Yatak Odası Dekorasyonu nasil sizce?

2.takım güzel yatağın altını temizleme şansın var .sanırım 1.takım yere sıfır ve arkadaşların dediği gibi başlık çok yer kaplar.Mutluluklar....

canım 1. takım süper...hangi marka söyleyebilir misin,ben de yatakodası bakıyorum,onu da alayım listeme:)

1. modeli gerçekten güzel yalnız bu lake tarzı şuanda moda 2 sene sonra modası geçicek o yüzden lake değilde aynı modelin lake olmayanı daha kullanışlı olr bna göre.. tabi siz kullanıcaksnz son karar sizin..

beyaz gayet kullanışlı bi renk bnm odam beyaz mobilyadan markası kelebek mobilya ve senelerdir kullanıyrz yaklaşık 15 senedir hçbirşey olmadı bnde yatak odamı beyaz alıcam sadece beyaz..

1. güzel ama yatak odan büyükse güzel durur.o komidinleri yanyana koyamazsan hiç özelliği kalmaz.
1 de güzel 2 de

1. model çok güzel ama komidinlerin başlıkla birlikte olması sorun olabilir, oda veya ev değiştirince odaya sığmazsa çok kötü olur

aynasız yatak odası düşünemiyorum kzlar lütfen ayna odaya asillik katıyor bırakın aynasız modelleri ya nasıl süslenceksiniz giyinceksiniz offfffffffffffff Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…