Lazer Epilasyon Nd yağ lazer ile yüz bölgesine lazer yaptıranlar yardımcı olabilirler mi?

ben 6 seans yaptrdm çok beğendim ilk yaptrdğmda umutlu değlildim açıkçası ücretide iyiydi diye olmasada olmasın diyerek başlamıştım2 seans daha gidebilseydim bebek cildi gibi pürüssüz olacaktm şimdi bile dudak üstü tüyümü cımbızla alıorum tüy çıkınca dökülüyo aynı zamanda elimle bile çekebiliorm bence süper diode nasıl acaba onu merak ediyorm 2 seans daha gidecem ama yine ndyag mı yoksa diode mi yaptrsm bilemiyorum

Tüm Yüzüne mi gitmiştin canım sen? Bende memnunum suan ama cok dökülmediği için tereddütteyim biraz. Tetikleme yapar mı buda artı olarak korku bende. Aynı şekilde bende diode u merak ediyorum. Alex ve nd yag tecrübem oldu. Diode için yüzde başarılı ince tüyleri görüyor diyorlar.

yoğunluktan dolayı gelişmeleri yazamadım kızlar. 23 Nisanda 2 seansıma gittim. 24 mayısta 3. seansıma gideceğim. şu an için çok memnunum NDyağ lazerden. Daha Öyle çok büyük bir gelişme olmadı fakat dudak üstü ve çene bölgesindeki tüylerde incelmeler başladı. yanak bölgemde çok kalın değildi tüyler fakat 2-3 tane kalın tüy vardı. onlar inceldi baya 2 seans olmasına rağmen. Yüzümün durumuna iyi durumda dedi uzmanım bu da beni mutlu etti. :87:

Gelişmeleri her seans sonrası burada bildirmeyi düşünüyorum , merak edenler için :)

tatlım her gidişinde tüylü mü gidiyorsun yoksa yaa zor olacak kıllarla beklemek nasıl yapıolar ??

kızlar nd yağ dediğiniz alexandrite epicare değil mi?
ayrı bir cihaz gibi yazmışsınız.
keşke hiç başlamasaydınız yüzünüze,
yüz haricinde diğer yerler için;koltuk altı,paket gibi
alanı genişletiyor,şimdi size güzel geliyor.
bıraktıktan bir yaklaşık 4-5 ay sonra anlarsınız.

tatlım her gidişinde tüylü mü gidiyorsun yoksa yaa zor olacak kıllarla beklemek nasıl yapıolar ??

Canım normalde makasla veya jiletle kısaltabiliyorsun tüyleri fakat ben çok acil durumlarda makasla kestim. Zaten yanak ve faul deli tüylerde sorun olmuyor benim için. Sadece dudak üstü çok sorun oluyordu. Çünkü benim dudak üstü tüylerim biraz siyah ve sertti. Tüm yüz lazere başlamadan önce bi 4-5 seans dudak üstüne gittim. Sonra tüm yüze başladım. Ilk seanslar çok zorlandım çünkü tüylerin çıkması dökülmesini beklemek zor, dışarı çıkamıyordum. Neyse ki evdeydim o sıralar. Ama şimdi çok şükür iyi durumda .
Inceldiler baya. O siyah ve sert görüntüsü gitti. 1 ayda bir gidiyorum seansa. Seans yaklaştığı zaman hafif belli oluyor dudak üstüm. Dışarı çıkmadan fondöten sürüp kapatıyorum. Belli olmuyor. Zaten her seans daha da iyi duruma geliyor tüylerim.
Evet sıkıntılı ilk zamanlar ama kurtulmak için sabretmek gerek canım...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayır cnm Alex değil ND yağ soprano lazer benim ki. Gecen sene sadece denemek amaçlı dudak üstüne gittim 5 ay sonra ara verdim bi 6ay kadar. Hiç bir şekilde artış yaşamadım. Sonra tüm yüz bölgeme başladım. Bu ay 3 seansına gideceğim 4 gün sonra. Memnunum ben ama sen neden öyle dedin ki? Yüz bölgene mi yaptırdın cnm

Pardon cnm yanlış yazmışım. ND YAĞ LAZER fotona xp max benimki. Alex değil yani. Gittiğim merkezde Alex'i kesinlikle yüz bölgesine vurmuyorlar. Sadece ND ile yapıyorlar.

