- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
-
- Konu Sahibi tombul cilek
SİMDİden sikintilarim basladi sol tarafima ve sirt ustu yatamiyorum yatsamda hemen 2 dk sonra sagima donme istegi geliyor sagima dondugum zamanda yanlarim agriyor uyutmuyor butun gece bi iraya bi buraya donmekten uyuyamiyorum resnen oturur vaziyette uyumaya basladim yardim edin ne olurr(
sol ve sirt ustu rahat edememden kaynakli uyuyamiyorum hemen sagima donme istegi geliyor sagima dondugumdede kaburgam acayip agrio kaslarim falan resmen zonkluyo gene uyuyamyrm az bsey tam yuz ustu olmayan pozsynda denedm ozamanda tekme atiyor resmen dun gece oturdum oyle uyudum yataktacanım erken başlamış senin melek seni rahatsız etmeye maşallah..uyuyamama sebebin mide yanması felan mı yoksa rahat edememe mi?
sol ve sirt ustu rahat edememden kaynakli uyuyamiyorum hemen sagima donme istegi geliyor sagima dondugumdede kaburgam acayip agrio kaslarim falan resmen zonkluyo gene uyuyamyrm az bsey tam yuz ustu olmayan pozsynda denedm ozamanda tekme atiyor resmen dun gece oturdum oyle uyudum yatakta
canim sabah kalktiginda ac karnina bitane elma yee mide yanmani engeller yada mifen yanmaya basladigi zaman bitane yee faydasi var yanmayi aliyor bnimde yaniyordu bole cozum buldum :)) snde dene belki faydasini gorursun :)ay canım yaa kıyamam..dua et ki mide yanman yok..benmde şuan mide yanmalarımdan ötürü uyanıyorum sürekli yastık yastık üstüne koyup ancak rahat edebiliyorumm...vala öyle böyle geçecek zaman inşlhh yapcak bişey yok ..bebişlerimiz sağlıkla kucağımıza alalım minşlhh
canim sabah kalktiginda ac karnina bitane elma yee mide yanmani engeller yada mifen yanmaya basladigi zaman bitane yee faydasi var yanmayi aliyor bnimde yaniyordu bole cozum buldum :)) snde dene belki faydasini gorursun :)
slm cnm bende sirf bu nedenlerden dolayi hamileligimin ilk ayindan beri sola yatis provalari yapmaya baslamistim:)butun gece soluma yatiyrm tabi cok fazla uyaniyrm ama yapcak bisey yok bence sol yan yatis yastigi al sirtinada bol yastik destegi yap.bu sabah bende sirtima 3 yastik koydum ama yine sola yattim:)gecicek cnm bu zamanlar Allahin izniyle...SİMDİden sikintilarim basladi sol tarafima ve sirt ustu yatamiyorum yatsamda hemen 2 dk sonra sagima donme istegi geliyor sagima dondugum zamanda yanlarim agriyor uyutmuyor butun gece bi iraya bi buraya donmekten uyuyamiyorum resnen oturur vaziyette uyumaya basladim yardim edin ne olurr(
deniycem canim.cok tesekkur ederimmslm cnm bende sirf bu nedenlerden dolayi hamileligimin ilk ayindan beri sola yatis provalari yapmaya baslamistim:)butun gece soluma yatiyrm tabi cok fazla uyaniyrm ama yapcak bisey yok bence sol yan yatis yastigi al sirtinada bol yastik destegi yap.bu sabah bende sirtima 3 yastik koydum ama yine sola yattim:)gecicek cnm bu zamanlar Allahin izniyle...
ben dun gece formulunu buldum sıcak su torbasi almistim sagima yattm agriyan yerede sicak su tirbasini koydum bitane yastik bacak arama bitane kırlentte gobek altina aldim sabaha kadar cok rahat uyudm bni rahat uyutan sicak su torbasi oldu bnce sende deneaynı şey bende de var sola yatıyorum rahatsız edici sırt üstü yatıyorum nefes alamıyorum sağa yatıyorum heryerim uyuşuyor 1 haftadırda ellerim ayaklarım şiş zonkluyor gece olsun istemiyorum sabaha kadar dönüp duruyorum ne denediysem rahat uyuyamıyorum
canım bak erken doğum sebebi oluyormuş onu tam araştır nasıl uygun olursa öyle koyben dun gece formulunu buldum sıcak su torbasi almistim sagima yattm agriyan yerede sicak su tirbasini koydum bitane yastik bacak arama bitane kırlentte gobek altina aldim sabaha kadar cok rahat uyudm bni rahat uyutan sicak su torbasi oldu bnce sende dene
bn doktora grtm agri yuzunden o dedi sicak su torbasi koy diye bi zarari olmazmi diye sordum olmaz dedi :/ erken dogum sebebimiymisscanım bak erken doğum sebebi oluyormuş onu tam araştır nasıl uygun olursa öyle koy
Evet dun gece oyle denedim biraz rahat ettim.Omurga bel ve sırt ağrıları için bacağının arasına minder koyup yatmayı deneyebilirsin
canım yine içine kurt düşürmeyim ben sadece gördüğümü söylüyorum . mesela sıcak banyo hamam falan bebek için zararlı duymuşsundur onunda aslı vardır belkibn doktora grtm agri yuzunden o dedi sicak su torbasi koy diye bi zarari olmazmi diye sordum olmaz dedi :/ erken dogum sebebimiymissbnim zaten erken dogum tehlikem varr korkuttun smdi bni :/
ben yastığı koyuyorum sabaha yastığı uzaklarda buluyorum :):)Omurga bel ve sırt ağrıları için bacağının arasına minder koyup yatmayı deneyebilirsin
Ben gene sorarim doktorac
canım yine içine kurt düşürmeyim ben sadece gördüğümü söylüyorum . mesela sıcak banyo hamam falan bebek için zararlı duymuşsundur onunda aslı vardır belki
Bende uzaklarda buldugum icin hamile yastigi almayi dusunuyorumm :))ben yastığı koyuyorum sabaha yastığı uzaklarda buluyorum :):)
:) :)Bende uzaklarda buldugum icin hamile yastigi almayi dusunuyorumm :))