- 1 Ağustos 2016
- 121
- 193
- 26
- Konu Sahibi Bayanmatmazelelmas
Nasıl zayıflıyorsunuz hadi anlatalım bende sağlıklı besleniyorum birbimizim hata ve önerilerini görelim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakın onu yApma en son gecen sene banyoda bayıldım hemen kgları geri aldımAçlıktan ölerek
Bende sadece tb ekmeği yiyorum sabab 2ana ögün yapıyorum akşam 16da yiyorum en son ara öğünüm 18 deSpor salona giderek ,ekmegi komple kesmek ve diyete uymak.. Diyet degince insan ürperiyor, ama diyetisyenin veridigi diyeti gorunce bu ne dedim.. Normal gunlerde yidigim kadar daha cok yeniliyor.. Bizim yedimiz zamanlama yanlis ondan dolayi kilo aliyoruz diye dusunuyorum..
Evet sabahlari iki dilim ola bilir..Bende sadece tb ekmeği yiyorum sabab 2ana ögün yapıyorum akşam 16da yiyorum en son ara öğünüm 18 de
Sizi bilmiyorum ama ben aç kalacağım diyetleri uygulamam. Ve ara öğün yeme alışkanlığım yoktur. Bu yüzden karatay diyetine başladım. Diyetten ziyade yaşam tarzına dönüştürmeye çalışıyorum. 3 günde vücuttaki ödemin azaldığını ve geç açıktığımı farkediyorum. Çünkü karatay doymadan sofradan kalkmayı yasaklıyor. Lahmacun dahi serbest. Yeter ki karbonhidratlardan uzak durulsun.Nasıl zayıflıyorsunuz hadi anlatalım bende sağlıklı besleniyorum birbimizim hata ve önerilerini görelim :)