Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu renkler gibi bir şey istiyorum
saçmda 2 renk var açık olan yer boya koyu görünen yerler kendi saçım. ışıktan ve flaştan bi kaç ton durmuş sanırm. peki o boyayla böyle tonlar çıkar mı?saçında değişik renkler var.hemen tutmaz zaten 2 yada 3. boyama.
koyu renk olan yerler kendi saçınsa tutar açık kısma zaten tutar ama ton farkı olur arada
ne kadar bi ton farkı olur acaba çok abesmi durur 15 gün sonra 2. kat yapsam acaba daha çok otururmu?
canım boyadın mı saçlarını sonucu bizle paylaşırmısın ?? ben boyadım 8.77 igoraya benim saçlarım daha açık oldugu için o resimdekine benzer tuttu ama 2 haftada aktı gitti. şimdi biraz bakırlık var ama daha cok sarıya donük bakır gibi. bende diğer boyamamı 0.77 mix boyasıda katıp öyle boyicam bakalım sen nasıl yaptın sonucu paylaşırsan çok sevinicem![]()
boyamı yarın alıyorum iki gün içindede boyayıp burada paylaşırım o.77 karıştırıcam bende bakırlığı arttırıyomuş. aynısı tutmasada kötü bi renk olmaz diye düşünüyorum. 2. 3. boyamada dahada yaklaşırım sonuçta![]()
açık kumral yoğun bakır kzlar renk.katalogta böyle görünüyo fakat yorumlarda bu renkten çok bahsedilmişti bakr için.açtırmak istemiyorum saçmı çok çabuk akacak ozaman. bununla daha açk bi renk karştrsam açıcısın 30 luk 40lık kullansam falan bi kuaför yok mu acaba buralarda![]()