Nazardan çok korkmak

B n de böyleyim çünkü gerçekten biz de nazar oluyoruz

Canım nazar haktır ve gerçektır ama bunu vesvese haline getirmemek lazım korunma dualarını oku Allaha sıgın ve yoluna devam et, zaten sosyal medyada bısey paylasmak zorunda degılsın kendını kotu hıssedıyorsan da paylaşma zaten sosyal medya dipsiz bır kuyu tek sakıncası nazar degcek vesvesesı degıl bırcok kotu duyguyu cekıyor kıskanclık haset tecessus, uzak dur daha ıyı.

Bana da çabuk nazar değiyor. Hatta ill evlendiğim zaman misafirliğe gitmiştik. Offf o neydi öyle, içim şişti böyle yıkılacak gibiyim, halim falan kalmadı, otururken gözlerim kapanıyor. Neyse sonra birisi okudu bana. Şakır şakır gözlerinden yaşlar gele gele okudu resmen. Karşılıklı herkese de geçti, hepimiz ağlaşıyoruz. Neyse bi ferahladım falan. Abdestli gezmek iyi oluyor. Bir de kendinize de okuyun böyle sıkıldıkça. Ya da şey yapabilirsiniz okunmuş su taşıyın gün içinde sıkıldıkça ondan için.

Banada çok çabuk değiyor, hemen ruhum etkileniyor
Banada çok çabuk değiyor, hemen ruhum etkileniyor, kötü vesveseler takıntılar geliyor, nazar bizi çok etkiliyor, milete bakıyorum, korkmadan her şeylerini atıyorlar, ama bizim niye öyle oluyor anlamıyorum, sizde dikat edin, sürekli dua okuyorum ztn, rahatlatıcı dualar

Valla çok haklısın canım, ztn ne zmn kendimi atsam bir şey oluyor ruhen, artık atmıyorum ztn, hep ruhu etkiliyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…