Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunada alışacağız. millet olarak nelere alışmadıkki.
bimde onun için kasanın yanında büyük poşetler satılmaya başladı.. belki görmüşsündür birazda havalı poşetler sanırım onlardan alacağım.:)) dediğin gibi diğer poşetler gereksiz pahalı..ya aslında bence kötü bi uygulama değil ama o standart market poşetleri için 25 kuruş pahalı, poşetleri daha sağlam daha tekrar tekrar kullanılabilecek tarzda yapmaları lazım bence
Aşırı poşet kullaniminda caydırıcılık açısından fayda saglanilabilir bir uygulama ama evet bencede sorunlu noktalari var o poşetler 25 kuruş etmez plastik poşet yerine kagıt poşet uygulamasına geçilebilir mesela vb. .. ilk aklıma gelenler ...ya aslında bence kötü bi uygulama değil ama o standart market poşetleri için 25 kuruş pahalı, poşetleri daha sağlam daha tekrar tekrar kullanılabilecek tarzda yapmaları lazım bence
Aşırı poşet kullaniminda caydırıcılık açısından fayda saglanilabilir bir uygulama ama evet bencede sorunlu noktalari var o poşetler 25 kuruş etmez plastik poşet yerine kagıt poşet uygulamasına geçilebilir mesela vb. .. ilk aklıma gelenler ...
daha kolay uygulanabilir bir çözüm bulunabilirdi sanki
Aşırı poşet kullaniminda caydırıcılık açısından fayda saglanilabilir bir uygulama ama evet bencede sorunlu noktalari var o poşetler 25 kuruş etmez plastik poşet yerine kagıt poşet uygulamasına geçilebilir mesela vb. .. ilk aklıma gelenler ...
daha kolay uygulanabilir bir çözüm bulunabilirdi sanki
aynen, yani gelir düzeyin ne olursa olsun bi mala ederinden fazla ücret vermek herkesi gıcık eder, daha sağlam yapılabilir, kağıtta da sorunlar olabilir bence, ilerleyen aylarda iyileştirmeler olur belki
metro marketlerde aylardır var bu uygulama ama poşetler sağlam ve büyük, ayda yılda bir gidiyoruz ama iki poşet yetiyor
Dün bu iade olayını duydum ama şaka sandım :))) 25 kuruş vermek istemeyen evden kendi poşetlerini götürebilirler, kasiyerlerin ne suçu var?valla dün iki defa markete gitmek zorunda kaldım, en azından şu bi ay, olan kasiyerlere olcak gibi, gelen giden kasiyere söyleniyo
Dün bu iade olayını duydum ama şaka sandım :))) 25 kuruş vermek istemeyen evden kendi poşetlerini götürebilirler, kasiyerlerin ne suçu var?
Valla bende bez torbalar var onları götürüyorum, mesele 25 kuruş değil, nelere 25 kuruş vermiyorum ki ama üstünde market logosu olanlardan para alınıyor, manav reyonlarındaki veya normal düz poşetlerden para alınmıyor, konu çevrecilikse tüm poşetlerin kaldırılması ya da hepsinden para alınması gerekir.
Ayrıca kusura bakılmasın ama halka bu şekilde çevre bilinci aşılanmıyor, her gün ama her gün belediyenin temizlik elemanları ara sokaklar dahil sabah ayazında her yeri süpürüyor, akşam üstü çocuk parkına bir gidiyorum yerlerde süt kutuları, çöp poşetleri, şişe kırıkları, sokaklar çöp temizlik yapanlara da yazık, çevre bilinci poşete para almayla olmaz, sokaklara sahillere öbek öbek çöp atan vatandaş böyle eğlenceye çevirir işte.
sana hediyem avr:))) bak amca ne diyor
Dün bu iade olayını duydum ama şaka sandım :))) 25 kuruş vermek istemeyen evden kendi poşetlerini götürebilirler, kasiyerlerin ne suçu var?
Valla bende bez torbalar var onları götürüyorum, mesele 25 kuruş değil, nelere 25 kuruş vermiyorum ki ama üstünde market logosu olanlardan para alınıyor, manav reyonlarındaki veya normal düz poşetlerden para alınmıyor, konu çevrecilikse tüm poşetlerin kaldırılması ya da hepsinden para alınması gerekir.
