- 30 Ağustos 2014
- 596
- 258
- 34
-
- Konu Sahibi tombul cilek
Onuda deniycem inş faydasını gorurum yaa geceler kabus gbi cnkuCanim benim yan yattiginda bacaklarinin arasina bi yastik koy cok kalinda olmasin incede bak gor nasil rahat yatacaksin o yastik vucudundaki butun baskiyi alacak bana cok iyi geliyordu kizima hamileyken
Ins iyi gelir canim rahat rahat uyursunOnuda deniycem inş faydasını gorurum yaa geceler kabus gbi cnku
Ooohhh valla cok rahatti bide belimin agriyan yerine sicak su torbasi koydm senin dedigini yaptm sabaha kadar deliksiz uyumusumIns iyi gelir canim rahat rahat uyursun
Hiii bn bilmiyordummmm :/ ee ilk hamilelik acemiyim :) tecrube konusuyorr :)Cok sevindim canim senin adina bacaklar kapali yatinca cocuk daha cok baski yapiyor ama o yastik butun yuku aliyor
ah canıım dur daha 22. haftada ne var güzel günlerin şuan. 27. haftadan sonra napıcaksın. Mide yanmasımı desem nefes darlığımı yoksa bulantımı hepsini yaşıyorum yatakta sırt üstü bile yatamıyorum o kadar rahatsızki gecelerii.Miden rahatsız olmaya başlayınca bebek birden kilo alıpda karnın büyüyünce nefes alamıyosun.Bebişin daha yarım kilo o 2 kilo olunca napıcaksın :)SİMDİden sikintilarim basladi sol tarafima ve sirt ustu yatamiyorum yatsamda hemen 2 dk sonra sagima donme istegi geliyor sagima dondugum zamanda yanlarim agriyor uyutmuyor butun gece bi iraya bi buraya donmekten uyuyamiyorum resnen oturur vaziyette uyumaya basladim yardim edin ne olurr(
ahhhh ahhhh bende kara kara ne yapicam diye dusunuyorum zatenn :))ah canıım dur daha 22. haftada ne var güzel günlerin şuan. 27. haftadan sonra napıcaksın. Mide yanmasımı desem nefes darlığımı yoksa bulantımı hepsini yaşıyorum yatakta sırt üstü bile yatamıyorum o kadar rahatsızki gecelerii.Miden rahatsız olmaya başlayınca bebek birden kilo alıpda karnın büyüyünce nefes alamıyosun.Bebişin daha yarım kilo o 2 kilo olunca napıcaksın :)
Gobege zarari varmi bilmem ama bele koyunca yok :)aa canım daha demin hamile bi arkadaş paylaşmış göbeğine sıcak su torbası koymuş çevresindeki herkes bebeğe zararı oldugunu söylemiş ben hiç öyle bişey duymadım ama yine bi araştır istersenkız bebeğime zararı olurmu diye soruyordu
Soldada yatamiyorum sagda rahat ediyorm ozamanda kaburgalarim agriyor yuz ustu yasak sirt ustu yasak yandm valla yahuuCanım doktorlar hamilelikte sırt üstü yatmayı pek önermezler, sola dönüp yatmayı dene, kıyamam şimdiden muzurluğa başlamış allah yardımcın olsun
Soldada yatamiyorum sagda rahat ediyorm ozamanda kaburgalarim agriyor yuz ustu yasak sirt ustu yasak yandm valla yahuu
saol guzel dileklerin icin canimValla öyle olmuş belkide kendine iyice yer etmeye çalışıyordur süreli bir ağrıdır inşallah tez zamanda geçerr
saol guzel dileklerin icin canim
Ay kim kullanıyor anlamadim karıştı ama kullanmayin kızlar sıcak su torbasini. Iki gün once ayaklarima koymustum ben ayaklarimda patladi cok kotu yandim aman ha dikkat edinGobege zarari varmi bilmem ama bele koyunca yok :)
Seninle ayni dertteyim 23 haftalik hamileyim sirt ustu yatamiyorum ve ayni sekilde aadece sag tarafa dönüp yatabiliyorum ama oda bi yere kadar sirtimdaki agriyi anlatamam her aksam esime ovalatiyorum dakikalarca ama oda bi yere kadar tabi :) hayirlisiyla kavusalimda tek dert bu olsunAyrıca sola yatarken sağ elimi de midemle karnımın arasında biryere sıkıştırıyorum,destek gibi oluyor.