ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

cicekcik

02.08.10
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
6.802
22
46
merhaba arkadaşlar
reglimin 5. günü ve incir kürümün 4. günü az önce yumurtlalıklarımda her ikisinde birden şiddetli ağrı oldu sağdaki geçti solda ki devam ediyor sanki reglimin ilk günü gibi ama biraz daha farklı daha ağrı gibi. acaba incir kürü mü sebep oldu buna incir kürü yapan arkadaşlarda oldu mu böyle birşey???

birde küre başladığımdan beri başım dönüyor acaba şekerli falan ondanmı anlamadım regli olmasam baş dönmem den hamilemiyim diycem sersem gibi yazıyorum şu anda acil yardım ne yapsam bıraksam mı kürü acaba????????

bilgisi olan yok mu bu kürü kimse yapmadı mı ??????????

evet evet accayip yumurtalık ağrısı yapıyor. hem de 21 günlük ilk kürde birden fazla aynı ağrıyı hissediyorsun. insan birden fazla yumurtladığını sanıyor. :roflol:
ama mide bulantısını bilmiyorum canım. ben incir kürünün ilk 21 günlük olanını yaptım 1 hafta ara verip ikincisine başladım şimdi. 2 gündür içiyorum yarın öbür gün yumurtalık ağrılarım başlar benimde.. a.s

saol TIFF cim ya allah razı olsun bende korktum acaba bıraksammı diye başdönmem regliden öncede olmuştu hatta ümitlenmiştim hamilelik belirtisimi diiye de:KK43:(( baımın dönmesi belkide tansiyonum falan düşmüştür.
ama yumurtalıklarda ağrı yaptıysa sende de normal o zaman.
birde bişey sorcam bu kürü uygulayınca erken yumurtlama olur mu? bir iki yerde öyle bişeyler okumuştum ama kaçırmıyım bu ayda yumurtlama zamanını

bende baslıcam hemen poc lıyım faydası olurmu sızce hormonlarım cok duzenlı dktor bıo tedavı vermedı ama ben korkuyorum bebek olmassa dıye once soganı yaptım sonrada ıncırı denıcem haftaya,, ınsallah hamıs kalırım hmn

inşallah winx perisi inşallah , polikistiklere soğan çok iyi geliyormuş zaten doğru yapmışsın soğan kürü rahmi yumurtalıkları tamamen temizliyormuş internetten takip ettiğim kadarıyla % 80 başarı var nerdeyse memnun olanların sayısı çok fazla arada birşey olmayanlarda var ama işte bünye biraz da.

incir kürüde yumurtlamanı ve yumurtanın kalitesini arttırıyor muş işte
inşallah en kısa zamanda hamiş kalırızzzzzzzzzzzz :ecrin_bebek:

inşallah winx perisi inşallah , polikistiklere soğan çok iyi geliyormuş zaten doğru yapmışsın soğan kürü rahmi yumurtalıkları tamamen temizliyormuş internetten takip ettiğim kadarıyla % 80 başarı var nerdeyse memnun olanların sayısı çok fazla arada birşey olmayanlarda var ama işte bünye biraz da.

incir kürüde yumurtlamanı ve yumurtanın kalitesini arttırıyor muş işte
inşallah en kısa zamanda hamiş kalırızzzzzzzzzzzz :ecrin_bebek:

inşallah cıcekcıkkk :sm_cool:

bende de klomen kullandigimdaki gibi agri yapmisti. 3 tane yaumurtam olmustu. normal yani kokma. asiri sekerli oluyor tadi mide bulandiriyor evet. insallah tutar.

