selam kızlar, biraz uzunca bir tatilin ardından neyse ki tekrar aranıza katılabildim.önce buradan bir merhaba diyeyim dedim sonra kaçırdığım herşeyi okuyacağım inşallah.hepinizin bayramını kutlarım, tabi ki başta sağlık ve huzur diliyorum herkese.sizler ne durumdasınız çok merak ediyorum umarım herkes iyidir,memnundur,bn de kısaca kendi durumumdan bahsedeyim.ameliyatımın üstünden tam 2 ay geçti.bir dönem çok ağrım olmuştu genelde kendimi zorladığım zamanların ardından özellikle sol meme beni çok korkutmuştu.arasıra kıramp gibi bişeyler oluyordu, bir süre hiçbir iş yapmadım kendimi yaşadıklarım ve korkaklığım sayesinde iyice tembelliğe alıştırdım, ki bu hiç de iyi olmadı.bu sefer kollarımda ve sırtımda ağrılarım oldu, zaman zaman hala da oluyor. ilk hapşurmamı tam 1,5 aylıkken başarabildim siz düşünün yani.ben biraz panik biriyim o yüzden böyle oldum aman kimse kafaya takmasın bu işi fazla düşününce hep olumsuz bişeyler yaşanıyor ne yazık ki
daha memlekete dönemedim ama telefonda dr sorduğum herşeye normal dediği için onu da artık aramaz oldum.eylülün ortasında gittiğimde muayene olucam inşallah.
sertlikleri geçti, biraz küçüldüler normal olarak. boyutlarıyla ilgili bir sıkıntım yok, 300 ün altında yaptırma demekte haklıymışsınız arzumcuğum lioncuğum, iyi ki de 300 olmuş.
bir de şöyle bir durum var ki, hafif öne eğildiğimde memelerin alt kısımlarına parmaklarımla dokunduğumda (piyano çalar gibi) bombe bombe sanki protezi hissediyorum su dolu bir balona dokunur gibi geliyor, ancak memenin üst kısmında hiç böyle bir sorun yok, dümdüz. sanırım bu dual plane dan kaynaklanıyor, gidince sorucam.zaman içinde geçer mi geçmez mi bilmiyorum.bana sağlık açısından bir sıkıntı vermesin de aman bombe oluversin, artık bu moddayım yani. bir dönem inanın çok pişman oldum yaptırdığıma, değer miydi dedim. hala da doğru düzgün keyfini sürebilmiş değilim.1 kere bile havuza denize giremedim. bazı geceler çarpıntı sorunu yaşadım kısa bir süre önce ilaç kullanmaya başladım
bazı geceler kızıma sarılıp ağladım vs vs
hala sporcu sütyenini takıyorum çünkü o sıkı tuttuğu için ben memelerle fazla başbaşa kalamıyorum, fazla dokunup hissedemiyorum. bunun nedeni ne biliyor musunuz, itiraf edeyim ki ben bu memelerden korkuyorum
dokunduğumda ya bir sorun hissedersem diye dokunamıyorum ve onları serbest bırakamıyorum.sporcu sütyeni bana sımsıkı bir kalkan oluyor işte
durum bu, pek hoş bir merhaba olmadı biliyorum
inşallah zaman içinde ben de unuturum bu yaşadıklarımı.
sizi seviyorum, artık laptopa kavuştum girerim sık sık kulübe. herkese sevgiler..