Nazar bitirdin beni

Nazli gelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
1.461
1.045
34
Kizlar evet yukardada yazdigim gibi nazardan supeleniyorum cok s1k gozel geliyorum napicami bilemiyorum nazar olunca resmren psikolojimdre bozuluyor boyle olan bar mi aranizde icimde cok s1kimti oluyor surekli esneme halindeyim kimseyle konusmak istemiyorum , bazen uykusuzlukta cekiyorum asiri sinir stres acaba nazardan mi butun bunlar yoksa ben bunalimdamiyim cevap verin lutfen :KK43:

Ben inanmıyorum buna yani çocuklara falan nazar değeceğine inanırım da yetişkin insana sanmıyorum.
Bi arkadaşım vardı çok güzel olduğunu düşünüyordu herkesin ona nazar değdirğine inanıyordu. Ne zaman tökezlese falan herkes ona bakıyor diye öyle olduğunu düşünğyordu da bana saçma grliyor açıkçası.

Valla ben bana olan hiçbirşeyi nazara yormam.Bence sizin baska bir sağlık probleminiz var.Nazar değildir yani.Bazen bana nazar var dediklerinde kim bana niye nazar etsin ayol filan derim yani.Bilmem :S sanmam.

Ben inanmıyorum buna yani çocuklara falan nazar değeceğine inanırım da yetişkin insana sanmıyorum.
Bi arkadaşım vardı çok güzel olduğunu düşünüyordu herkesin ona nazar değdirğine inanıyordu. Ne zaman tökezlese falan herkes ona bakıyor diye öyle olduğunu düşünğyordu da bana saçma grliyor açıkçası.

Yani bencedeee.Düşündüklerimi yazmışsın kız.Bebeklere filan tamamda yetişkinlere kim niye nazar etsin.Bende dahil.Banada çok yersiz garip gelir.Bir sürekli başkalarının nazarı değdiğini sanan insanlar iki sürekli kıskanıldığını sanan insanlar. Tuhaf :S

Nazar haktır amenna ama benim şahsi fikrim abartıldığı yönünde.... geçen yeğenim pişik olmuş yengemin yorumu aynen şöyle ''kilolu bebek ya ondan nazara geldi'' yapmayın Allah aşkına herşeyde nazara bağlanmaz... Nazardan sürekli şüphelenmek sadece vesvesedir nazar değil...

Kizlar evet yukardada yazdigim gibi nazardan supeleniyorum cok s1k gozel geliyorum napicami bilemiyorum nazar olunca resmren psikolojimdre bozuluyor boyle olan bar mi aranizde icimde cok s1kimti oluyor surekli esneme halindeyim kimseyle konusmak istemiyorum , bazen uykusuzlukta cekiyorum asiri sinir stres acaba nazardan mi butun bunlar yoksa ben bunalimdamiyim cevap verin lutfen :KK43:
Guzel bakan gozun de nazari degebilirmis insana.. Peygamberimiz(asm) de bahseder nazarin etkilerinden.. Var yani.. Ama kiskanilmak şart degil.. Felak Nas Ayetelkursi Fatiha Ihlas inşirah oku surekli ve dua et.. Efendimiz(asm) okuyup sivazlarmis vucudunu,sayilari vardi, bakabilirsin internetten hatta..
Bir de Nazar Ayetini okumaya gayret et..

Son düzenleme:

40i çikmamış bebekmisin sen :KK48: şaka şaka

İster inanın ister inanmayın nazar diye bişey vardır bence,çünkü mesela morali bozuk biri nasıl enerjinizi çekiyor gibi oluyorsa ya da çok neşeli bi ortama girdiğinizde keyfiniz yerine geliyorsa,nazar da bir çeşit enerjidir hayatınızı etkileyebilir herkesin başına gelmiştir iyi kötü.

X