• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl tanışacağım ben bu çocukla?

c0c0

keNdi kabuĞuna çekiLmiş.
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
125
1
96
İzmir
Merhaba kızlar.. Size ve düşüncelerinize o kadar çok ihtiyacım var ki. Hemen konuya giriyorum.
Liseden bu sene mezun oldum.Aşk meşk işleriyle hiç uğraşan bir tip değilimdir normalde şuana kadar 1 kişiyle çıktım. Fakat okulun son aylarında rüyamda bizim okulda olan çok alakasız bir çocuğu gördüm bana olan aşkını itiraf ediyordu falan sonra arkadaşlarıma bunu anlattım baya güldük falan ben öyle bi merakla çocuğun okulda yaptıklarını takip etmeye başladım bizden 1 sınıf altta olmasına rağmen sürekli bizim sınıftaki erkeklerle takılmaya bizim sınıfa gelmeye başladı.öğle tatillerinde bizim sınıftan çıkmıyor tenefüslerde de hep bizim kapıda ve ne zaman baksam gözü bende.o bakıyor ben bakıyorum sürekli gözümün içine bakıyor.artık tüm herkes farketti bu bakışmaları.biz 2 hafta önce sınav dolayısıyla bıraktık okulu.bugün bir işim vardı okula gittim ve bir baktım uzakta duvara yaslanmış biri bana bakıyor bir de bakarım o... numarası var bende msni de var ama pek girmiyormuş sanırım.. ne yapabilirim nasıl bir tanışma yolu önerirsiniz?

dipnot:face adresi yok:)

Son düzenleme:
facete ekle, muhabbet açılır zaten kendiliğinden. aslında yüzyüze tanışman daha iyi olur ama okula gitmiceksin sanırım artık..

Bence ilk adımı sen atma.
Hiçbi zaman kızların ilk adımı atmasını desteklemeyen biri olarak böyle düşünüorum,karar senin tabi.
Bakışlarınla zaten belli ediosun anladığım kadarıyla hislerini,o da sana bakıosa erkek olarak ilk adımı onun atması gerekio.
Belki de sen çok bakıp çok takip ettiğin için sana bakıo?
Bu da olabilir.
Eğer o da senden hoşlanmışsa zaten adımı atar,bekle derim ben.

Ama 3 ay oldu bu mevzu ortaya çıkalı.. çekindiğini düşünüyorum alt sınıfta olduğu için çünkü sanki her an bir şey söylemek istiyormuş gibi bakıyor yada bana öyle geliyordur bilmiyorum :(

Ben bi arkadaşımla konuşurken(onun da tanıdığı biri) geldi konuşmanın içine daldı bir keresinde.birkaç kez muhabbet açmayı denedi ama şimdi zaten çok sık göremiyorum okulu bıraktığımdan

Ben bi arkadaşımla konuşurken(onun da tanıdığı biri) geldi konuşmanın içine daldı bir keresinde.birkaç kez muhabbet açmayı denedi ama şimdi zaten çok sık göremiyorum okulu bıraktığımdan

herkeste aynı olacak diye söylemiyorum tabi ama ben birzamanlar bu hataya düşmüştüm. eğer birine ilgisi varsa onun her hareketini anlamak istediği gibi anlıyor insan. her yaptığını bi adım olarak algılıyor gerçeği değilde olmasını istediği neyse öyle yorumluyor olayı

aynen canım o durumu biliyorum ama ben özellikle ona bakmamaya kendimi zorladıkça artık arkadaşlarım uyardılar beni.. şu rüyanda gördüğün çocuk cidden sürekli sana bakıyor falan diye.. haliyle kafam karıştı benim de :26:

belirsizlik insanı yoruyor değilmi :(:( insan böyle durumlarda olumsuzda olsa bi gelişme olsun istiyor en azından kafan rahat olurdu bi gelişme olsaydı.

bence en iyisi güvendiğin bir arkadaşının devreye girmesi. bazı erkekler kızların atak yapmasını sevmez. tabi sevenler de var ama kişiden kişiye göre değişir :))

malesef ortak arkadaşlarımız var ama hepsi de öyle sınıftan arkadaşlar sadece yakınlığım olmayan kişiler onlara anlatamam..

Bence kadındır erkeği seçen. Bugüne kadar da tüm ilişkilerimde ben seçtim, ilk adımı da ben attım, çok da memnunum.. Belli etmek sana bir şey kaybettirmez bence, aksine belirsizlik daha çok yorar..

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler" başlığına taşındı.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

bırak şimdi aşkı meşki önce sınavını atlat senin için en önemli olan sınav daha sonrası kolay zaten sınıfındaki arkadaşlarınla görüşüyomuş bi şekilde görüşürsünüz yine bi organizasyon yaparsınız sende numarasına vermış msnside daha neyi takıyosun bu yaşta..

fikir danışmak istedim bunun sınavla ne ilgisi var sınavlarıma zaten çalışıyorum .

Son düzenleme:
bende sadece fikrimi söylemiştim zaten... burada takılana kadar sınavına çalışsan belki 1 sorunun cevabını öğrenmiş olacaksın

Back