sabırlı, azimli, cesaretli ve çalışkanım... ipi göğüslemeyi severim...fark yaratmayı severim...yeri gelir iğneyle kuyu kazarım... olmaz denileni zorlarım...çok ender şikayet ederim...genelde şikayet ederkende gülerim...
takıntı derecesinde titizim... hatta hastayım... en basiti günde kaç kere el yıkarım bilinmez... ama farkedilir derecede olduğu kesin...düzenliyim özellikle iş hayatında... masamı toplamadan çalışmaya başlamam, işimi bitirmeden çıkmam... aman ne olacak yarını var bu işin hayatta demem... evimde de düzenliyim...dağınıklıktan rahatsız olurum... simetri hastalığım var...
çabuk hareket ederim... hızlı yürür ve hızlı konuşurum...çünkü hızlı düşünüyorum napimmm...fekat çok konuşmam... dinlemeyi severim...
baskın bir karakterim... önce ben derim... istediğim şeyi mutlaka yaparım...
inatçıyım...ama gereksiz değildir inadım, inat ediyorsam vardır sebebi...
uyumluyum, kolay adapte olurum...
hislerim güçlüdür... sezgilerim güçlüdür... genelde yanılan biri değilim...ya da zor yanılırım diyeyim...
sonuç odaklıyım, probleme takılıp kalmam...
hiç mütavazi değilim, hayatta beceremem...özgüvenim yüksektir...ama bundan rahatsız olanlar bana ukala derler...oladabilirim..doğrudur...kibarım ama göstermelik değil... iletişim kurmayı severim...çabuk sinirlenirim karadenizliyim nabıyım... çabuk sönerim... kin tutmam... küs durmam...hatalıysam geri adım atarım... yapıcıyım...
ayy ne çok övdüm kendimi yine...
o kadar sayıp dökecek bi şeyim yok
amip sayılırım
ve su gibiyim.bulunduğum yere göre şekil alırım
ve aslında dünyanın en zor işidir kendini anlatmak
beni anlatıyor bu kadın...o benim, ama küçük farklar var tabi...unutmam...kin tutarım...iyiyi de yazarım kötüyü de...affetmem ama muhattap kişiyle konuşurum...
özlü sözleri severim, hepsinin kıymetini bilirim...söyleyen bilmiş de söylemiştir...
bu ara en sık kullandığım intikam soğuk yenen bir yemektir sözü...nedense...
kendimi severim...iyiki de ben benim...yanlışsam yanlışım derim, afedersin demem özür dilerim derim...daha anlamlıdır benim için...bu kadar ilave yeter...
bişey daha elif ya...bence de ukalasın...ayyynı benim gibi....şakkıdışakkıdı
biraz alınganım.. birazzcık ve lokumu bende çok seviyoruuumm
insan olmayanın hayatımda işi olmaz. . kötü niyetin hayatımda yeri olmaz.
kaprisin ve kompleksin hayatımda yeri olmaz.. kendimle barışığım..
hayatımda kimseye kin duyduğumu hatırlamam.. gurur yapmam sevgi için.
durduk yere kendimi strese sokmam birinden üstün görüneceğim diye..
40 takla atmam çaktırmadan laf sokacağım diye..
lafo ortaya değil gediğine koyarım. genelleme değil kişiye konuşurum..
açık, dürüst, iyi niyetli olan herkese kapımı açarım..
fesat, kindar, kibirli, burnu büyük, kıskanç, ikiyüzlü insanlarla hiiç işim olmaz.
canım benim.. yazdıklarını okudum. lokumunda seni çok seveceğine inanıyorum. bir gelsen bana,lokumu tam kucağına vereceğim... onu bir güzel sıkıştır diye.....
son yazdıklarına ,katılıyorum.aynı şekilde düşünüyoruz. zaten seni bu yüzden çok seviyorum... bu konularda ,gerçekten ,çok ortak yönümüz var....
hayatım be bakma sıkıştırrım diyom da kıyamam ki.. valla bak dokunmaya kıyamam.. zaten vucutları yumuşacık.. acır diye korkarım valla kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?