şu durumda seni çok iyi anlıyorum. kurtulamıyorsun. bende kurtulamıyorum. yapım gereği ters birisi değilim o da biliyor ve bunu kullanıyor
ben tersliyorum inan ağzıma geleni sayıyorum ama yinede yüzsüzz tanıdığım en yüzsüz insanlardan birisi banamısın demiyo o kadar hakarete
bilirim bela oluyorlar başa
napıcaazz biz ya :)
off off sadece dua edebiliyorum canım inan
her şeyini kapat telini değiştir facesini kapat.kendini biraz sakla anlar heralde.
bende öle canım rabbim en kısa zamanda kurtarsın bizi
Bir de kötü olan iş yerimi de biliyor. akşamları bekliyoro yüzden bi kaç gün babam gelip alıcak
şikayet ettim ama karakoldada tanıdıkları var bi şekilde aklanıyor artı darp yok
o zaman savcılığa gıtceksın
madem devletın polısı ışını adam gıbı yapamıyor bı üste çıkcaksın
ışını yapan bırı çıkana kadar.
İlla şıkayet etmem ıçın darp etmesı mı gerekıyor? Adam peşınde, ya sana kötü bırşey yaparsa
İlla bırşey olması mı gerekıyor, yemın ederım devletın bu sorumsuzluğundan ben utanıyorum.
Bılıyorum uzaktan bızım konuşmamız kolay,
ama dedığım gıbı ya şıkayet etceksın, ya da telefonunu, evını, ış yerınını herşeyını değıştırceksın
ama yıne bulması çok büyük bı ıhtımal, hem o pıslıktek ne kadar kaçabılırsın
devletin yaptığı bir şey yo.k bende artık güvenmiyorum. annem polise verelim diyor. polis napıcak diyorum izliyoruz haberlerde. adam karısını öldürdükten sonra hapse atıyorlar.
öldürene kadar nerdeler.
Bende onu dıyorum ışte
ılla bu kıza bırşey mı yapması gerekıyor bu pıslığın polısın devreye gırebılmesı ıçın
bırde tanıdığı var dıye bırşey yapmıyorlarmış
ne bıçım bı ülke olduk,
ıyı benım enıştemde emnıyet müdürü, gıdeyım elaleme onu bunu yapayım nasıl olsa enıştem var
malesef öyle olduk. artık güven 0. o kadar korkuyorum ki bu insanlardan. polis yapmıyor bir şey. bir de sonrası var 1-2 ay alıcaklar... eee sonra bu zaten psikopatsa intikamını alacaktır. nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?