nasıll kurtulucammm ben yardımm edinn nolurrr :(

şu durumda seni çok iyi anlıyorum. kurtulamıyorsun. bende kurtulamıyorum. yapım gereği ters birisi değilim o da biliyor ve bunu kullanıyor

ben tersliyorum inan ağzıma geleni sayıyorum ama yinede yüzsüzz tanıdığım en yüzsüz insanlardan birisi banamısın demiyo o kadar hakarete

çalışıyorum dışarı iş dışında çıkmamaya çalışıyorum ama çevremiz ortak bi yerden bi şekilde iletişime geçiyo gelip evime kapıma dayanıyo

her şeyini kapat telini değiştir facesini kapat.kendini biraz sakla anlar heralde.

yaklaşık 15 gün hiç benimle iletişime geçemedi zaten ama inan 1 sene bile bana ulaşamasa yinede bırakmaz sevgi falan değil bu takıntı. istediğim olucak mantığında onun için elde edemiyceğini bişey yok.

Bir de kötü olan iş yerimi de biliyor. akşamları bekliyor o yüzden bi kaç gün babam gelip alıcak

ben o yüzden işten çıktım diye yalan söyledim tabi faceyi patlatınca ordan konuşmalarımı görmüş haliyle çalıştığımı anlamış işyerine gelir seni rezil edicem diye tehtit ediyo

şikayet ettim ama karakoldada tanıdıkları var bi şekilde aklanıyor artı darp yok

o zaman savcılığa gıtceksın
madem devletın polısı ışını adam gıbı yapamıyor bı üste çıkcaksın
ışını yapan bırı çıkana kadar.
İlla şıkayet etmem ıçın darp etmesı mı gerekıyor? Adam peşınde, ya sana kötü bırşey yaparsa
İlla bırşey olması mı gerekıyor, yemın ederım devletın bu sorumsuzluğundan ben utanıyorum.

Bılıyorum uzaktan bızım konuşmamız kolay,
ama dedığım gıbı ya şıkayet etceksın, ya da telefonunu, evını, ış yerınını herşeyını değıştırceksın
ama yıne bulması çok büyük bı ıhtımal, hem o pıslıkten ne kadar kaçabılırsın

Son düzenleme:

devletin yaptığı bir şey yo.k bende artık güvenmiyorum. annem polise verelim diyor. polis napıcak diyorum izliyoruz haberlerde. adam karısını öldürdükten sonra hapse atıyorlar.
öldürene kadar nerdeler.

Bulunduğun C.Başsavcılığı'na şikayet dilekçesi yazacaksın.
Müracaat Savcılığına dilekçeni vereceksin.
Savcılık gerek görürse senin o an ifadeni alcaklar.
Veya şikayet dilekçeni savcılığa tevzi etcekler. Savcılıktan sana gün verip çağıracaklar. ifadeni alacaklar.
Ayrıca şikayet edebilmek için darp, cebir, yaralama olması şart değil.
TCK'nun 123.maddesi gereğince Kişilerin huzur ve sükununu bozma suçundan mağdurun şikâyeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir.

devletin yaptığı bir şey yo.k bende artık güvenmiyorum. annem polise verelim diyor. polis napıcak diyorum izliyoruz haberlerde. adam karısını öldürdükten sonra hapse atıyorlar.
öldürene kadar nerdeler.

Bende onu dıyorum ışte
ılla bu kıza bırşey mı yapması gerekıyor bu pıslığın polısın devreye gırebılmesı ıçın
bırde tanıdığı var dıye bırşey yapmıyorlarmış
ne bıçım bı ülke olduk,
ıyı benım enıştemde emnıyet müdürü, gıdeyım elaleme onu bunu yapayım nasıl olsa enıştem var

malesef öyle olduk. artık güven 0. o kadar korkuyorum ki bu insanlardan. polis yapmıyor bir şey. bir de sonrası var 1-2 ay alıcaklar... eee sonra bu zaten psikopatsa intikamını alacaktır. nereye kadar

malesef öyle olduk. artık güven 0. o kadar korkuyorum ki bu insanlardan. polis yapmıyor bir şey. bir de sonrası var 1-2 ay alıcaklar... eee sonra bu zaten psikopatsa intikamını alacaktır. nereye kadar

Böylesını benım elıme vercekler
ıslak odunla döverım, bütün sınırımı atmış olurum
madem polıs görevını yerıne getırmıyor, kendım hallederım.

hiç bir şey yapmıyorlar sadece şikayet ettiğinle kalıyosun. ki öle bi annesi varkiii düşman başına rabbim vermesinn oğluna bişey olursa gelir benim başımın etini yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…