Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 dakikadır bir salatalığın ölümünü düşünüyorum, anlamadım.İnanıyorum. Yıllar önce gözümün önünde salatalık öldü gitti.
Bir de ben kendim için ne desem hemen tersi oluyor, mesela " aa ben bunu çok iyi yapıyorum " ya da " ne zamandır hiç şuram, buram ağrımıyor" desem, hemen tersine dönüyor, gibi gibi...
10 dakikadır bir salatalığın ölümünü düşünüyorum, anlamadım.
Kedi ismi falan mı?
Konuya gelirsek; inanırım. En çok da kendimin nazarı kendime değer.
Daha geçen eşime yolda "ben 9 ay hamilelik geçirdim, daha hiç ayağım kayıp da..." derken yere düştüm.
:))) Yok yok, gerçek salatalık :) Çok güzel bir salatalığımız vardı geniş bir saksıda, hömbül hömbül salatalık doluydu üstü, öyle güzel, sağlıklıydı bir de. Misafir bir kadın geldi o gün, salatalığı görünce pırlanta görmüş gibi baktı salatalığımıza. Bi iltifat, bi övgü. O gün akşam üzeri buruştu bitki. Ertesi günde hakkın rahmetine kavuştu. Bir gün içinde sebepsizce yani. Mavi gözlüydü kadın bu arada, hani öyle bir inanış vardır ya.
Evet benimde kendime çok değiyor nazarım, başkasına değdiğini hiç görmedim.
Zaten hamileyim, bir de öyle duygulu anlatınca valla içim bir fena oldu.
Tam kem gözlüymüş, koca salatalığı öldürmüş kadın.
Yediniz mi rahmetliyi diyeceğim, onun da acı hikayesine dayanamam şimdi, neyse kalsın.
En büyük nazar hikayeniz bu olur inşallah, daha büyüğü uğramaz size de sebzelerinize de.