nasıl yatıcagımı şaşırdım YARDIM..!!

Canim benim yan yattiginda bacaklarinin arasina bi yastik koy cok kalinda olmasin incede bak gor nasil rahat yatacaksin o yastik vucudundaki butun baskiyi alacak bana cok iyi geliyordu kizima hamileyken :KK66:

Canim benim yan yattiginda bacaklarinin arasina bi yastik koy cok kalinda olmasin incede bak gor nasil rahat yatacaksin o yastik vucudundaki butun baskiyi alacak bana cok iyi geliyordu kizima hamileyken :KK66:
Onuda deniycem inş faydasını gorurum yaa geceler kabus gbi cnku :KK43:

Cok sevindim canim senin adina bacaklar kapali yatinca cocuk daha cok baski yapiyor ama o yastik butun yuku aliyor :KK66:

SİMDİden sikintilarim basladi sol tarafima ve sirt ustu yatamiyorum yatsamda hemen 2 dk sonra sagima donme istegi geliyor sagima dondugum zamanda yanlarim agriyor uyutmuyor butun gece bi iraya bi buraya donmekten uyuyamiyorum resnen oturur vaziyette uyumaya basladim yardim edin ne olurr :KK43:(
ah canıım dur daha 22. haftada ne var güzel günlerin şuan. 27. haftadan sonra napıcaksın. Mide yanmasımı desem nefes darlığımı yoksa bulantımı hepsini yaşıyorum yatakta sırt üstü bile yatamıyorum o kadar rahatsızki gecelerii.Miden rahatsız olmaya başlayınca bebek birden kilo alıpda karnın büyüyünce nefes alamıyosun.Bebişin daha yarım kilo o 2 kilo olunca napıcaksın :)

ah canıım dur daha 22. haftada ne var güzel günlerin şuan. 27. haftadan sonra napıcaksın. Mide yanmasımı desem nefes darlığımı yoksa bulantımı hepsini yaşıyorum yatakta sırt üstü bile yatamıyorum o kadar rahatsızki gecelerii.Miden rahatsız olmaya başlayınca bebek birden kilo alıpda karnın büyüyünce nefes alamıyosun.Bebişin daha yarım kilo o 2 kilo olunca napıcaksın :)
ahhhh ahhhh bende kara kara ne yapicam diye dusunuyorum zatenn :))

Kizlar sadece sol tarafta yatmak zorunda değilsiniz. Ben bir süre zorladim öyle kendimi sonra nasil rahatssm öyle yattim. Simdi bebegim 1aylik maşallah ve hic problem yok.agrilarin sebebi özellikle de kas agrisinin sebebi magnezyum eksikligi olabilir. Ben kullaninca oldukca rahatlamistim.rBir de bebek toplardamara baski yapar büyüdükçe. Ozellikle sağ tarafa. O yüzden hafif ağrılar olacak ne yazık ki. Tüm gün yorulunca bir de o eklenir üzerine gece daha fazla hissedilir. Hayirlisi diyelim :)

Bende denedim bacak arasina yastik koyunca daha rahatim fakat sirt kaburgamin tek tarafinda agri oluyor batiyor onu nasil geciricem bilmiyorum

aa canım daha demin hamile bi arkadaş paylaşmış göbeğine sıcak su torbası koymuş çevresindeki herkes bebeğe zararı oldugunu söylemiş ben hiç öyle bişey duymadım ama yine bi araştır istersen :110: kız bebeğime zararı olurmu diye soruyordu
Gobege zarari varmi bilmem ama bele koyunca yok :)

Canım doktorlar hamilelikte sırt üstü yatmayı pek önermezler, sola dönüp yatmayı dene, kıyamam şimdiden muzurluğa başlamış allah yardımcın olsun

Kızlar benim de aşırı mide şişliğim oluyor,öyle şişiyo ve sertleşiyor ki anlatamam.Ben bacağımın arasına bi de ayağımın altına yastık koyup sola dönüp yatıyorum çoğu kez ama sağa da bazen dönüyorum kısa süreliğine.Bazen bi uyanıyorum sırtüstü yatmışım hemen sola dönüyorum çünkü sırt üstü yatışta bebeğe daha az kan ve oksijen gidiyormuş.

2 bölgeye de yastık koyun ve mümkünse sırtınızı da destekleyebilirsiniz.Böylece rahatlarsınız emin olun.

Ayrıca sola yatarken sağ elimi de midemle karnımın arasında biryere sıkıştırıyorum,destek gibi oluyor.

Ayrıca sola yatarken sağ elimi de midemle karnımın arasında biryere sıkıştırıyorum,destek gibi oluyor.
Seninle ayni dertteyim 23 haftalik hamileyim sirt ustu yatamiyorum ve ayni sekilde aadece sag tarafa dönüp yatabiliyorum ama oda bi yere kadar sirtimdaki agriyi anlatamam her aksam esime ovalatiyorum dakikalarca ama oda bi yere kadar tabi :) hayirlisiyla kavusalimda tek dert bu olsun :KK66:

X