• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama naz elmas ay tutulmasındaki saç rengi ve benim saç rengim ?

petunya_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
189
1
96
37
Ankara
merhaba kızlar, naz elmasın ay tutulmasındaki saç rengi ve benim saç rengimi ekledım. bu rengi nasıl elde edeceğime dair fikri olan varsa ltfn bana yardımcı olsun bayrama kadar bu işi halletmem lazım. loreal sublime mousse 70 ile bu rengi elde edebilirmiyim acaba??? $IMG_2363.jpg $NAZ_EL~1.JPG $HCo25_10.jpg :2:

slm kızlar benım saçım şuan bu renk

7-77 palette deluxe yarım tüp/ 9.1 Kolston küllü sarı karışımından bu renk çıkıo... :)):6:

kızlar ben bu 977ye bayıldım.naz elmasın saç rengi hürremin saç renginin aynısı sanırım.çok seviyorum bu tonu.hem doğal hem masum duruyor.içeriğinde kızıl tonlar barındırdığı için yüze renk katıyor.ama sarıya yakın olduğu için de cırt kızılın suniliği olmuyor.
benim saçım şuan kızıl.nası bu rengi tutturablirim acaba?
bi de şunu çok beğeniyorum
http://www.guzellergalerisi.net/pics/aysun_kayaci/aysun_kayaci_01.jpg
bu saç nasıl elde edilir kızıl üzerinde?

kızlar ben bu 977ye bayıldım.naz elmasın saç rengi hürremin saç renginin aynısı sanırım.çok seviyorum bu tonu.hem doğal hem masum duruyor.içeriğinde kızıl tonlar barındırdığı için yüze renk katıyor.ama sarıya yakın olduğu için de cırt kızılın suniliği olmuyor.
benim saçım şuan kızıl.nası bu rengi tutturablirim acaba?
bi de şunu çok beğeniyorum
http://www.guzellergalerisi.net/pics/aysun_kayaci/aysun_kayaci_01.jpg
bu saç nasıl elde edilir kızıl üzerinde?

canım bu renk için önce bir kaç kere saçını kumrala boyayıp zemin hazırlaman lazım kızıl yansımalardan kurtulmak için küllü kumrala boyaman gerek ben küllü renklerdende en çok igora ve loreal majinali beğeniyorum en iyisi onlar. birkaç boyamadan sonra uçlarını açarsan böyle olur . igora çok kaliteli bir boya. ben herkese tavsiye ediyorum saçı kesinlikle sertleştirmiyor yani bende öyle oldu ve deneyen arkadaşlarımdada öyle. 9.77 gibi tonlar açık renk saçlarda tutuyor kızıla nasıl olur bilmem saçının rengini açıp boyayabilirsin. igora boya istanbuldaysan emin önünden al derim ben netten 1 paket alacağına ordaan hem açıcı hem boya alırsın en son 9 liraya aldım netee 15 lira birde kargo bedeli var bunun..

canım bu renk için önce bir kaç kere saçını kumrala boyayıp zemin hazırlaman lazım kızıl yansımalardan kurtulmak için küllü kumrala boyaman gerek ben küllü renklerdende en çok igora ve loreal majinali beğeniyorum en iyisi onlar. birkaç boyamadan sonra uçlarını açarsan böyle olur . igora çok kaliteli bir boya. ben herkese tavsiye ediyorum saçı kesinlikle sertleştirmiyor yani bende öyle oldu ve deneyen arkadaşlarımdada öyle. 9.77 gibi tonlar açık renk saçlarda tutuyor kızıla nasıl olur bilmem saçının rengini açıp boyayabilirsin. igora boya istanbuldaysan emin önünden al derim ben netten 1 paket alacağına ordaan hem açıcı hem boya alırsın en son 9 liraya aldım netee 15 lira birde kargo bedeli var bunun..

tatlım detaylı bilgi vermişsin çok teşekkür ederim zahmetliymiş ama kafaya da taktım sanırım yapıcam evet artık kızıldan da bıktım çünkü.yıllarca kızılı tutturmaya uğraştım tam yeni tuttu istediğim gibi oldu bu sefer de sıkıldım.insan ne tuhaf bi varlık dimi.:D

bu arada ben izmirdeyim.burda kuaföre gidip yaptırırım diye düşünüyorum kendim boyamak sıkıyo içimi.gerçi kuaför de hiç istediin gibi yapamıyo ama ... ne zaman kuaföre gitsem alakasız saçla çıkıyorum.

Back