• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama nasl bir renk ortaya çıkar? (resimli)

buket3406

L&M Delisi
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
422
9
96
İstanbul
bu saçın üzerine igora 8.77 boya yaparsam ne renk olur arkadaşlar kuaför yada boyadan anlayan biri varsa bi yardmcı olur musunuz?

Eklentiler

• $105_2542 - Kopya.jpg
    $105_2542 - Kopya.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 136
  • $105_2570.jpg
    $105_2570.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 128
şu renkler gibi bir şey istiyorum

Eklentiler

• $3437-christina-hendricks-was-photographed-at-592x0-1.jpg
    $3437-christina-hendricks-was-photographed-at-592x0-1.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 251
  • $Bakır-Saç-Rengi-ve-Kızl-Saç-Renkleri-Modelleri-54.jpg
    $Bakır-Saç-Rengi-ve-Kızl-Saç-Renkleri-Modelleri-54.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 170
  • $Bakır-Saç-Rengi-ve-Kızl-Saç-Renkleri-Modelleri-57.jpg
    $Bakır-Saç-Rengi-ve-Kızl-Saç-Renkleri-Modelleri-57.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 178
  • $christina-hendricks-in-dg-hfpa-installation-luncheon.jpg
    $christina-hendricks-in-dg-hfpa-installation-luncheon.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 143
  • $fhj.jpg
    $fhj.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 154
  • $Karen-with-action-figure-karen-gillan-20744843-500-315.jpg
    $Karen-with-action-figure-karen-gillan-20744843-500-315.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 160
haydi bayanlar gidip bir kuaföre soramayorum maddi çıkar var nede olsa sonunda bir yardım edin de şu saç konusuna son noktayı koyayım bende kurtulurum sizde :52:

8.77 ne renk bilemediğim için bişey diyemiyorum ama eklediğin resimlerdeki renge bayıldım
onu elde etmen önce açılması gerek saçın sanıyorumki,zemin açık değil çünkü

açık kumral yoğun bakır kzlar renk.katalogta böyle görünüyo fakat yorumlarda bu renkten çok bahsedilmişti bakr için.açtırmak istemiyorum saçmı çok çabuk akacak ozaman. bununla daha açk bi renk karştrsam açıcısın 30 luk 40lık kullansam falan bi kuaför yok mu acaba buralarda :9:

Eklentiler

• $schwarzkopf-igora-royal-color-8-77-60ml-free-shipping-1101-25-wcfong@117.jpg
    $schwarzkopf-igora-royal-color-8-77-60ml-free-shipping-1101-25-wcfong@117.jpg
    4,5 KB · Görüntüleme: 316
ne kadar bi ton farkı olur acaba çok abesmi durur 15 gün sonra 2. kat yapsam acaba daha çok otururmu?

ilk boyadığın zaman abes durmaz ama boya aktıkça belli olur sanırım. benim de saçımda balyaj vardı ama çok açık bi sarıydı çok çiğ duruyodu beğenmemiştim onları kapatmak için kahveye boyuyodum kapatıyodu ama zamanla çıkıyodu yine alttan alttan:D kötü durmuyodu gerçi

2 hafta sonra bi kez daha boyasam daha çok oturur bekli ton farkı azalır. bir de igora 0.77 bakır yoğumlaştırıcı varmş o kunuda bilgisi olan var mı? yani yoğunlaştırıcı derken rengi koyulaştırr mı açar mı 8.77 ile karıştırırsam. bir de nasıl bir renk ortaya çıkacağını bilsem yok mu kullanan

canım boyadın mı saçlarını sonucu bizle paylaşırmısın ?? ben boyadım 8.77 igoraya benim saçlarım daha açık oldugu için o resimdekine benzer tuttu ama 2 haftada aktı gitti. şimdi biraz bakırlık var ama daha cok sarıya donük bakır gibi. bende diğer boyamamı 0.77 mix boyasıda katıp öyle boyicam bakalım sen nasıl yaptın sonucu paylaşırsan çok sevinicem :52:

canım boyadın mı saçlarını sonucu bizle paylaşırmısın ?? ben boyadım 8.77 igoraya benim saçlarım daha açık oldugu için o resimdekine benzer tuttu ama 2 haftada aktı gitti. şimdi biraz bakırlık var ama daha cok sarıya donük bakır gibi. bende diğer boyamamı 0.77 mix boyasıda katıp öyle boyicam bakalım sen nasıl yaptın sonucu paylaşırsan çok sevinicem :52:

boyamı yarın alıyorum iki gün içindede boyayıp burada paylaşırım o.77 karıştırıcam bende bakırlığı arttırıyomuş. aynısı tutmasada kötü bi renk olmaz diye düşünüyorum. 2. 3. boyamada dahada yaklaşırım sonuçta :16:

boyamı yarın alıyorum iki gün içindede boyayıp burada paylaşırım o.77 karıştırıcam bende bakırlığı arttırıyomuş. aynısı tutmasada kötü bi renk olmaz diye düşünüyorum. 2. 3. boyamada dahada yaklaşırım sonuçta :16:

umarım canım benimde istediğim renk bu ama bitürlü yaklaşamadım hertürlü bakır tonunu kullandım sanırım :1: ben biraz daha turunculukları olan bi bakır istiyorum 0.77 yi karıştırcam busefer haftaya boyarım bende bakalım nasıl olcak :52:

açık kumral yoğun bakır kzlar renk.katalogta böyle görünüyo fakat yorumlarda bu renkten çok bahsedilmişti bakr için.açtırmak istemiyorum saçmı çok çabuk akacak ozaman. bununla daha açk bi renk karştrsam açıcısın 30 luk 40lık kullansam falan bi kuaför yok mu acaba buralarda :9:

Merhabalar;

Loreal majirel 7.44 +%9(30 volume) oksidanla diplerini, loreal majirel + %6(20volume) oksidanla boyalı olduğu yerleri boyarsan rengi tutturabilirsin :)

Back