inanirim hemde cok. hatta gelinlik provasina gitmistim ve nazar boncuklu kolyem vardi, giyindim ve disari aynanin ve ailemin karsisina cikip prova yapacaktim...kolyem düstü, bu nedir? Bence nazar. böyle inanirim ben
Ben de nazara inanırım dinimizde de nazar değmesi vardır,ama nazar boncuğu falan hiç bi gerçekliği yok onun yerine nazar duaları okunmalı,hoşumuza giden bir şey gördüğümüzde de maaşallah denmeli.....Sevgiler...opuyorumnanaktan
bende nazara inananlardanım
bazı kişilerin yıldızları düşük olduğu için nazardan daha çok etkileniyorlar
ama öyle nazar boncuğu falanda takmam okunacak bazı sureler var onları okurum genelde
inanmıyordum
mezuniyet balomdan geldiğimde durduk yere parmağımdaki yüzüğün ortadan ikiye kırılıp sonrasında gözümü hastanede açtığım ana kadarkafamçokkarıştı
kesinlikle inananlardanımm.birçok kez şahit olduk buna.en son olanı anlatayım.kuşadasına gidiyoruz abimin arkadaşı götürücek öne ben oturdum.sürekli benden konuştu hep bana baktııı gözümü pisdi neydiii çok kızarım aklıma geldikce.arabadan indim benim parmagım oldu balon gibi bir agrı bir agrııı ölücemm ya böyle bişe olurmu ateşş yanıyorumm hastanelik duruma geldim.neyse bi teyze geldii hemen okudu sagolsunn ben kendime geldim..