Ayrıca kusura bakılmasın ama halka bu şekilde çevre bilinci aşılanmıyor, her gün ama her gün belediyenin temizlik elemanları ara sokaklar dahil sabah ayazında her yeri süpürüyor, akşam üstü çocuk parkına bir gidiyorum yerlerde süt kutuları, çöp poşetleri, şişe kırıkları, sokaklar çöp temizlik yapanlara da yazık, çevre bilinci poşete para almayla olmaz, sokaklara sahillere öbek öbek çöp atan vatandaş böyle eğlenceye çevirir işte.
Ağaçlar deme bana ahretliğim, kanayan yaram, abartıyorum sanılacak ama beni gerçekte tanımaları lazım abartmadığımı anlamaları için, burada orman yandı bir mangalsever yüzünden hüngür hüngür ağladım, o güzelim ağaçlar gitti, kuşların sincapların yuvaları gitti, kaç hayvancık yandı veya dumandan zehirlenip öldü, genelleyemem ama bazı vatandaşların da doğaya duyarsız olduğunu görüyorum, onlarda çatır çatır kesiyor ağaçları, doğanın dengesini mahvettik.Ahretlik zaten konu poşete verlen para değilki,her şekilde üç kuruşu zaten veriyoruz her yere..
Madem konu çevre o zaman ağaçların ne suçu vardı diyede sorgularım ben bunu..
Oksijen kalmayacak yakında her yer beton dolu bunun önüne nasıl geçilecek peki.
Ağaçlar deme bana ahretliğim, kanayan yaram, abartıyorum sanılacak ama beni gerçekte tanımaları lazım abartmadığımı anlamaları için, burada orman yandı bir mangalsever yüzünden hüngür hüngür ağladım, o güzelim ağaçlar gitti, kuşların sincapların yuvaları gitti, kaç hayvancık yandı veya dumandan zehirlenip öldü, genelleyemem ama bazı vatandaşların da doğaya duyarsız olduğunu görüyorum, onlarda çatır çatır kesiyor ağaçları, doğanın dengesini mahvettik.
Yazın bunu bir kenara bir gün gölgesinde ferahlamak için bırakın ağacı bir dal bile bulamayacağız
Sadece o değil ki, vatandaş da umursamıyor ağaçları, mesela ev yapıyorlar, normalde ev yaparken yeşillendirme şartı var diye biliyorum, inan burada neredeyse her gün bir apartman yapılıyor dersem abartmış olmam ama gel gör ki yeşillendirme yok, dikiyor kuru binayı bitti gitti, zaten apartmanlar dip dibe, aradaki mesafe 3 metreyle mi ne sınırlı, arada ağaçlarda yok, yan apartman havanızı, güneşinizi engelliyor, yetmiyor balkona çıkınca çay uzatıp karşı balkona geçecek kadar yakın oluyorsunuz, ağaç olsa bir rüzgar esinti yapar, temiz hava imkanın olur, 2 kuş yuva yapar cıvıltılarını dinler huzur bulursun.Ağaç konusunda daha duyarlı olmamız lazım ahretliğim,bir fidan dikiyorsun kaç senede büyüyor oda..
Avm konut yhol köprü derken giden ağaçlara içim yanıyor artık..
Dediğine katılıyorum yarın bir gün etrasfımızda ağaç kalmayacak.
Sadece o değil ki, vatandaş da umursamıyor ağaçları, mesela ev yapıyorlar, normalde ev yaparken yeşillendirme şartı var diye biliyorum, inan burada neredeyse her gün bir apartman yapılıyor dersem abartmış olmam ama gel gör ki yeşillendirme yok, dikiyor kuru binayı bitti gitti, zaten apartmanlar dip dibe, aradaki mesafe 3 metreyle mi ne sınırlı, arada ağaçlarda yok, yan apartman havanızı, güneşinizi engelliyor, yetmiyor balkona çıkınca çay uzatıp karşı balkona geçecek kadar yakın oluyorsunuz, ağaç olsa bir rüzgar esinti yapar, temiz hava imkanın olur, 2 kuş yuva yapar cıvıltılarını dinler huzur bulursun.