• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nazar

fernandohoze

kader seni güldürmüyosa espriyi anlamamışsın...
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
3.505
2.170
178
Fazlasıyla inandığım, hatta iman ettiğim, toplulukta onlarca insanın arasından gelip hedefini bulmayı başaran, kemgöz, özenti ve bazen sadece masumane bakışların ürettiği pis nalet ışın...

Son düzenleme:
Fazlasıyla inandığım, hatta iman ettiğim, toplulukta onlarca insanın arasından gelip beni bulmayı başaran, kemgöz, özenti ve bazen sadece masumane bakışların ürettiği pis nalet ışın...
yeter artık düş yakamdan piss şirrett ışşıkk! uzak dur benden, felak nas OKUYOM BEN YAAA!..
imzamı attım :)

Ne yazikki hayallerinizi yikacagim kizlar, ama nazar diye birsey yok. olsaydi tüm dünya`da olurdu bu nazar. Sadece Türkler icinmi gecerli oluyor acaba, niye baska ülkelerde yok bu nazar ve insanlar yinede gül gibi gecinip gidiyor.
Nazar`a inanan bir insan benim gözümde kötü kalpli ve kötü düsünceli insandir. Nazar mazar, fal mal, büyü müyü vs. vs. bu gibi seylerle ugrasmayin bunlar bos seylerdir ve hic kimseye faydasi yoktur.
Isinize gücünüze bakin, böyle sacma seylerle zaman kaybetmeyin. Bakin millet uzaya gidiyor biraz daha ileriyi düsünmeye calisin, kafanizi güzel seylerle doldurun. Memleketimize, ülkemize hayirli evlatlar olalim, dünyaya cocuklar egitelim büyütelim yetistirelim.
küresel isinma hakkinda konusalim veya dünya`daki veya Türkiye´deki kadin problemlerini sohbet edelim. En azindan bir seye faydamiz olsun, böyle bos islerle ugrasmayin derim. Sizi rencide falan etmek degildir amacim sadece Realist olun, dogrulari bilin diye yaziyorum. Böyle sacma sapan seylerle hic bir yere varamayiz.
bundan 100 sene önce`ye kadar türklerimiz inanirdi böyle seylere, buda gayet normaldir tabiki. Ama simdi 21. yüzyilda yasiyoruz artik bu eski seyleri atalim üzerimizden. Bakin eskiden narkoz vermeden dis cekilirdi, simdi narkoz vermeden dis cekeyim desem hic biriniz gelmezsiniz, demekki dünya degisiyor ve eskilerde takili kalmayalim.
Hepinize cok güzel bir hafta sonu diliyorum.:KK68:

İnsanların 'kıskançlık, özenme' gibi olumsuz duygularıyla ortaya çıkan kötü enerji :( bu kötü enerjiden kaçın kaçabildiğiniz kadar.

son bir haftadır inandığım olay.Eskiden başka biri derse ''kendini beğenmiş senin nerene nazar değecek'' diye düşünürdüm.

nazar bilimsel ( kötü enerji akımı ) olarak bile açıklanmışken nasıl böyle şeyler yapabiliyorsunuz tebrikler.artı sadece nazar ,büyü konuşulmuyor kk hani bilmiyor isen belirdeyim dedim

artı yıldız name var bilirmisiniz onda bile var YILDIZI DÜŞÜK derler

ister nazar iste kötü enerji bende hemen etkileniyorum..100 de 100 olacak birşeyi iyi niyetli olmayan birileri duysun ..asla olmuyor,

kötü enerjidir tüm dünyada bu kötücül enerjilerden korunmak için tılsımlar ve merasimler mevcuttur.

genelde bu konuya çok takanalrın başına geldiğini düşündüğüm hadise. allah kem gözlerden korusun :KK16::nazar:

İnanıyorum ve bir kaç kez de şahit olmuşluğum var. ALLAH' a emanetiz, kötü niyetli olunmasa bile sevgi nazarı değebiliyor.

Back