- 2 Ekim 2023
- 84
- 31
- 18
-
- Konu Sahibi deryaabbbhjmnh
Evet bende eskiden çok şey paylaşırdım a artık atamıyorum, yani kendimi kötü hissediyorum o yüzden korkuyorum atmayaEvet ,profil fotomu bile kaldırdım en son.Zaten sadece story den belirli bir arkadaş grubuna çok nadir paylaşımlar yapıyordum, onu bile çekiniyorum artık.Ne zaman bi şey paylaşsam pozitif olmayan durumlar oluyor, bu kadar denk gelemez.Bazen unutuyorum, aradan uzun zaman geçiyor, ay dur şunu paylaşayım diyorum ,mutlaka can sıkıcı bir şey oluyor arkasında.Ya evin huzuru kaçıyor ya da farklı bi şey oluyor.Catir çatır paylaşım yapanlara da hayretle bakıyorum ben de.Taş gibi yıldızları var ,ne diyeyim.Nazar değse paylaşmazlar ,herkesin yıldızı bir olmuyor..
Paylaşamıyorum ztn, ama bir şey atsam bile korkuyorumNazar haktır. Elbette nazar değer ama sizin bu düşünceler bana normal gelmedi. Abartı olmuş. Bu kadar korkuyosanız paylaşmayın. Zaten sürekli bişeyler paylaşmak bana saçma geliyor.
Bilmiyorum bizim aileye çok nazar değiyor, kötü hissediyorum filan, o yüzden atmıyorumBu korku nereden geliyor?
Daha önce başına birsey mi geldi?
Kişisel gelişimle nazarın ne alakası var?
Bilmiyorum, gözleri değince hastalanır insanKişisel gelişimle nazarın ne alakası var?
Bizim aile hep öyle, nazardan korkarız yaniHiç sağlıklı değil bu durum. Bir psikiyatriye gitmelisiniz
Bilmiyorum bir kahve bir şey atsak, milet oh diyor , o yüzden bende takıntı olmuş biraz , acaba nazarları gelir mi diye, evet ünlülere değmiyor mesela, o kadar hayatlarıni göz önünde yaşamalarına rağmenkahve fotosuna ne gibi nazar değebilir ki
bu kadar tetikte durmak hiç sağlıklı değil ilerisi şizofrene kadar gider
sandığımız kadar muhteşem özelliklere sahip değiliz hiç birimiz ve hiç kimseninde o kadar umrunda değiliz
değse nazar ünlülere değerdi
Ama düşünmelisiniz. Şizofreniye doğru emin adımlarla ilerliyorsunuz.Yok düşünmüyorum