Pardon cnm yanlış yazmışım. ND YAĞ LAZER fotona xp max benimki. Alex değil yani. Gittiğim merkezde Alex'i kesinlikle yüz bölgesine vurmuyorlar. Sadece ND ile yapıyorlar yüze

evet tüm yüzüme gitmiştim yalnız kızlar size tavsiyem sonradan ağdayla felan aldırmayın benim 2 seans daha gitmeye ihtiyacım vardı ağdayla layım belki kalnlarda biter dedim elmacık bölgemdeki tüyler arttı malesef ama diğer yerler aynı

Bıraktım bn lazeri kalınlar yumusadı ama ötesine geçemedim 10 seans almıstım bir seans hakkım kaldı. iğneliye geçtim. başka çaresi yok sanırım.

Bıraktım bn lazeri kalınlar yumusadı ama ötesine geçemedim 10 seans almıstım bir seans hakkım kaldı. iğneliye geçtim. başka çaresi yok sanırım.

iğneli nasıl. cok acıyor mu.? yara , iz filan kalıyor mu yüzde?. şişlik filan oluyor mu? çok soru sordum k. bakma ama merak ediyorum :)

iğneli nasıl. cok acıyor mu.? yara , iz filan kalıyor mu yüzde?. şişlik filan oluyor mu? çok soru sordum k. bakma ama merak ediyorum :)

Sorun değil canım:) Bi kere gittim daha şişlik değilde bende sivilce oldu kabuk oldu sonra geçti 1 haftaya bugün tekrar gidicem baska bi yere bide orda denicem bakalım :)

Anladım canım. İnş alabilirsin. Bende öyle duymuştum yara olup kabuklanıyor diye.

ben nd yagdan sonra başka yere gidiyorum dr yapıyo lazerimi ince tüy lazeri ama adını bilmiyorum söyledi ama aklımda kalmadı nokta nokta vuruyo lazeri böyle çıt çıt şeklinde lazerden sonrada makinayla tüyleri temizliyolar görüntü kirliliği olmasın diye dökülene kadar ben ndyagdan özellikle faul kısmımda inanılmaz fayda gördüm arkadaşlar ama 6 seans azdı tamamen bitmesi için en az bi 8 seans lazım ama gerçekten etkiliydi ndyag .bakalım bu son gittiğim nasıl olacak bi 3 seans gitmeyi düşünüyorm yeter sanırım dr senin tüyler karma kalında var incede var sana iğnelide gerekecek dedi bide hap yazdı hap kullanmam lazımmış tek dudak üstümden korkuorum 7 seans oldu halen sert dudak üstü sanırım ona iğneli gerekecek

Ben de alexsandirite ile yüzüme lazer yaptırmaya başladım. Daha dün ilk seansıma girdim. Benim özellikle favori bölgemdeki kıllar sakal gibiydi. Ama yanak, elmacık kemiklerim ve boynumda hafif yani ince tuyler var. Buralara atış yapmadı çoğalmasın diye. Alex ince tuyleri çoğaltıyormuş. Ama ben bu ince tuylerden de rahatsızım . Nd-yag lazer cihazı da var bu klinikte. İnce olanlara bu cihazla atış yaptırsam bi sorun olur mu ya ? Yuzumde tek tel tuy kalsın bile istemiyorum.

kızlar merhaba bende bugün nd yag ile yüzüme lazer yaptırmaya başladım gelişmeleri burdan yazacağım umarım sonuç alırım ..

Merhabalar,
Konuyu yeniden hortlatıyorum. Çünkü 8 seans sopranı ice'dan sonra (bende pek faydası olmadığı için) ND-Yağ ile devam ediyorum. Aynı klinikte yaptırdığım için ND-yağ olarak ilk ama genel olarak 9. seansım. Gelişmeleri buradan devam ediceğim.
Lütfen ND-yağ ile yüzüne yaptıranlar da bizi aydınlatsın buradan. Sevgiler...

Merhaba nd yag a devam ettiniz mi durum nedir acaba ben de gitmeyi düşünüyorum ama karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…