- Konu Sahibi petunya_87
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evetarkadacsim bende bu tonu ariyorum cok guzel gercekten nesari ne kizil
dmtclk26 canım benım ekledgmle senın ekledıgın fotodaki ton farklı gibi.. yukardakı resımde biraz daha sarı yansımalı
dmtclk26 canım benım ekledgmle senın ekledıgın fotodaki ton farklı gibi.. yukardakı resımde biraz daha sarı yansımalı
Eki Görüntüle 245739 Eki Görüntüle 245740 Eki Görüntüle 245741 Eki Görüntüle 245742 Eki Görüntüle 245743 Eki Görüntüle 245744
hepsi aynı renk ay tutulması filminden.
aa hakıkaten haklısın canım ısık yansımasından oyle gozukuyor demekkı.. cok guzel renk degılmı?
Kızlar netten igoranın renk kataloğuna bakım sanki kumral bakırlar yakın gibi geldi bana
ben çok beğendim yaa hepsini 7.77 fenaymış ne yapsak kiEwet canım haklısın 9-77, 8-77, 7-77 acıktan koyuya sıralanmıs aynısı.)
kızlar ben bu 977ye bayıldım.naz elmasın saç rengi hürremin saç renginin aynısı sanırım.çok seviyorum bu tonu.hem doğal hem masum duruyor.içeriğinde kızıl tonlar barındırdığı için yüze renk katıyor.ama sarıya yakın olduğu için de cırt kızılın suniliği olmuyor.
benim saçım şuan kızıl.nası bu rengi tutturablirim acaba?
bi de şunu çok beğeniyorum
http://www.guzellergalerisi.net/pics/aysun_kayaci/aysun_kayaci_01.jpg
bu saç nasıl elde edilir kızıl üzerinde?
canım bu renk için önce bir kaç kere saçını kumrala boyayıp zemin hazırlaman lazım kızıl yansımalardan kurtulmak için küllü kumrala boyaman gerek ben küllü renklerdende en çok igora ve loreal majinali beğeniyorum en iyisi onlar. birkaç boyamadan sonra uçlarını açarsan böyle olur . igora çok kaliteli bir boya. ben herkese tavsiye ediyorum saçı kesinlikle sertleştirmiyor yani bende öyle oldu ve deneyen arkadaşlarımdada öyle. 9.77 gibi tonlar açık renk saçlarda tutuyor kızıla nasıl olur bilmem saçının rengini açıp boyayabilirsin. igora boya istanbuldaysan emin önünden al derim ben netten 1 paket alacağına ordaan hem açıcı hem boya alırsın en son 9 liraya aldım netee 15 lira birde kargo bedeli var bunun..
ben çok beğendim yaa hepsini 7.77 fenaymış ne yapsak ki