ben nasıl birimiyimm??,
burcum başak.... bıcak gibiyim bi tarafım keskin ,bir tarafım tamamen kör :))))
kişilik olarak ;
çok titiz ,düzen hastası, derli toplu,planlı,dakiğimdir ;çok dobra ve dürüstümdür.iy niyetliyimdir..hatta bazen safımdır :))).çok evcimenimdir
asla arkadan konuşmayı sevmem kırmadan yüzüne söylemeye çalışırım
olaylar karşısında çok mantıklı ,akıllı ,olgun konuştuğumu söylerler(erken yaşta biçok deneyim sahibi olmamdan olsa gerek )
çok herşeyi konuşmam ama doğruluğuna inandığım bi bilgi hakkındada asla susmam.....yanlış biliyosun deselerde ben eminimdir ve doğrudur
güzel ama kendini beğenmiş değilimdir.
herzaman aklıma Rabbimin büyüklüğünü, yaşlılığı ve ölümü getiririm bu zaten insanın kibirlenmemesi için yeter!!
ayrıca burnu havada insanları hiç sevmen kimki oo oda etten kemikten bi insan......hatta hep bu aklımdadır "oyun bittiğinde , şahta piyonda , aynı kutuya konar"........yani hepimizin sonu kara toprak kimse kimseden üstün diildir
dıştan soğuk biri gibi gözüktüğümü söylerler ama tanıdıktan sonra cok sıcak oldğumu da söylerler :)))))
bana kırıcı bişi yapıldığında o kişinin iyliklerini aklıma getirip sakinleşmeye kırıcı olmamaya çalışırım....
ama sinirlendimmi tam sinirlenen,,,biraz zor yatışan, hatta sinirlendimmi feci derecede kırıcı konuşan,,
benle tartışana sabrederim olmadı bi konuşum pir konuşurum oda pişman olur...bu yüzdendirki insanlarla cok yüzgöz olmayı sevmem ..hele kalabalığa curcunaya hiç gelemem ,evimde sakin sakin oturum...
önceden cok duygusaldım artık ağlanacak durumlarda gözümden tek damla yaş gelmez gelemez bende anlamam ..ama cok merhametliyimdir tabi kinlendiğim kişilere hariç..yani zor kin beslerim ama besledimmi de tam olur (kötü bi şekilde intikam almam, ama yeri geldimmi lafı gediğine oturtururum kelebek gibi uçar arı gibi sokarım heheeee çok ayup:))))
haksızlığa hayatta tahammülüm yoktur (bana olsun başkasına olsun asla) her yerde hakkı savunurum.haksızsamda susarım.
cok kötü bi huyum vardırki hiç sevmiyorum bu huyumu eğer birisinden soğduysam önüme altınlar serse eskisi gibi olamam o kişiye karşı
fazla eşyayı sevmeyen ,aza kanaat edebilen, elimdekilerle kendmi mutlu etmesini bilen,alışverişi sever ama paramı boşa harcamam ihtiyacım olanı alırım......çok çok eşya kalabalığından nefret ederim......hatta cok eşya kalabalığı olan bi eve gitiimmi daral gelir bunalıırım
el işlerinde becerikliyimdir kendime hep bi meşkale bulurum.. hatta ortaokulda okulun en üretken öğrencisi seçilmiştim heheee:))))
hiç boş durmayı sevmem kk ya iki yazı yazarım ona cvp gelene kadar gider bi söküğümü dikerim :)))
eşime son derece bağlı ve sağdığımdır..aynen bebğimle nasıl ilgileniyosam onunlada öyle ilgilenirim..sevrrek yaparım...
cok vericiyimdir biri bana 1 adım gelsin ben ona 10 adım giderim ..varımı yoğumu sererim önüne (maddi ve manevi) , çok bonkörümdür....
biri bişeyimimi beğendi al senin olsun derim(tabi özel hediyeler dışında)
iy bi dinleciyimdir her işimi önceden planlar sırasına göre yaparım o sıraya bişi engelmi oldu ooo canım acyip sıkılır
bazı kişleri örnek alırım hatta beni örnek alanlar vardır ne mutlu :)))))
acayip dercede sezgilerim kuvvetlidir tanıdığım kişerin olaylar karşısında ne gibi önlem alıcaklarını ne konşucaklarını anlarım
hatta bazen malum olur rüyamda görürüm olacak bazı şeyleri (ilginççç)
dar alan ve örümcek fobim vardır ıyyy :)))
yüzme ve el sanatları hobimdir...:)))))))))