Saç Rengi ve Saç Boyama NAZ ELMAS bu renge hayran olmayan varmi..

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
cokmu imkansiz bi renk istiyorum :) yada gitmem gereken yol tam olarak nasil olmali bu saca ulasmak icin

canım ben neva çok açık küllü kumralmı ne boyamıştım bunun biraz açığı olmuştu ama bakırımsıydı önceki rengim ondan öyle olmuş olabilir
yani bu saçın üstüne onu boyarsan böyle olmaz,bunu nasıl kendin yaparsın bilmiyorum ama kuaföre gitmekte varsa fikirlerin arasında öyle yap,ama iyi kuaför seç hepsi tutturamıyo malesef bambaşka bi renkle çıkıyosun çoğundan

cokmu imkansiz bi renk istiyorum :) yada gitmem gereken yol tam olarak nasil olmali bu saca ulasmak icin

Eki Görüntüle 658704

Merhabalar;

Anladığım kadarıla diplerinizden gelen saçlar kendi renginiz. Eğer öyleyse açmanıza gerek yok Koleston perfect 8/03 + %9(30volume) oksidan ile elde edebilirsiniz. Fakat ölçü boya 1 ise oksidan 1,5 olmalıdır. Ayrıca boyanızın içine bir çay kaşığı kadar KOLESTON PERFECT SAÇ BOYASI - 0.43 BAKIR ALTIN mixi katarsanız daha iyi sonuç alırsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…