- 26 Şubat 2009
- 2.523
- 35
- 683
- Konu Sahibi karamelsos
-
Jilet yapıldıgında belki daha etkili oluyordur canım onu bilemiyorum ama yinede riske girmek istemediğim için yapmıyorum ben sonuçta yüz bölgesi. Bana tam tersi dokunma, Sadece bacak genital koltuk altını jiletleyebilirsin dediler. Sen yine uzmanınla görüş ama yapmamanı tavsiye ederim ben. Yazarım canım tabi ki. Yardımcı olabileceğim kadarı ile sorun olursa cevaplarım. İns. kurtuluruzz.
ben 6 seans yaptrdm çok beğendim ilk yaptrdğmda umutlu değlildim açıkçası ücretide iyiydi diye olmasada olmasın diyerek başlamıştım2 seans daha gidebilseydim bebek cildi gibi pürüssüz olacaktm şimdi bile dudak üstü tüyümü cımbızla alıorum tüy çıkınca dökülüyo aynı zamanda elimle bile çekebiliorm bence süper diode nasıl acaba onu merak ediyorm 2 seans daha gidecem ama yine ndyag mı yoksa diode mi yaptrsm bilemiyorum
tatlım her gidişinde tüylü mü gidiyorsun yoksa yaa zor olacak kıllarla beklemek nasıl yapıolar ??yoğunluktan dolayı gelişmeleri yazamadım kızlar. 23 Nisanda 2 seansıma gittim. 24 mayısta 3. seansıma gideceğim. şu an için çok memnunum NDyağ lazerden. Daha Öyle çok büyük bir gelişme olmadı fakat dudak üstü ve çene bölgesindeki tüylerde incelmeler başladı. yanak bölgemde çok kalın değildi tüyler fakat 2-3 tane kalın tüy vardı. onlar inceldi baya 2 seans olmasına rağmen. Yüzümün durumuna iyi durumda dedi uzmanım bu da beni mutlu etti. :87:
Gelişmeleri her seans sonrası burada bildirmeyi düşünüyorum , merak edenler için :)
tatlım her gidişinde tüylü mü gidiyorsun yoksa yaa zor olacak kıllarla beklemek nasıl yapıolar ??
kızlar nd yağ dediğiniz alexandrite epicare değil mi?
ayrı bir cihaz gibi yazmışsınız.
keşke hiç başlamasaydınız yüzünüze,
yüz haricinde diğer yerler için;koltuk altı,paket gibi
alanı genişletiyor,şimdi size güzel geliyor.
bıraktıktan bir yaklaşık 4-5 ay sonra anlarsınız.
Hayır cnm Alex değil ND yağ soprano lazer benim ki. Gecen sene sadece denemek amaçlı dudak üstüne gittim 5 ay sonra ara verdim bi 6ay kadar. Hiç bir şekilde artış yaşamadım. Sonra tüm yüz bölgeme başladım. Bu ay 3 seansına gideceğim 4 gün sonra. Memnunum ben ama sen neden öyle dedin ki? Yüz bölgene mi yaptırdın cnm
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bıraktıktan bir yaklaşık 4-5 ay
Pardon cnm yanlış yazmışım. ND YAĞ LAZER fotona xp max benimki. Alex değil yani. Gittiğim merkezde Alex'i kesinlikle yüz bölgesine vurmuyorlar. Sadece ND yağ kullanıyorlar yüze.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bıraktıktan bir yaklaşık 4-5 ay sonra anlarsınız.
Tüm Yüzüne mi gitmiştin canım sen? Bende memnunum suan ama cok dökülmediği için tereddütteyim biraz. Tetikleme yapar mı buda artı olarak korku bende. Aynı şekilde bende diode u merak ediyorum. Alex ve nd yag tecrübem oldu. Diode için yüzde başarılı ince tüyleri görüyor diyorlar.
evet tüm yüzüme gitmiştim yalnız kızlar size tavsiyem sonradan ağdayla felan aldırmayın benim 2 seans daha gitmeye ihtiyacım vardı ağdayla layım belki kalnlarda biter dedim elmacık bölgemdeki tüyler arttı malesef ama diğer yerler aynı
Bıraktım bn lazeri kalınlar yumusadı ama ötesine geçemedim 10 seans almıstım bir seans hakkım kaldı. iğneliye geçtim. başka çaresi yok sanırım.
iğneli nasıl. cok acıyor mu.? yara , iz filan kalıyor mu yüzde?. şişlik filan oluyor mu? çok soru sordum k. bakma ama merak ediyorum :)
Merhabalar,
Konuyu yeniden hortlatıyorum. Çünkü 8 seans sopranı ice'dan sonra (bende pek faydası olmadığı için) ND-Yağ ile devam ediyorum. Aynı klinikte yaptırdığım için ND-yağ olarak ilk ama genel olarak 9. seansım. Gelişmeleri buradan devam ediceğim.
Lütfen ND-yağ ile yüzüne yaptıranlar da bizi aydınlatsın buradan. Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?