* NaYiNo ile kahve tadinda *

he angelim bende burdayim...
nymphadory ben bir ara müzik dinleyerek uyuyordum, o da iyi geliyor uyku problemine...
nayino ne güzel 17 gün kalmis, ben cok severim gün saymayi..

sen blrsn kuzucuğumm
<B>
Allahtan simdi uyuyabiliyosun icimdeki sen :)
</B>

periiim bende hap kullanmasini hic sevmem tavisyede etmem mecbur kalmadikca :)

angelgozde ben kumral güzeliyim katilamicam sohbetinize

pikiii cnmmm

müzik hmm evet mantıklı olabilir.. saol içimdikisencimm.. eheh nayinonun sayılı günleri kaldı pıt pıt atıyodur kalbi

[video=youtube;KCDI8dP7S0A]http://www.youtube.com/watch?v=KCDI8dP7S0A[/video]

izleyin eğlenin kızlarrrr

icimdekisen evet 17 günüm kaldi Allahima sükürler olsun :) heyecanim her gecen gün artiyor :) insaAllah bi aksilik cikmadan kavusuruz

oyyy az kalmış hadi.. bişi olmaz canım merak etme dua edelim biz sana.. türkiyeye mi geliyosun bu arada?

Allah razi olsun perim dualarinizdan eksik etmeyin :)

Evet türkiyeye geliyorum. Bi tasla iki ku$ vuruyorum. Hem vatanima hem sevdigime kavusuyorum.

Kisa bir süreligine olsada hic yoktan iyidir :)

insallah canim, hersey hayallerindeki gibi güzel bir sekilde gerceklesir...
ama uzaktan iliski yasamis biri olarak, cok zor oldugunu söyleyebilirim...
hayallerinde yasiyorsun bir bakima herseyi...
tabi bu kisiden kiseye degisir...
karsindaki adam eger gercekten adamsa o zaman zaten hersey yolunda gider...

1 bölümünü falan izledim sonra izlemedim izlediğim kadarıyla komikti ama onun çıktığı gün başka bi dizim vardı sanırım ondan izleyememiştim netten izliyim bari çıkan bölümlerini

icimdekisen tabi ki arada o kadar mesafe olmasi kolay degil hatta daha önce ki mesajlarimda yazdigim gibi ben ilk zamanlar cok zor günler gecirdim ama Allahima sonsuz sükürler olsun hersey cok güzel ilerliyor her gün biraz daha baglaniyoruz bir birimize.. karsimda ki adam gibi adam bunu gönül rahatligiyla söyleyebilirim cünkü cok kez ispat etti bana birde tabi ki bazi seylerin sadece hayalini kurabiliyorsun en basitinden biz el ele tutusup bir parkta dolasamiyoruz bir lokantada yemek yiyemiyoruz ama bunun hayalini kurmak bile cok güzel bir duygu

içimdekiii sesssss bakkk biii senn içinnnnn doğum günü düzenledim diğer topikteee

tabiki bu uzaklik, özlemek felan daha cok bagliyor insani...
ama herseyi hayallerde yasamak hep yarim yasamak bana göre...
o yüzden 17 gün sonra onun yaninda olmanin tadini cikar kesinlikle...
her dakikayi bile degerlendirin sonra keske dememek icin...
ask cok güzel bir sey ya...

17 gün sonra içinden geçen herşeyi doya doya yap kuzucum.. kıyamam ya zor ayrı kalmak tez zamanda evleniverin artık

nayino cnm bnm de aşkımmm benden uzaktaa ama sık sık geliodu
şimdide askerdee
5 ay sora geliooo veee ben de nişanlanıcammm

Inanirmisin eger simdi görüsme imkanimiz olmasaydi benim icin hersey daha zor olacakti. Cünkü bi daha ki görüsmemiz yazin olacak Allahin izniyle. InsaAllah canim bende bize verilen o kisa zamanda bile mümkün oldugu kadar cok anilar toplamak istiyorum ki yaza kadar hasretine dayanabilmem icin tutunabilecek biseylerim olsun :)

Bu arada dogum günün bugündü dimi icimdeki sen kusura bakma kendi derdimden unutmusum :)

Rabbim nice hayirli seneler nasip eylesin insaAllah tüm sevdiklerinle nice senelere

nayino cnm bnm de aşkımmm benden uzaktaa ama sık sık geliodu
şimdide askerdee
5 ay sora geliooo veee ben de nişanlanıcammm

Allah kavustursun canim hayirli teskereler dilerim :)

Benim ki asker safagi degil ama gurbette olunca oda türkiyede olunca $afak sayiyorum iste

Simdiden tebrik ederim insaAllah cok güzel bir ni$anin olur. Allah nasip ederse bizde yaza nisanlanacagiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…