• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

naz yapma ayari

Allah aşkına yaaa ne yani teklif eden birine evet deyinde hafif kadın mı olunuyor ne alaka. İnsanlar birbirinden hoşlanır teklif edilir görüşülür önemli oln görüştüğünüz zamanlardaki tavrın davranışların. Eh hayır deyince daha peşimden koşar biraz bırakmaz bende naza çekerim süründürürüm biraz demişsiniz ama ters tepmiş. Yapacak bir şey yok artık. Senin hayır dediğine başkası evet der yaşar ilişkisini hafif kadın falan da olmaz yani.

"Kaçan kovalanir" kanun değil canım.. sadece hipotez.. Buna güvenilir mi:)
Teklif var ısrar yok tarzında bi çocukmus.. en güzelini yapmış aslında..

Hoşlandığın çocuk + geldi = sen hayır dedin hemde hafif görünmemek için :confused: Bide çocuk ondan hoşlandığını anladığı için geldiyse ayyyy yazamıcam :D biraz komik durum doğrusu:D

arkadaslar , hoslandigim cocuk bana acildi bende, hafif gözükmek istemedigimden, hayir dedim, bir daha bana ne bakti nede yanima yaklasti, hani kacan kovalanir diye bir söz vardi olmadi

eee bakmaz tabiii

ben de bakmazdım

yahuu insan sevdiği,hoşlandığı insana bunları belli etmesinin nesi hafiflik?

Kız sen bu çocuktan hoşlandığına emin misin ? "normalde" cana ata ata evet demen gerekirde :KK69:

:KK70::KK70:bi sesli kahkaha attım. Düşünmem lazım desen naz olurdu bu yürü git işine gibi olmuş artık seviyorsan senin tabirinle hafifliğin alasını yapıp koşacan peşinden:KK6:

Hayır senin durumunda yanlış söz..

Ayy bilmiyorum ki biraz düşünmem lazım, inan çok şaşırdım falan deseydin bari.

''Hayır'' çok net bir şekilde olumsuzluk ihtiva eder.

Ahahpzqşçfwiç ok. Evet desen niye "hafif" gözükesin onu anlamadım. Şimdi sen onun peşinden koşacaksın o seni reddedecek:) naz yapmak reddetmek demek değil mırın kırın etmek biraz :D

Eyvahlar olsun!
Hafif kadın oldum. Ben eşim ilk niyetini belli ettiğinde sazanlama atladım, hemen kabul ettim çıktık yemek yedik konuştuk, anlaştık çok kısa sürede de evlendik.
Ay yarabbim öyle hafif ki hatta, uçmasam bari...

Neyse adamı beğenip de ayağıma gelen fırsatı tepip buralara düşeceğime hafif olayım daha iyi.

Hayır hayır o öyle bişey degildi sen yanlış anlamışsın :D Çocuğa de bi hata yaptım diye bari.

arkadaslar , hoslandigim cocuk bana acildi bende, hafif gözükmek istemedigimden, hayir dedim, bir daha bana ne bakti nede yanima yaklasti, hani kacan kovalanir diye bir söz vardi olmadi
E çocuk zaten gelmiş sana. Kaçan kovalanır öyle bir şey değil ki :) Sen git konuş bari ne diyelim :)

Eşeğe cilve yap demişler çifte atmış:olamaz:
Teşbihte hata olmaz Lafına sığınarak yazdım bu sözü, zira yanlış olmuş naz yapmamışsın bodoslamadan reddetmişsin :KK45:

Back
X