* NaYiNo ile kahve tadinda *

ikisenesonra kirmizi hali bekliyorum bak ona göre :KK9:

GeceYelim sorma ya :KK61: cok ihtiyacim vardi buna ama burada cok daralmistim son haftalarda benim icinde iyi olacak insaAllah. :KK61:

skopca canim bak buna hayir diyemem :KK61:

Evet canim ben gurbetten türkiyeye gelin gidecegim insaAllah. :KK61: Hem üzülüyorum ailemden ayrilip o kadar uzaga gidecegim icin. Hemde seviniyorum sevdigime ve vatanima kavusacagim icin. Nasil olacak bu ayrilik ve kavusma bilmiyorum. :44:

ikisenesonra tamam canim bak lale hali ve kasmir hali da bulunsun iclerinde olurmu hali markasinda bi onlari biliyorum cünkü :KK9: hazirlamalari simdiden yap 23 aralik ta havalimaninda bekliyor olacagim :KK62:

skopcam ben dogma büyüme burdayim. 70li yillarda dedem ve babam isci olarak gelmistiler avusturya ya. Dedem bir süre sonra tekrar geri dönmüstü memlekete. Babamda burada kalip annemi getirtti. Babam daha uzun senedir annemde 33 senedir yurt disindalar. Dedigim gibi bende burada dogdum. Bu yüzden burdayiz canim. :KK61:

ikisenesonra tamamdir süpersin canim hehe :KK61:

Son düzenleme:
Evet canim ben gurbetten türkiyeye gelin gidecegim insaAllah. :KK61: Hem üzülüyorum ailemden ayrilip o kadar uzaga gidecegim icin. Hemde seviniyorum sevdigime ve vatanima kavusacagim icin. Nasil olacak bu ayrilik ve kavusma bilmiyorum. :44:

eh biraz bocalıcaksın buna hazırlıklı ol ne de olsa ülke değiştiriyorsun
sakın yanlış anlaşılmayım ama hazırlıklı olmanda fayda var onun için söylüyorum canım
aileden ayrılmak konusuna gelince ben bu konuda çok serin kanlıyım sanırım
sevdiğimle olmak güven verici mutluyum onunla ya, pek bişey aramıyorum

Anladım canım evlenince baya uzak olacaksın ailene ama olsun kısmet Türkiye de nerede memleket?

Selen_Ay yok kesinlikle yanlis anlamiyorum canim. Bu konuda da her türlü tavsiyelere acigim. Ülke degistirmek sanildigi kadar kolay degildir eminim. Bu avrupadan türkiyeye gitmek olsak bile cok zora olacak benim icin. Cünkü burda ki yasam tarzi ve türkiyede ki yasam tarzi arasinda cok fark var. Ben elimden geldigince burdan evlenip türkiyeye gidenlerden ögrenmeye calisiyorum arastirmaya calisiyorum. Ki zamani gelince büyük bir süprizle karsilasmayayim. Yani iyi ve kötü herseyiyle hazirlikla olmaya gayret gösteriyorum.

Canim ben aileme cok düskünüm. Bunu cok belli edemiyorum ama bu böyledir. Annem ise benim icin cok önemli. Yasida biraz ilerledigi icin doktor isleriyle suan ben ilgileniyorum. Nasil ki ben kücükken o bana bakmis simdide ben ona bakmaliyim. Bu yüzden ve bir cok sebeb yüzünden ailemden ayrilmak bana cok zor gelecek.

Tabi bende müstakbel esimi seviyorum ve her gecen gün sevgimde güvenimde artiyor. Ve yuvamdan ayrilip kendi yuvami kuracagim bu cok güzel bir sey. Ama bundan eminim ki ilk zamanlarda zorluk cekecegim. Hem yeni evlisin, hem ailenden yeni ayrildin, hem yeni bir ülkeye tasindin... Alismak zaman alacak ve zor olacak.

Ama Allahin izniyle basaracagim insaAllah. :KK61:

skopca canim ben aslen karadenizliyim sevdigimde öyle (ki zaten uzaktan akraba sayiliyoruz) ama kendisi kocaelinde yasiyor yani kocaeline gelin gidecegim insaAllah. :KK61:

Bu arada uzaktan arkabam oldugu icin basta terredüt ettim ama o korkulari o sIkintilari vs. atlattim. Kesinlikle akrabalik evliliklerine karsi gelenler cok var biliyorum. Direk hala dayi teyze amca vs gibi akraba evliliklerine bende karsiyim. Ama bizim kisi uzaktan bir bag yani.

Son düzenleme:
Hanimlar :KK61: benim simdi cikmam gerekiyor. Tekrar ugrayacagim insaAllah kahve tadinda sohbetimize devam ederiz. :KK68: Beni yalniz birakmadiginiz icin tesekkür ederim. Hayirli aksamlar dilerim. :KK71:

ilk sayfada ki kahveyi görünce canım kahve istedi :KK9: hayırlı olsun canım tipiğin :KK71:

hayırlı olsun topiğin şekerim, kahve sevmem ama kokusu beni mest eder ama kahve bahane tabi:KK66:

Nayinom ne güzel bizim kocaelinde akrabamız çok Allah mutlu mesud etsin seni sevdiğinle canım:KK19:

Ben geldim hanimlar :KK6:

nymphadory hala nickini kopyala yapistir yazdigim 'bugün ne giydin cek görelim'de tarzini begendigim arkadasim :KK9: cok tesekkür ederim hosgeldin buyur sanada bir kahve ikram edeyim :KK68:

maya55 canim hosgeldin :KK61: bende eskiden türk kahvesini hic mi hic icemezdim ama artik icebiliyorum büyüdüm artik :KK9: tabi ki kahve bahane :13:

skopca canim gercekten mi ne güzel o zaman ben evlendikten sonra seni misafir ederim evimde insaAllah akrabalarina geldigin zaman banada gelirsin insaAllah :KK61: Amin canim insaAllah tüm sevenler sevdikleri ile mutlu mesut olsunlar :KK69:

aleyküm selam angelgozde sende hosgeldin cok tesekkür ederim :KK61: alyanslar ne durumda ikinci yarisma acilacakmi? :44:

X