Bence çok güzel bir sonuç inşallah bu kez kucağınıza alırsınızBen de aslında güvenmiyorum o testlere en son dün yaptığım testin resmini ekliyorum. Belirti olarak baş dönmesi var sadece ve göğüslerim çok acıyorsizin belirtileriniz var mı
Harika çok sevindim tebrik ederimTest sonucum çıkmış betahcg değeri 118elim ayağım titriyor. Allah' ım bebek isteyen bekleyen kimsenin elini boş bırakmasın sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin
Acilden direkt gebelik için kan vericem diyorsunuz. Sorar belki doktor geciktin mi falan diye testte çizgi gördüm dersiniz hemen yapıyorlar zatenHarika çok sevindim tebrik ederimdarısı başımıza bişey soracağım acilde fışkırır yada sağlık ocağında gebelik testi yapmak istiyorum dediğinizde sorguluyor mu sistemde tüp bebek olduğunu görürse yapmak istememek gibi bi durum oluyor mu
Çok sevindim sağlıklıca büyüsün insallahTest sonucum çıkmış betahcg değeri 118elim ayağım titriyor. Allah' ım bebek isteyen bekleyen kimsenin elini boş bırakmasın sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin
Çok teşekkür ederim. Sizlerden de hepinizden güzel haberleri duymak nasip olur inşallahHarika çok sevindim tebrik ederimdarısı başımıza bişey soracağım acilde fışkırır yada sağlık ocağında gebelik testi yapmak istiyorum dediğinizde sorguluyor mu sistemde tüp bebek olduğunu görürse yapmak istememek gibi bi durum oluyor mu
Amin inşallahÇok teşekkür ederim. Sizlerden de hepinizden güzel haberleri duymak nasip olur inşallahBen doktorumla iletişime geçtim acile gitsem yaparlar mı dediğimde benim yolladığımı ve adımı söyleyin yardımcı olurlar dedi öyle de oldu. Bence direkt herhangi bir acile gitseniz de yaparlar. Sıkıntı çıkmaz. Sağlık ocağına zaten günüm geçti dediğinizde direkt test yapıyorlar
Doktorumu çok seviyorum ve çok güveniyorum ama bir negatifi daha kaldiracak halim yok artık çok yoruldum o yüzden ilacın bana zararını filan düşünmüyorum bebeğim olsun sağlıklı olsun yeter ama nette yazan bişey göremeyince acaba dedim kendi kendime. Artık bebek görmeye bile tahammül edemez seviyeye geldim inanır mısınızÖncelikle çok geçmiş olsun. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. Ben doktoruma güvendiğim için ilaçlıya da başlasaydı onu da kabul edecektim. İlaçsız transferi ben çok araştırdım evet çok fazla bilgi yok hal böyle olunca literatürdeki bilimsel makaleleri inceledim. Başarı oranı ilaçlıya oranla biraz daha yüksek çünkü vücut strese girmiyor, ekstra dışardan verilen hormon yok tamamen doğal ilerliyor herşey.. Bir de yumurta toplamak için zaten bir sürü ilaç kullandık, transfer için kullanılmaması bence artı bir yön. Sonuçta hormon ilacı kullanıyoruz seneler sonra ne gbi yan etki edecek bilmiyoruz. Niye ilaçsız transfer oluyorum gibi düşüncelere kapılmayın. Akışına bırakın ve doktorunuza güvenin bu yöntemi seçtiyse vardır bir nedeni. İçiniz rahat olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz
Yaaaa gözlerim doldu mesajınızı okurkenDoktorumu çok seviyorum ve çok güveniyorum ama bir negatifi daha kaldiracak halim yok artık çok yoruldum o yüzden ilacın bana zararını filan düşünmüyorum bebeğim olsun sağlıklı olsun yeter ama nette yazan bişey göremeyince acaba dedim kendi kendime. Artık bebek görmeye bile tahammül edemez seviyeye geldim inanır mısınız
Banada dua edin lütfen yarın kan vericem negatif sanırımYaaaa gözlerim doldu mesajınızı okurkeninanırım çünkü çok yıpratıcı bir süreç sizi çok iyi anlıyorum. Allah tez zamanda sağlıkla geçen bir hamilelik ve ardına sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almak nasip etsin güzel düşünün güzel olsun. Allah ol derse olacak bu tedaviler birer vesile. Dualarım sizinle
Ben cuma 23.günü olacağım. Doğal transferde tamamen yumurtanın ne zaman çatladığıyla ilgili. Çatladıktan sonraki 5 gün progesteron kullanıyorsunuz ondan sonraki gün transferKızlar adetin 22.günü transfer olan var mı? Yani bi sorun olur mu böyle bi durumda daha belli değil ama sormak istedim size.
