Nazende bebeğim

somurtkankiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
856
735
Nazende bebeğim...nazlı bebeğim...

18imde söylediler "hemen evlenip çocuk yapman lazım" diye...oysa daha çok ufaktım. Babanı bile tanımıyordum. Aradan yıllar geçti. Babanla tanıştık, aşık olduk, evlendik..23 olmuştum, gezecektim, tozacaktım babanla. Aşkımızı yaşayacaktık.

Yaşadık annem, Avrupa'yı gezdik, Türkiye'yi gezdik. Sen gelene kadar "tedbirli" gezdik..Sonra gel istedik annecim. Artık 2 yıllık evliydik, gel istedik.

5 ay oldu bebeğim. Nazlı bebeğim. Anası gibi nazlı babası gibi inatçı bebeğim. Her ay müjdeni bekliyoruz. Her ay seni bekleyen anneannene babaannene dedelerine dayına amcana nasıl müjde veririz diye hayal kuruyoruz.

Nazende bebeğim..yadıma düştün artık gel. Çok ama çok sevgi dolu bir ailen olacak. Sana söz veriyorum.

Rabbim tez zamanda hayırlı evlat gelmesini nasip etsin,sağlıkla kucağınıza almayı,analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaallah

böyle plan yapmamak gerekiyor sanırım doğru insansa karşındaki gezeyim tozayım dememek gerekiyor. çok insan tanıyorum böyle gezeyim tozayım derken bebek aşamasına gelince çabalayanlar. rabbim hakkınızda ne hayırlı ise onu versin. benle beraber bebek isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın rabbim

Amin...çok ama çok pişmanım ben de.şımarıklık etmişim

Bebegim...Bugun Mirac Kandili..Bugun saglik sihhat agiz tadindan sonra seni diledim Rabbimden...sag salim gelmeni..huzur getirmeni bize

Sonra yine bir gebe haberi aldim...Allahim affetsim bagira bagira agladim. Kendime agladim annem...kendime uzuldum..Baskasina sevindim cok sevindim..Insallah senin oyun arkadasin olacak belki o bebek..Ama sen daha yoksun ya...ben cok agladim melegim..Nolursun gel..Guzel Allahimdan seni diliyorum.
Seni simdiden cok ama cok seviyorum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…