nasıll kurtulucammm ben yardımm edinn nolurrr :(

benimde başıma benzer durum geldi.10 yıldan fazla peşimden düşmedi.gerçi ben çoktan ayrılmıştım.sürekli arayarak,haber göndererek huzursuz olmamı sağladı.bir eli hep hayatımın üzerindeydi.ama ben onun o hareketlerine sinirlenip cevap verdim.tahrik etmek istedi çünkü benim sinirlenip ona cevap vereceğimi biliyordu.ben de araya birilerini soktum olmadı.ailem tanınan bir aile olduğu için onları da bulaştırmak istemedim.kendi başıma hallederim,peşimi bırakır dedim.ama çok büyük hata etmişim.adam nişanlı olduğu halde halen arıyordu,sonra da nişanlısı arıyordu ardından ağlayarak.düşünebiliyor musun düştüğüm durumu.ben asla ona ümit vermedim.ağzıma geleni söyledim,hakaret ettim.ama sanırım o bunu halen beni istiyora yordu.sonra yaptığı her harekete duyarsız kaldım.aradı açmadım,beni rahatsız etti tepki vermedim.ben bu zamana kadar ona cevap vererek hata etmişim bunu anladım.tepkisizlik en iyi çözüm.ne yaparsa yapsın asla küfür etmek istesen bile kendini tut.asla muhatap alma.tabi hemen kesilmeyecek aramaları ama zamanla yok olacak.en iyi çözüm bu.

haklısın canım çok haklısın en mantıklısı bu aslında

Aynı benim geçmişte yaşadığım ilişkiyi anlatmışsın ve aynen benimkide psikopattı bildiğin ve çocuk gibiydi ottan boktan nem kapar tartışma çıkarırdı daha sonraları işi ileriye vardırıp tartakladığı bile oldu hemde arkadaşlarımın yanında kaç kere ayrıldım hat değiştirdim yolumu değiştirdim ne gerekiyorsa yaptım kurtulmak için ama o yüzsüz ben üni.deyken evime gelip annemi tehdit etmiş o kız beni bırakamaz ancak ben bırakırım falan diye aynen kendini padişah falan sanıyordu.. hatta okuduğum şehre kaldığım yurdun önüne geldi götürüyodu beni güvenlik olmasa...! Bende aynı senin gibi düşünüyordum o zamanlar ama şimdiki aklım olsa bırak onu dinlemeyi ağzına bile sı.arım valla.. bide bunu yapan polis oldu sonradan iyi ki ayrılmışım böyle pskopatın eline bide silah verdiler o zamanlar polis olsaydı gelip beni alnımın orta yerinden vururdu kesin.Ben yaşadıklarıma dayanarak söylüyorum ''Kesinlikle irtibatını kes!!'' yalvarsın yakarsın hiç aldırma faceye filan girme bi süre hiç ama hiç gösterme kendini ondan kurtulmak adına bütün önlemlerini al....

baban abin falan yok mu? benim başıma gelse babam ağzını yüzünü dağıtır onun. iyi bi dayak lazım ona.
ve sen ona hakaret ederek bile olsa iletişimini sürdürmüş oluyorsun, sessiz kal, face'ini kapa, arasa msj atsa asla cevap atma
senden ses çıkmadıkça bi süre sonra bırakı

İlla sikayet etmeniz icin darp raporumu istiyorlar.O zaman sizde soyle yapin kardesinizin facesini msn adresini patlatmis onu sikayet edebilirsiniz bilisim uzmanlarina artik bunun. Bile cezasi var sansinizi bu yonde kullanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…