saol sadecemeyraaaa valla çok rahatladımmm kaydirigubbakcemile2
işte acık mideyi idare edicem. allah seninde gönlüne göre versin cümlemizin yarabbimmmm

cicekcik, ben incir kürünü 10 gün kullandım ve erken yumurtladım . zaten normalinde erken yumurtluyorum 11.gün incir kürünü kullandığımda 9. gün yumurtladım. nerden anladım dersen, yumurtlama günü, akıntıdan ve kasıktaki ağrıdan alayabiliyorum. umarım yardımcı olabilmişimdir

arkadaslar bıraz once cok afedersınız beyaz bı akıntımın oldugunu gordum az bısey yumurtlama belırtsımı sızce

saol tiny cim çok yardımcı oldun ona göre girişimlerde buluncam:)
benimde yumurtlama zamanım 8-14 haziran arasına denk geliyor ben o zaman reglim bitince yarın yani işe koyulmalıyım kocişle :ecrin_bebek:

winx perisi reglinin kaçıncı günü ve kaç günde bir regli oluyorsun beyaz akıntı yumurtlama zamanı gelir evet ama onun dışındaki zamanlarda da gelebilir.

winx perisi yumurtlama her kişide farklı zamanda olur. eğer reglin uzun dönemde oluyorsa mesela 30-35 periyotlarında bu aralar yumurtlama zamanın olabilir bu yumurtlama olayı biraz enteresan kısa periyotlarda bile olsa regline yakın zamanda yumurtlayabilirsin illa iki regli arası olcak diye bişey yok bu aralar senin yumurtlaman olmuş olabilir. ama periyodunu da bilmek lazım yani kaç günde bir oluyorsun mesela bunları bilmek lazım yani bu bünye biraz garip bazen reglin biter bitmez yumurtluyorsun bazen o ay hiç yumurtlamıyorsun bu kişiden kişiye değişir ama bunu en iyi sen anlarsın daha bir akıntılı olur yumurtlama zamanı bende mesela kasıklarımda hafif bir ağrı oluyor yumurtalıklarımın çalıştığını hissediyorum hatta ağrı devam ederse yumurtamın çatlamadığını ve kiste dönüştüğünü bile anlıyorum benim biraz sorunlarım olmuştuda geçmişte
yani en iyi sen anlarsın canım.

winx perisi yumurtlama her kişide farklı zamanda olur. eğer reglin uzun dönemde oluyorsa mesela 30-35 periyotlarında bu aralar yumurtlama zamanın olabilir bu yumurtlama olayı biraz enteresan kısa periyotlarda bile olsa regline yakın zamanda yumurtlayabilirsin illa iki regli arası olcak diye bişey yok bu aralar senin yumurtlaman olmuş olabilir. ama periyodunu da bilmek lazım yani kaç günde bir oluyorsun mesela bunları bilmek lazım yani bu bünye biraz garip bazen reglin biter bitmez yumurtluyorsun bazen o ay hiç yumurtlamıyorsun bu kişiden kişiye değişir ama bunu en iyi sen anlarsın daha bir akıntılı olur yumurtlama zamanı bende mesela kasıklarımda hafif bir ağrı oluyor yumurtalıklarımın çalıştığını hissediyorum hatta ağrı devam ederse yumurtamın çatlamadığını ve kiste dönüştüğünü bile anlıyorum benim biraz sorunlarım olmuştuda geçmişte
yani en iyi sen anlarsın canım.

anladım canım tsk ederım dogum kontrol hapı kullandıgımda 28 gunde bır oluyodum ama korunmayı bıraktıktan sonrakı ılk adetımı gorcem beklenen adet tarıhım 15 hazıran belımde agrıyoo adet olacakmısım gbı yardımların ıcın tsk ederımma.s.

Merhaba arkadaşlar bende hiç bir problem yok ne yumurtlamada ne de rahimde iltihap ama hamile kalamadım 10 aydır deniyoruz.ben yine de incir kürüne başladım.öncesinden soğan kürünü yapmıştım.incir bende de ağrı yapıyor sanırım dedikleri gibi yumurtaları geliştiriyor. bir de bal çörek otu tarçın varmış yumurta geliştirici ama onu da aynı anda uygulamak zararlı olabilir mi acaba? bazen kızıyorum kendime bu kadar üzerine düşersen olmaz tabi diye.Hakkımızda hayırlısı.

X