* NaYiNo ile kahve tadinda *

Allah daha iyi etsin canim.

Kizlar size bir konuda danismak istiyorum. Ben maniküre gitmeye karar verdim

Malesef tirnaklarim cok berbat. Isirma aliskanligim var. Bu yüzden hic uzamiyorlar. Simdiye kadar hic maniküre gitmis degilim. O yüzden biraz cekiniyorum, tirnaklarimi görüp beni gülerler diye

Ama 20 gün sonra sevdigimin yaninda olucam. Elimden geldigi kadar her sekilde hos olmak istiyorum. Yani öyle cok makyaja süse püse önem veren biri degilim. Hijyen cok önemli benim icin. Ama tirnak konusunda bu yasima kadar su isirma olayindan vazgecemedim

bencede canım zaten süsten püsten çok hijyen çok önemli niye gülsünler canım

Bilmem bu yasima kadar hic manikür yaptirmadim kendimde ilgilenmedim o yüzden diyorum Öyleyse en kisa zamanda maniküre gidecegim. 18 günüm kaldi zaten

Son düzenleme:
kahveni içmeye geldim nayinocum sırf senin için nickimi değiştiricem

kahveni içmeye geldim nayinocum sırf senin için nickimi değiştiricem

Hosgeldin tekrar afiyet bal seker lokum olsun kahevcigin Hehe yok canim bak ben cözüm buldum böyle alinti yaparim hic sorun kalmaz. Ama nickinin anlamini cok merak ettim. Okumasinida beceremiyorum ne yalan söyleyim

bende hayırlı olsun demek istedim;baslık dikkatimi çekti..
kahvenin yanına kurabiye göndersem tahinli tahinli

git tabiki nayinocum kırk yılda bi gelicen ayy çok heyecanlısındır sen şimdi canım yaa

Hosgeldin tekrar afiyet bal seker lokum olsun kahevcigin Hehe yok canim bak ben cözüm buldum böyle alinti yaparim hic sorun kalmaz. Ama nickinin anlamini cok merak ettim. Okumasinida beceremiyorum ne yalan söyleyim

normalde nymphadora güzel peri anlamına geliyo bişey dilinde ama unuttum ilk onu denedim birisi almış o nicki bende y yaptım sonuna kafasızlık yapmışım kolay bişi bulaydım keşke

gulsah035 cok tesekkür ederim hosgeldin sefalar getirdin sende iyisin insaAllah? saat gece yarisi olmus olsada kurabiye'ye hayir demem

geceyelim öyle bir heyecanliyim ki anlatamam Birde gelince onunla birlikte beyaz esya bakmaya gidicez. Onunda heyecani var. Gelecegimiz icin birlikte biseyler bakacagiz ya hani

nymphadory ben sana kisaca güzel peri diyebilirmiyim o halde yok yok olsun böylece cok farkli bir nick secmis oldun

Son düzenleme:

ahhh güzelim saol canım ne istersen söyle ama ben bile nickimi söylemekte güçlük çekiyorum

oh oh ne güzel benimde bir iki gün sonra nişanlım gelicek o gün gelmezsem bilinki nişanlım bizde çok özledim sevdiceğimi

Oyyy iki gün sonra o zaman geceyelimizin kulaklarini cinlatiriz birazcik insaAllah Allah kavustursun canim özlemek nedir cok iyi biliyorum sende heyecanlisindir benim gibi dimi

Güzel pericigim öyle seymi olur yahu. Bugün bu sözü defalarca söyledim yine söylüyorum güzellik herkese göre farkli bisey. Hem yüregimiz güzel olsun herseyden önemlisi bu.

Amin canim insaAllah Rabbim tez zamanda hepimizi sevdigimize nisanlimiza müstakbel esimize kavusturur

icimdeki_sen hosgeldin sende buyur bir fincan kahvemizi ici ver fal bakma konusu bilenlere birakiyorum desem kizmazsiniz umarim hanimlar

Oo masAllah bir gönüllü bulduk geceyelim fallardan sorumlu ilan ediyorum senide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…