Nasıl zayıflıyorsunuz?

Spor salona giderek ,ekmegi komple kesmek ve diyete uymak.. Diyet degince insan ürperiyor, ama diyetisyenin veridigi diyeti gorunce bu ne dedim.. Normal gunlerde yidigim kadar daha cok yeniliyor.. Bizim yedimiz zamanlama yanlis ondan dolayi kilo aliyoruz diye dusunuyorum..

Spor salona giderek ,ekmegi komple kesmek ve diyete uymak.. Diyet degince insan ürperiyor, ama diyetisyenin veridigi diyeti gorunce bu ne dedim.. Normal gunlerde yidigim kadar daha cok yeniliyor.. Bizim yedimiz zamanlama yanlis ondan dolayi kilo aliyoruz diye dusunuyorum..
Bende sadece tb ekmeği yiyorum sabab 2ana ögün yapıyorum akşam 16da yiyorum en son ara öğünüm 18 de

Sabah kahvalti mi doyasiya sinirsiz yapiyorum.oglen meyve yiyorum aksam yemegide ne olur sayiyorum ama ekmek yok.7 den sonra hic bir sey yemiyorum.Not abur cuburla hic alakam yok

Basit alışkanlıklarımı değiştirerek.

Asansör kullanmıyorum, arabayı gideceğim yerin uzağına park ediyor ve güzel havalarda tabanvayı tercih ediyorum. Toplu taşıma kullanıyorsam bir iki durak önce iniyor ve kalanını yürüyorum.

Nasıl zayıflıyorsunuz hadi anlatalım bende sağlıklı besleniyorum birbimizim hata ve önerilerini görelim :)
Sizi bilmiyorum ama ben aç kalacağım diyetleri uygulamam. Ve ara öğün yeme alışkanlığım yoktur. Bu yüzden karatay diyetine başladım. Diyetten ziyade yaşam tarzına dönüştürmeye çalışıyorum. 3 günde vücuttaki ödemin azaldığını ve geç açıktığımı farkediyorum. Çünkü karatay doymadan sofradan kalkmayı yasaklıyor. Lahmacun dahi serbest. Yeter ki karbonhidratlardan uzak durulsun.

Ekmegi ve sekeri keserek.
Ne yersen ye az porsiyonla ve ekmeksiz ye, sekeri hic tuketme, bak nasil da zayifliyorsun, aksam 7den sonra da bitki cayi haricinde bisey yiyip icmeyerek her hafta -1kiloyu garanti edebilirsin.

Tüm ogunleri yariya indiriyorum.aksam yemekten önce 45dk tempolu yürüyüş yapıyorum.yatmadan 1saat önce 2kaşık yogurda 1çay kaşığı tarçın,1çay kaşığı zencefil,1çay kaşığı zerdeçal karıştırıp yiyorum.yag yaktiriyor.

Kilon kac senin benim kilo takintim var boy 1.65 kilo 63 aslinda orantili olur bi 3 kilo dha versem yok arkdas veremiyorum o 3 kiloyu delirecgm birtek gobegim var ama benim o da dogumdan sonra cikti hala dha mevcut kendileri :bicak:

Ben şu anda 58.8kgyim iki gündür aştım malum gün yaklaşıyor. Bunun içinde çözüm buldum muz tarçınlı süt/ bitter - şekersiz türk kahvesi

X