Anket Nazara inanir misiniz?

nazar'a inanirmisiniz ?

• Ankete Katılan
    185
inanirim hemde cok. hatta gelinlik provasina gitmistim ve nazar boncuklu kolyem vardi, giyindim ve disari aynanin ve ailemin karsisina cikip prova yapacaktim...kolyem düstü, bu nedir? Bence nazar. böyle inanirim ben

inanırım hemde çok. böyle eğer süslenip sac makyaj yaptırıp bir yere gidiyorsam eğer kesinlikle nazar boncuğu takarım üstüme. gelinliğimde bile vardı.

inanırım çokta nazar değer hatta hasta falan bile olduğum zamanlar oldu nazar yüzünden

inanırım boşu boşuna dememişler nazar deveyi kazana insanı mezara koyar diye!..şutarafagitti

Ben cok inaniyorum, Allah hepimizi nazarlardan korusun

Ben de nazara inanırım dinimizde de nazar değmesi vardır,ama nazar boncuğu falan hiç bi gerçekliği yok onun yerine nazar duaları okunmalı,hoşumuza giden bir şey gördüğümüzde de maaşallah denmeli.....Sevgiler...opuyorumnanaktan

bende nazara ınananlardanım ogun alımlı ısem muhakkak nazardan basım agrır halbukı boynumda dewamlı cewsen tasıdıgım halde hemen kmsumuza gıder okuturum gecer basımın agrısı:1closedeyes:

bende nazara inananlardanım
bazı kişilerin yıldızları düşük olduğu için nazardan daha çok etkileniyorlar
ama öyle nazar boncuğu falanda takmam okunacak bazı sureler var onları okurum genelde

kesinlikle inanıyorum,çok ama çok muzdaribim bu dertten,galiba yıldızım çok düşük...
kalabalık ortamlardan sonra yataklara düştüğüm oluyor....

inanmıyordum
mezuniyet balomdan geldiğimde durduk yere parmağımdaki yüzüğün ortadan ikiye kırılıp sonrasında gözümü hastanede açtığım ana kadarkafamçokkarıştı

bende inanıyorum nazara...ne zaman çocuklarımla ve eşimle birlikte bi yere gitsek ya çocuklardan biri hastalanır ya düşer...

kesinlikle inananlardanımm.birçok kez şahit olduk buna.en son olanı anlatayım.kuşadasına gidiyoruz abimin arkadaşı götürücek öne ben oturdum.sürekli benden konuştu hep bana baktııı gözümü pisdi neydiii çok kızarım aklıma geldikce.arabadan indim benim parmagım oldu balon gibi bir agrı bir agrııı ölücemm ya böyle bişe olurmu ateşş yanıyorumm hastanelik duruma geldim.neyse bi teyze geldii hemen okudu sagolsunn ben kendime geldim..

bende iananıyorummm

biri bana gözlerin ne kadar güzel dediği an ben baş ağrısından ölüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…