Lazer Epilasyon Nd yağ lazer ile yüz bölgesine lazer yaptıranlar yardımcı olabilirler mi?

Merhaba 2 ya da 3 seans ND yağ gördüm ve hiç bir faydası olmadı. Tam tersine arttı kıllar. Hiç tavsiye etmiyorum.
Merhaba 2 ya da 3 seans ND yağ gördüm ve hiç bir faydası olmadı. Tam tersine arttı kıllar. Hiç tavsiye etmiyorum.

Sizin yüz bölgesi miydi ? Eğer öyleyse şuan nasıl bir çözümle devam ediyorsunuz. Ya da pes mi ettiniz. Hormonal bir bozukluk mu vardı ondan mı acaba faydası olmadı.
Çünkü bende hormonal bozukluk var. Çok soru sordum kusura bakmayın. Ben de bir çare arıyorum. Şimdiden çok teşekkürler cevap için

Benim ara ara nükseden polistiok over kistim var. Ama hormonlarım normal çıktı. Yüzüme yaptırdım evet. Önce soprano ice yaptırıyordum. 8-9 seans sonunda faydasını göremeyince aynı klinikte bir de ND yag deniyim dedim. Ama bu hem dökmedi kılları hem de daha da arttırdı. Ben de her iki yöntemi bıraktım şimdi iğneliye başladım. Henüz yeni başladım ama iyi gibi geldi. En azından lazer gibi arttırmaz.

Umarım faydalı olur. Bir daha çıkmamak üzere kurtulursunuz. Sivilce iz vesaire olursa bilgilendirir misiniz ? Mesela iğneliden 1 ay sonra ne oldu 2 ay sonra ne oldu gibi. Bir de Ankara da misiniz

Umarım faydalı olur. Bir daha çıkmamak üzere kurtulursunuz. Sivilce iz vesaire olursa bilgilendirir misiniz ? Mesela iğneliden 1 ay sonra ne oldu 2 ay sonra ne oldu gibi. Bir de Ankara da misiniz
Çok teşekkür ederim. İnşallah siz de kurturulursunuz. Benim soprano ice dan sonra aşırı sivilcem oldu ve içerde kırmızı kırmızı noktalı izler bıraktı. Bütün suç burada lazer oluyor çünkü iğnelinin yapıldığı yerlerde çok sıkıntı yok çok şükür. İzler oluyor ama iyi bakarsanız cildinize geçiyor iğne izleri zamanla. Yüzüm şu an berbat önceden olmayan sivilce izleri ve zaman zaman çıkan aşırı sivilceler ile uğraşıyorum bu da lazerin hediyesi oldu. 1 ay oldu iğneli yaptıralı bazı yerlerde seyrelme var çok şükür. Ama bıyık bölgem çok sıkıntılı. Zaten oraya şu an iğneli yapılmıyor alex atıyor uzman. Ben istemedim ama görür alexi çok siyah dedi. Ben Antalya'dayım.

Kullanılan iğne hangisi. Gümüş iğne, altın iğne gibi çeşitleri varmış. Çünkü genelde iğneli de kızarma oluyor diye okudum.

Altın iğne ile yapılıyor. Kızarma oluyor evet hatta şişiyor o bölge. Ama gün içinde yavaş yavaş geçiyor kızarıklıklar. Ama iğne izi kalıyor ve o da 2 haftaya belirginsizleşmeye başlıyor.

Lazerden önce yüzünüz jiletleniyor muydu acaba? Bir de kıllarınız siyah mıydı yoksa ayva tüyü mü? Benim kıllarım sert ve siyah o yüzden yüzüme lazer yaptırmak istiyorum. İncelince de iğneliye geçerim diye düşünüyorum.

Soprano ice yaparken jiletleniyordu. Ama ND yag da biraz uzun olması gerekiyor. O yüzden jiletlemiyorlardı. Yüzümdekiler karışık, ayva olanda var bayağı siyah olanda.

Bugün beni lazer koltuğunda ağrıdan hüngür hüngür ağlatan cihazdır. Yüzüme yaptırıyorum 5. Seanstayım. Önceki seanslarda dayanıyordum az çok, ancak bugünkü seans AMAN ALLAHIM... normalde ağrı eşiğim düşük değil bunu çoğu kişi dedi. Hatta vucuduma diode lazer yapılırken ağrı hissetmediğimden arttırmışlar akımı sonuçç bacaklarım kıpkırımızı. Ama geçmişti 1-2 güne. Bu kadar ağrı eşiğim yüksekken Ndyağ bu seans mahvetti beni. Ama genel olarak performanstan çok memnunum özellikle kalın tüyleri görmede çok iyi. Ancak dediğim gibi ağrılı epey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…