benimde başıma benzer durum geldi.10 yıldan fazla peşimden düşmedi.gerçi ben çoktan ayrılmıştım.sürekli arayarak,haber göndererek huzursuz olmamı sağladı.bir eli hep hayatımın üzerindeydi.ama ben onun o hareketlerine sinirlenip cevap verdim.tahrik etmek istedi çünkü benim sinirlenip ona cevap vereceğimi biliyordu.ben de araya birilerini soktum olmadı.ailem tanınan bir aile olduğu için onları da bulaştırmak istemedim.kendi başıma hallederim,peşimi bırakır dedim.ama çok büyük hata etmişim.adam nişanlı olduğu halde halen arıyordu,sonra da nişanlısı arıyordu ardından ağlayarak.düşünebiliyor musun düştüğüm durumu.ben asla ona ümit vermedim.ağzıma geleni söyledim,hakaret ettim.ama sanırım o bunu halen beni istiyora yordu.sonra yaptığı her harekete duyarsız kaldım.aradı açmadım,beni rahatsız etti tepki vermedim.ben bu zamana kadar ona cevap vererek hata etmişim bunu anladım.tepkisizlik en iyi çözüm.ne yaparsa yapsın asla küfür etmek istesen bile kendini tut.asla muhatap alma.tabi hemen kesilmeyecek aramaları ama zamanla yok olacak.en iyi çözüm bu.