İçim rahatladı teşekkür ederimBen cuma 23.günü olacağım. Doğal transferde tamamen yumurtanın ne zaman çatladığıyla ilgili. Çatladıktan sonraki 5 gün progesteron kullanıyorsunuz ondan sonraki gün transfer
merhaba.nerede tedavi oldunu hangı doktor ve süreç nasıl gerçekleti. tedaviyi anlatırmısınızBenimde bu ikinci transferim. Bana da doğal siklus uygulandı. 9 ekim transfer günüm
İnsallah güzel sonuclar alırız
nereye hangi merkeze gittiniz.Merhabalar, benim de ikinci denemem doğal siklus deniyoruz bu sefer
Geçen sene ekim ayında yumurtalarım toplandı ocakta 2 adet transfer yapıldı. Hamile kaldım 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonrasında rahmimin şekli bozulmuş histeroskopi oldum. 2 aydır gidiyordum çatlamamış yumurtalar kist oluşturduğu için başlayamıyorduk. Bu ay başladık bakalım hayırlısıyla. Bugün adet sonrası 9.günüm sol taraftaki yumurta 11 mm olmuş. Sadece vitamin kullanıyorum ama bana çatlatma iğnesi de vermeyecekmiş tamamen doğal gitmek istiyorum dedi. Ama yumurtlama olmazsa da tedavi iptal olacak. Salı günü tekrar gideceğim umarım her şey yolunda gider
Ankara bahçeci berfu demir de tedavi gördükmerhaba.nerede tedavi oldunu hangı doktor ve süreç nasıl gerçekleti. tedaviyi anlatırmısınız
Merhaba Berfu hanıma gıtmek istiyorum bende. Hakkında olumlu olumsuz yorumlar gördüm. Nasıl birisi bana yardımcı olur musunuz memnun musunuz kendısınden ve klınıkten. Ben 8. Kez tedavı görecegım en iyi doktor ve merkez olsun istiyorum. Kendısine ilk defa gıdecegım. Bana yardımcı olurmusunuzAnkara bahçeci berfu demir de tedavi gördük
Bizim ilk denememizdi. Kendisiyle ön görüsme yapma şansınız var değerlendirebilirsiniz. Kendisinden önce sadece bir doktorla ön görüsme yaptım. Doktor Kubilay vicdan ile ikisinden birini sececektim ben berfu hanımı tercih ettim. Kendisinden aşırı sıccakkanlılık, anne sefkati vs beklemeyin öyle birisi değil. Ben biraz öyle seyler bekliyordum 26 yasındayım. Kendisini cok anlatma geyretine girmeyecektir size cünkü basarısının kendisini de farkında olan bir kadın. Nasıl bir yol izleyeceğinden vs bahseder anszın konusmayı bitirirMerhaba Berfu hanıma gıtmek istiyorum bende. Hakkında olumlu olumsuz yorumlar gördüm. Nasıl birisi bana yardımcı olur musunuz memnun musunuz kendısınden ve klınıkten. Ben 8. Kez tedavı görecegım en iyi doktor ve merkez olsun istiyorum. Kendısine ilk defa gıdecegım. Bana yardımcı olurmusunuz