Ne yazikki hayallerinizi yikacagim kizlar, ama nazar diye birsey yok. olsaydi tüm dünya`da olurdu bu nazar. Sadece Türkler icinmi gecerli oluyor acaba, niye baska ülkelerde yok bu nazar ve insanlar yinede gül gibi gecinip gidiyor.
Nazar`a inanan bir insan benim gözümde kötü kalpli ve kötü düsünceli insandir. Nazar mazar, fal mal, büyü müyü vs. vs. bu gibi seylerle ugrasmayin bunlar bos seylerdir ve hic kimseye faydasi yoktur.
Isinize gücünüze bakin, böyle sacma seylerle zaman kaybetmeyin. Bakin millet uzaya gidiyor biraz daha ileriyi düsünmeye calisin, kafanizi güzel seylerle doldurun. Memleketimize, ülkemize hayirli evlatlar olalim, dünyaya cocuklar egitelim büyütelim yetistirelim.
küresel isinma hakkinda konusalim veya dünya`daki veya Türkiye´deki kadin problemlerini sohbet edelim. En azindan bir seye faydamiz olsun, böyle bos islerle ugrasmayin derim. Sizi rencide falan etmek degildir amacim sadece Realist olun, dogrulari bilin diye yaziyorum. Böyle sacma sapan seylerle hic bir yere varamayiz.
bundan 100 sene önce`ye kadar türklerimiz inanirdi böyle seylere, buda gayet normaldir tabiki. Ama simdi 21. yüzyilda yasiyoruz artik bu eski seyleri atalim üzerimizden. Bakin eskiden narkoz vermeden dis cekilirdi, simdi narkoz vermeden dis cekeyim desem hic biriniz gelmezsiniz, demekki dünya degisiyor ve eskilerde takili kalmayalim.
Hepinize cok güzel bir hafta sonu diliyorum.
