Herkese iyi geceler
Yaklaşık 2 hafta önce kolumun altından bir sivilce çıktı.. Neyse geçti sanmıştım dün akşam bı bakayım dedim. O sivilcenin tam yerinde küçücük bı findik içi kadar içte ama bı şey fark ettim.
Aklıma kötü şeyler geldi geçen çok sevdiğim bı arkadasimin kız kardeşini meme kanserinden kaybettik onun etkisidir bilmiyorum.
Doktora da çıkacağım elbet ama bı buraya yazim dedim.
Endişelendim nedense
Bu arada dokununca aciyo
Herkese iyi geceler
Yaklaşık 2 hafta önce kolumun altından bir sivilce çıktı.. Neyse geçti sanmıştım dün akşam bı bakayım dedim. O sivilcenin tam yerinde küçücük bı findik içi kadar içte ama bı şey fark ettim.
Aklıma kötü şeyler geldi geçen çok sevdiğim bı arkadasimin kız kardeşini meme kanserinden kaybettik onun etkisidir bilmiyorum.
Endişelendim nedense
Herkese iyi geceler
Endişelendim nedense
Bu arada dokununca aciyo
Koltuk altında lenf bezleri var onlardan biri şişmiş olabilir. Mikrop kapması sonucu en yakın lenf bezi şişebiliyor.
Ama mutlaka doktora gidin ihmale gelmez