çok zor durumdayımm fikirlerinize ihtiyacımm var lütfen yardım edinnn..
6 yıldır bir sevgilim var ama bildiğiniz psikopat kendini kral zannediyor aslında benim için ilişki 3 sene önce bitti ama bir türlü ayrılamadım daha doğrusu ayrıldım ama bi şekilde barıştık. ben 23 yaşındayım o 30 yaşında ama 15 yaşındaki çocuk gibidir beni takıntı yaptı bir türlü kurtulamıyorum yaklaşık bir buçuk ayy önce ayrıldık daha doğrusu ben bitirdim çünkü çok bunaldım aşırı kıskanç zaten reis falan diyolar buna kendini dokunulmaz zannediyo neyse bitirdim annem babam teyzelerim girdi araya numaramı değiştirdim işten çıktığımı söledim semtimi bile değiştirdim ama durmadı bırakmadı faceden yazmaya devam etti hattımı öğrendi aradı devamlı hattımı yine değiştirdim yalvardı yakardı son kez görüşelim sonra rahatsız etmiycem dedi buluştum son kez başkası var hayatımda dedim tamam bi daha rahatsız etmicem dedi. neyse bi kaç gün sesi çıkmadı bugün bi baktım facemi patlatmış bende onunkini patlattım başka bi arkadaşından kendi facesine mesaj atmış işten çıkmadığımı öğrenmiş bırakmam seni diyor sonra yine gel çay ısmarlıyım sana çay içelim vs. gibi şeyler söyledi hep aynı şeyler ya o mezara ben hapise yada o hapise ben mezara gidicezz bıkttımmm akıl verin nolurrrr...
hata sende bi şeklde iletişimi kesmemişssiin 3 sene önce diyorsun az uz bi zaman değil. Ve bukadar rahatsız oluyorsan amcan abin baban dayın girsin araya hiç olmadı savcılığa şikayet et nedir yani
gıt polıse şıkayetçı ol
teknoloji de çok mu cahilim ne af buyur face nasıl patlatılıyor çok merak ettim:44:
ben bilsem nasada çalışırdım yahu
inanın çok yoruldum artık evet başka şehire gidebilirim ama çalışıyorum işimi bırakamam seviyorum çünkü evlense biriyle kurtulsam diye düşünüyorum ama yokk işte yokk..
seni o kadar iyi anlıyorum ki. allah yardımcımız olsun. rabbim kurtarsın bizi. psikopat insanlar bunlar. polise şikayet etmeyı bende düşündüm ama polisin yaptığı bir şey yok. iş o raddeye gelirse daha kötü şeyler yapabilir
seni o kadar iyi anlıyorum ki. Allah yardımcımız olsun. Rabbim kurtarsın bizi. Psikopat insanlar bunlar. Polise şikayet etmeyı bende düşündüm ama polisin yaptığı bir şey yok. Iş o raddeye gelirse daha kötü şeyler yapabilir
malesef bu sefer daha çok takıntı yapıcak inat olucak hep dua ediorum allahım yardım etsin bize çok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?