haberi olur evlatlarına yardım eden var diye. şimdi yürekleri yanıyodur bi zaman sonra yangı yerini özleme hasrete bırakacak. rabbim kimseyae genç yaşta ölüm acısı yaşatmasın. ateş düştüğü yeri yakıyor, yakmak nedir kavurup geçiyor. annesini bizim gibi genç yaşta kaybedenler, susmuş acısı dinmiş gibi görünüyoruz ama içimize bir baksalar, cayır cayır yanıyoruz dumanımızı gören yok.........
Tek duam ondan önce ben öleyim ..
"rabbim kimseyi annesiz kimseyide evlatsız bırakmasın...çok zor gerçekten.. "
Amin canım...diyecek birşeyim yok ki..annem hep evlatlarımın yuvadan uçtuğunu görmeden canımı alma Rabbim diye dua ederdi de anlamazdım neden böyle diyor diye..bende anne olduktan sonra daha iyi anlar oldum onu..
tüm annelerimizin mekanı Cennet olsun..
evet kızlar allah kalanlara sabır versin..BİRGÜN HEPİMİZİN GİDECEĞİ YER ORASI..
ama yinede gönül isterki çocuklar annesiz kalmasın..anneler evlatsız kalmasın...olmuyor işte
rabbim ne yazmışsa onu yaşıyoruz...ama ne olursa olsun ölüm acı işte..
Tek duam ondan önce ben öleyim ..