selam kızlar canım o kadar sıkkın ki nazar var mı? yok mu? öncelikle ben nazarın maddesel birşey olduğunu düşünüyorum. bir kişinin negatif enerjisini karşıya yükemesi veya manyetik alanına alması gibi.
benim bunun yanında öyle çok koyu batıl inançlarım yok ancak son 3 hafta başımızdan şu olaylar geçti.
ben 9 ay önce evlendim. ve eşimle yaklaşık 4 senelik bir birlikteliğimiz vardı. o kadar mutluyuz ki
birbirimizi çok seviyoruz. birde erkek kardeşim var ve 3 gün sonra düğünü var. oda yaklaşık 6 sene birlikte olduğu kişi ile evlenecek. biz iki kardeş üniversiteyi bitirdik. ve eşlerimizlede zaten üniversitede tanıştık. hepimizin kendimize göre meslekleri var.
şimdi bunları anlattım çünkü konuya gireceğim. biz evlenirken borçsuz evlendik. eksiklerimizide çalışır tamamlarız dedik. bu arada eşim öğrenciyken yaz tatilinde Amerika'ya gidip 4 ay çalışıp biraz para biriktirmişti. ve o paraya hiç dokunmadı. 3 hafta önce de o parayı araba alarak değerlendirdik. aynı şekilde kardeşim ve nişanlışı şuan doğuda görev yapıyorlar ve para biriktirmeleri daha kolay, kardeşimde 2 ay önce bir araba almıştı. işte ne olduya 3 hafta içinde yani düğüne 3 hafta kala oldu. 3 hafta önce kardeşim araba kullanırken arabanın üzerine traktör çıkıyor ve kardeşim son anda kıvırmasa sıkışıp kalacak. allahtan hiç bir şeyi yok, birde arabanın tüm masraflarını karşı taraf karşılıyor. 2 hafta önce kardeşimin nişanlısı babasının arabasını bir başka duran arabaya çarpıyor ve düğün için biriken paraların kartını atm ye kaptırıyor. onu almak için 3 gün bekliyor bu sebeble işler aksıyor. bizimkiler tabi direk NAZAR diyorr.
işte en son olay ise bizim başımıza geliyor, kardeşimin nişanlısıyla bitmiş gelinliği almaya gidiyoruz ve bizi alması için eşime telefon açıyorum. işte tam yolda arabanın biri sıkıştırıyor ve eşim kaldırıma çarpıp takla atıyor. ve benzin deposu dahil araba parçalanıyor. ve şuna şükür ki eşimin emniyet kemeri onun hayatını kurarıyor. ancak araba yapılamayacak bir vaziyette ve şuanda hurdalığa verilecek. daha alalı 3 hafta bile olmamışken
şimdi bu nedir Nazar mı? Tesadüf mü? Şimdi her şeyi unutmaya çalışıyoruz Cana geleceğine Mala gelsin diyoruz ve sağsalim düğünü atlatmayı diliyoruz:))) sadece paylaşmak istedim.