naz nasıl yapılır?

belki de başka bir şey ima ediyordur. erkekler başbaşayken kendilerine şımarıklık yapan ya da nasıl anlatsam bilemedim :) kız arkadaşlarının kendilerini övmelerinden falan hoşlanırlar. naz yapsana derken bence mızmızlan falan demek istemiyordur :) ne kadar zamandır berabersiniz? bu tarz şeyler için insanın biraz ısınması gerekiyor karşısındaki insana bence.

Ama bunlar sonradan öğrenilecek şeyler değil ki :) Arkadaşının bahsettiği işve/cilvedir. Eğer böyle bir şey bir başkası istedi diye yaparsan bu üstünde çok eğreti durur bence. Sonuçta o hayatına girdiğinde de böyle değil miydin* Kendini değiştirmek zorunda değilsin :)

Ama bunlar sonradan öğrenilecek şeyler değil ki :) Arkadaşının bahsettiği işve/cilvedir. Eğer böyle bir şey bir başkası istedi diye yaparsan bu üstünde çok eğreti durur bence. Sonuçta o hayatına girdiğinde de böyle değil miydin* Kendini değiştirmek zorunda değilsin :)

bu söylediğine katılmıyorum.değişmek yerinde olduğu sürece ve sevdiklerini mutlu ettiği sürece olması gereken bişey.sonuçta doğduğumuz gibi kalmıyoruz deği mi ;)

bu söylediğine katılmıyorum.değişmek yerinde olduğu sürece ve sevdiklerini mutlu ettiği sürece olması gereken bişey.sonuçta doğduğumuz gibi kalmıyoruz deği mi ;)

Öğrenebildiğimiz şeyler vardır, ama bunlar değişmek değil öğrenmektir. Matematik öğrenmek gibi. Ama naz dediğimiz olay içgüdüsel, id ego olayı idlerimiz bize doğuştan yüklenen bir şey bu sebeple değişmeyecek şeylerdir.Yemek yapmayi öğrenebilirsin ama nazlı işveli cilveli olmayı ya da nasıl desem içsel olayları öğrenemessin diye düşnüyorum ama tabii ki senin fikrine saygım var canım. 3 yıldan beri mesleğimi yapıyorum (psikolji mezunyum) şimdiye kadar iç güdü konusunda kendini değiştirebilen görmedim, elbette bu görmeyeceğim anlamına gelmiyor :) Umarım yanılırım ve bu konuda yanıldığımı görürüm yenibir şey öğrenmiş olurum :)

Öğrenebildiğimiz şeyler vardır, ama bunlar değişmek değil öğrenmektir. Matematik öğrenmek gibi. Ama naz dediğimiz olay içgüdüsel, id ego olayı idlerimiz bize doğuştan yüklenen bir şey bu sebeple değişmeyecek şeylerdir.Yemek yapmayi öğrenebilirsin ama nazlı işveli cilveli olmayı ya da nasıl desem içsel olayları öğrenemessin diye düşnüyorum ama tabii ki senin fikrine saygım var canım. 3 yıldan beri mesleğimi yapıyorum (psikolji mezunyum) şimdiye kadar iç güdü konusunda kendini değiştirebilen görmedim, elbette bu görmeyeceğim anlamına gelmiyor :) Umarım yanılırım ve bu konuda yanıldığımı görürüm yenibir şey öğrenmiş olurum :)

evet konu insan olunca genelleme yapmak sanırım çokta doğru olmuyor.psikoloji mezunuyum diyorsunuz bilirsiniz işte bireysel farklılıklar...bence kişi istedikten sonra öğrenemeyeceği şey yoktur.ve belki size inanması güç gelecektir ama istek olduktan sonra içgüdülerini bile değiştirebilirsin aslında belki bu birazda kendini kontrol etmekle igili

Valla naz işve nasıl yapılır bilmiyorum ama ilişki yürütmek başlı başına bir sanattır bence. Ben bi ara takıktım ama ıı olmuyor bıraktım artık bu işleri:) Erkek gibi yarışırım güç savaşına çeviririm ilişkilerimi. Ben havluyu attım artık yani.

Güzel cümleler kurmanı istiyordur belki de. Güzel cümlelerden kastettiğim arada onu sevdiğini söylemen,davranışlarınla belli etmen gibi gibi.. Bu da bir ihtimal tabi :)

bizim ilişkimizde naz yapan,cilve yapan,hevesli olan karşı taraf sanki...ona normal davransam göz süzdüğümü,bir şey anlatsam gerdan kırdığımı,telefona efendim desem çok cilveli olduğumu söylüyor...hoşuma da gidiyor bu durum emeksiz yemek:)

Back
X