• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne acaba???

Kubela28

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2022
156
63
18
32
Herkese iyi geceler
Yaklaşık 2 hafta önce kolumun altından bir sivilce çıktı.. Neyse geçti sanmıştım dün akşam bı bakayım dedim. O sivilcenin tam yerinde küçücük bı findik içi kadar içte ama bı şey fark ettim.
Aklıma kötü şeyler geldi geçen çok sevdiğim bı arkadasimin kız kardeşini meme kanserinden kaybettik onun etkisidir bilmiyorum.
Doktora da çıkacağım elbet ama bı buraya yazim dedim.
Endişelendim nedense
Bu arada dokununca aciyo

Kıl dönmesi olabilir

Herkese iyi geceler
Yaklaşık 2 hafta önce kolumun altından bir sivilce çıktı.. Neyse geçti sanmıştım dün akşam bı bakayım dedim. O sivilcenin tam yerinde küçücük bı findik içi kadar içte ama bı şey fark ettim.
Aklıma kötü şeyler geldi geçen çok sevdiğim bı arkadasimin kız kardeşini meme kanserinden kaybettik onun etkisidir bilmiyorum.
Endişelendim nedense

Kıl kökü iltihabı olabilir mi ?

Kızarma şişme varsa iltihaplanmistir içi agri yapabilir

Herkese iyi geceler
Endişelendim nedense
Bu arada dokununca aciyo
Yağ bezesi şeklinde bir şişlik mi yoksa sivilce mi?

Koltuk altında lenf bezleri var onlardan biri şişmiş olabilir. Mikrop kapması sonucu en yakın lenf bezi şişebiliyor.
Ama mutlaka doktora gidin ihmale gelmez

Back