nazlı bebek teşrif etti :)

psilokum tebrikler canım yaaopuyorumnanaktan
Ben demiştim hamilesin sen diye inan yanılmadığm ve hamileliğin kesinleşdiği için çok sevindim:sm_cool:
Peki usg de gördünüzmü minicik bebeğini:asigim::nazar::nazar::nazar:

canım çok teşekkür ederim.hayır kan testi yapıldığında adetimin 28. günüydü. o kadar erken görünmüyor. önümüzdeki çarşamba keseyi görmek için gideceğiz.inşallah bir an önce onuda görürümde içim rahatlar.

Tebrikler canım
sağlıcakla meleğini kucağına alırsın inş.

teşekkür ederim canım.senin yazdığını görünce çok sevindim. ben kk ya yeni girdiğim zamanlarda sende zeynebine yeni hamileydin.yazılarını hep hatırlıyorum a.s

bugündü günüm hala gelmedi yarın gelmese keşke ama ümidim yok dua edermiisn bana tatlım..
sevgiler..

inşallah canım hayırlısıyla gelşin bebişin.bizim bebekler biraz nazlı.çok kıymetli olcaklar ondan bu naz.allahım inşallah gönlüne göre verir. :Saruboceq:

arkadaşlar galiba bende anne olacağım :kedi: galiba diyorum çünkü halen inanamıyorum. bugün adetimin 28. günü.beta hcg 329 çıktı. tam dört haftalık olmuş nazlı bebek. umarım bir daha naz yapmaz... :nazar:

çok sevindim canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,tahtı da bahtı da güzel olsun inş.a.s.

tebrikler tatlım Rabbim bebeğini kucağına sağlıcakla almanı nasip etsin inşallah

merhaba herkese... nazlı bebeğimiz büyüdü.bugün kesesini gördük.herşey yolundaymış.. progestan kullanmama bile gerek yokmuş şükürler olsun ki :teytey:

merhaba herkese... nazlı bebeğimiz büyüdü.bugün kesesini gördük.herşey yolundaymış.. progestan kullanmama bile gerek yokmuş şükürler olsun ki :teytey:

canım çok tebrik ederim ne güzel bir duygu de mi :)

Bu arada kan testi yaptırdınız mı?
ben de doktora gittim ama henüz bebişimin kesesi belli değil :::çok üzgünüm: kan testinin
değeri 795 civarında çıktı sanırım 2-3 haftaya tekabül ediyor.

canım çok tebrik ederim ne güzel bir duygu de mi :)

Bu arada kan testi yaptırdınız mı?
ben de doktora gittim ama henüz bebişimin kesesi belli değil :::çok üzgünüm: kan testinin
değeri 795 civarında çıktı sanırım 2-3 haftaya tekabül ediyor.

canım geçen hafta bugün beta hcg bakıldı.329 du bidaha bakılmadı.bugün gittik keseyi gördük :))

inşallah yakında görürsün.sat neydi ?

canım geçen hafta bugün beta hcg bakıldı.329 du bidaha bakılmadı.bugün gittik keseyi gördük :))

inşallah yakında görürsün.sat neydi ?

o ne bilmiyorum ki bu konuda çok cahilim sanırım :KK70:D:kedi:

beta-HCG 797.32 ultrasonda hiç bir şey gözükmedi doktor da emin olmak için teste gönderdi bayramdan sonra gel dedi ama ben çatlarım bayrama kadar , zaten küçük kahverengi lekeler geldi dün ödüm patladıı bir şey olcak diye . Zaten başka doktora gidicem, sevmedim ben bu doktoru :)))

canım başka doktora git bencede.benimde lekelenme ile başladı.adete 5 gün vardı.hamilelik aklıma bile gelmedi.erkenden adet oluyorum dedim.ama bekledim 2 gün daha sökülsün diye sökülmedi ama baya arttı.kana dfönüştü.pazar günüydü idarada pozitifi görünce şok oldum.aklıma ilk önceden kalan progestanlardan kullanmak geldi.çünkü hamilelikte kanama iyi değildir. doktora gittik.adetin 28.günüydü beta hcg 329 çıktı.progestana devam dedi.bugünde kesemizi gördük.elindeki kutuyu bitir sonra progestanı bırak dedi. gerek yok dedi.

sat : son adet tarihi demek canım :)

:) Canım sat ım :KK70: haha öğrendimm ii mi :)) ağustos 9 zaten düğünümde 14 ağustosta oldu.
Damlalarım çok azdı iki ya da üç damlaydı. Bana Folicplus verdi gün de bir tane dedi.

canım aramızda 3 gün var.benim sat 6 ağustos.. tam 5 haftalık oldu bugün.. kese göründü.3 gün sonra seninde görünür inşallah.ama geç döllenme olduysa bilemem.o zaman daha geç görülüyor.3-5 gün sonra başka bir doktora git o zaman anlaşılır zaten.bu arada hayırlı olsun çok erken anne olmuşsun..

canım aramızda 3 gün var.benim sat 6 ağustos.. tam 5 haftalık oldu bugün.. kese göründü.3 gün sonra seninde görünür inşallah.ama geç döllenme olduysa bilemem.o zaman daha geç görülüyor.3-5 gün sonra başka bir doktora git o zaman anlaşılır zaten.bu arada hayırlı olsun çok erken anne olmuşsun..

eveettt hemen hamile kaldım sanırım ama adetim 13 ünde bitti ovülasyona baktım tahminen 23 ya da 24 ünde hamile kaldım en iyisi iki üçç güne dediğin gibi yeniden bi doktora gitmekk

desene bebişlerimiz de aynı tarihlerde dünyaya gelceklerrr Allahın izniyleee
haydi hayırlısıııııııı:CüvCüv:

X